Baski_Kropka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Piekna, ale bliżej niż na 5 metrów nei podchodŹ :D Minki cudowne bo uśmiechnięte i zadowolone z życia :D Quote
Angelika_Roser Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pełne radości i życia szczęśliwe psy- i ich właściciele :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiejszy trening, podziękowania dla Basi za super zdjęcia !! :multi::loveu:[/FONT] GO GO GO !! [FONT=Comic Sans MS]ilu gapiów :evil_lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]zabawa super !! i powrót, uwaga duża kałuża :evil_lol: brudas :diabloti: Monika ze swoimi pół zaprzęgiem, reszta się poszła pić :evil_lol::loveu: [/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Rewelacyjne foty! :p Widać, że Ginuś jest w swoim żywiole :loveu: Serce mi się raduje :multi: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMGP5438.jpg Quote
*Aga* Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Śliczne foteczki i przeszczęśliwe pieseczki :loveu::loveu: Świetna sprawa te zaprzęgi!!! A Ginuś... jest poprostu cudowny:loveu::loveu::loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMGP5438.jpg http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMGP5434.jpg Quote
Marta_Ares Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 kapitalne fotki!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ginuś w swoim żywiole:loveu: szybko załapał o co w tym chodzi??? Quote
Angelika_Roser Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS] Jeszcze musi się bardziej wkręcić :evil_lol: idzie mu dobrze, ale nie rwie się tak jak pozostałe psiaki jak tylko widzą wózki :evil_lol::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Był dopiero na 3 treningach, ale nauka czyni mistrza :razz:[/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Treningi sa super :) Dużo radości sprawiają...a Gini...sprawia że czuje sie bezpiecznie :D ;P Wszyscy są zadowoleni i psy i my więc czego chciec więcej :)? Quote
Angelika_Roser Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Na wzruszenia mnie wzięło... :oops::loveu: mam nadzieje,że błędów językowych nie ma za wiele ;):oops: [/FONT][video=youtube;9O2mFd1ExNI]http://www.youtube.com/watch?v=9O2mFd1ExNI&feature=player_embedded#![/video] Quote
Kadina_Malina Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Aż się łezka zakręciła :loveu: Ta miłość :loveu::loveu::loveu::loveu: Kocham Was :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kadina_Malina Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]zabawa super !! i powrót, uwaga duża kałuża :evil_lol: brudas :diabloti: Monika ze swoimi pół zaprzęgiem, reszta się poszła pić :evil_lol::loveu: [/FONT] Ach! Super :multi: nawet się pojawił ten słodki Haski z "pieguskami" :loveu: hm.. w każdym bądź razie podobny :razz: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMGP5449.jpg Quote
*Aga* Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Piękne to photostory!!! Ja też się wzruszyłam oglądając to:oops: Wy to się dopiero kochacie!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]wróciliśmy z wyprawy pod tytułem: "Razem z akitą zdobyć 28 Koron Gór Polski" :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w zeszłym roku zaliczyliśmy Łysice w Górach Świętokrzyskich 612 m n.p.m a dziś Czupel w Beskidzie Małym 993 m n.p.m :multi: dużo jeszcze przed nami, ale cel piękny, tylko Gini chyba na rysy nie da rady, ale to już sama zaliczę :evil_lol::loveu: trzymajcie kciuki żeby się nam udało :razz: fotki mam tylko z komórce, jak mi sie uda ściągnąć to wrzucę :lol: [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 EeeeE no czadersko :D A my zapraszamy na piątek na spacerek do Tychów jeśli masz ochotę z Ewelinką się umówiłam na wyprawę, może Dawida z Veroną się uda wyciągnąć :) ;) Quote
Angelika_Roser Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Monika bardzo chętnie wpadniemy :multi: obiecana fotorelacja widoczek ze szczytu :loveu: uwaga będe się trzepał :evil_lol: jak na komórkę zdjęcia fajne :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]jeszcze kilka fotek ze szczytu Ginusiowe wygłupy :evil_lol: [/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 EEee no jak na komórkowe zdjęcia to superaśne! ;) Fajnie że tak się TZ chce mój chop to jest leniwa dooopa. Musze go też gdzieś wyciągnąć na łazęgowanie na jakieś nie wielkie góry :) Quote
*Aga* Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A co to za niedźwiadek przepiękny?!!! :loveu::loveu::loveu: Ja też chce takiego dużego przytulaska:loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Zdjcie0595.jpg Ale superowa wycieczka! mi też się taka marzy ale muszę czekać aż mi maluch podrośnie. A swoją drogą to bez problemu można z psiakiem iść w góry bo czytałam że od niedawna jest zakaz?? :placz: a forteczki naprawdę bardzo dobre jak na komórkę :crazyeye: Quote
Baski_Kropka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Tak na dobrą sprawę to w góry można spokojnie z psami iść. Ważne żeby był na smyczy i w razie potrzeby mieć kaganiec..bo niestety wolno biegające psiska po górach robią troszkę zamieszania i strachu...Jest kilka miejsc w które z psem nie wejdziesz ale ogólnie to psia turystyka kwitnie :D Quote
Kateczka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 właśnie, ze na moje oko umiera :( kiedyś psiarze mieli wiecej miejsc w górach do chodzenia z psem....kocham góry i nie wiedziałam, ze doczekam momentu zeby musieć jechać z psem do Czech bo Karpacz czy Szklarska mnie nie cieszy zupełnie :P Angi fajne foty...ale nie obraź się Gin się o wiele ładniej prezentuje bez tej opony wokół głowy na co drugim zdjeciu...to Akita, ładniej wyglada naturalnie, a codzinność to nie wystawa, wole go ogladac jako normalnego psiaka :) Quote
Angelika_Roser Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Spoko Katka :lol:, każdy lubi co, lubi, mnie to co Ty nazywasz oponką się akurat podoba, choć czasem robię mu to za duże, ale nie raz jak np te fotki z dzisiaj do pozowanych nie należą, spontan totalny :evil_lol: wyszły jak widać, tym bardziej, że robione komórka :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]co do wycieczek górskich z psami, to ja mało psiarzy widuję niestety na szlakach.... nie wiem czy dlatego, że rzeczywiście istnieje wiele różnych zakazów odnośnie psów (ja się z tym tylko w Bieszczadach spotkałam, ale jakoś się nam udało mimo to) czy też rekreacaja z psami i psie sporty ciągle są u nas mało popularne... Tak czy siak im nas więcej widać na szlakach i nie tylko, i robimy pozytywne wrażenie tym może w końcu wiele innych psiaków i ich właściciel się tym zarazi :lol: Ja już sobie bez Giniego nie wyobrażam podróżować :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]dobrej nocy życzymy :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Tak na dobrą sprawę to w góry można spokojnie z psami iść. Ważne żeby był na smyczy i w razie potrzeby mieć kaganiec..bo niestety wolno biegające psiska po górach robią troszkę zamieszania i strachu...Jest kilka miejsc w które z psem nie wejdziesz ale ogólnie to psia turystyka kwitnie :D [FONT=Comic Sans MS]no smycz obowiązkowo, dobrze mieć też amortyzator i ewentualnie jak mało ludzi linkę 10 metrów, u nas się dziś sprawdziła przy schodzeniu, biały był zadowolony luzem, a był pod kontrolą :evil_lol::lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts