Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS] Jeszcze musi się bardziej wkręcić :evil_lol: idzie mu dobrze, ale nie rwie się tak jak pozostałe psiaki jak tylko widzą wózki :evil_lol::loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Był dopiero na 3 treningach, ale nauka czyni mistrza :razz:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Na wzruszenia mnie wzięło... :oops::loveu:

mam nadzieje,że błędów językowych nie ma za wiele ;):oops:

[/FONT]
[video=youtube;9O2mFd1ExNI]http://www.youtube.com/watch?v=9O2mFd1ExNI&feature=player_embedded#![/video]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]zabawa super !!

i powrót, uwaga duża kałuża :evil_lol:

brudas :diabloti:

Monika ze swoimi pół zaprzęgiem, reszta się poszła pić :evil_lol::loveu:

[/FONT]

Ach! Super :multi: nawet się pojawił ten słodki Haski z "pieguskami" :loveu: hm.. w każdym bądź razie podobny :razz: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMGP5449.jpg

Posted

[FONT=Comic Sans MS]wróciliśmy z wyprawy pod tytułem: "Razem z akitą zdobyć 28 Koron Gór Polski" :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]w zeszłym roku zaliczyliśmy Łysice w Górach Świętokrzyskich 612 m n.p.m
a dziś Czupel w Beskidzie Małym 993 m n.p.m :multi:

dużo jeszcze przed nami, ale cel piękny, tylko Gini chyba na rysy nie da rady, ale to już sama zaliczę :evil_lol::loveu:

trzymajcie kciuki żeby się nam udało :razz:

fotki mam tylko z komórce, jak mi sie uda ściągnąć to wrzucę :lol:
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

Posted

A co to za niedźwiadek przepiękny?!!! :loveu::loveu::loveu: Ja też chce takiego dużego przytulaska:loveu:
http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Zdjcie0595.jpg

Ale superowa wycieczka! mi też się taka marzy ale muszę czekać aż mi maluch podrośnie. A swoją drogą to bez problemu można z psiakiem iść w góry bo czytałam że od niedawna jest zakaz?? :placz:
a forteczki naprawdę bardzo dobre jak na komórkę :crazyeye:

Posted

Tak na dobrą sprawę to w góry można spokojnie z psami iść. Ważne żeby był na smyczy i w razie potrzeby mieć kaganiec..bo niestety wolno biegające psiska po górach robią troszkę zamieszania i strachu...Jest kilka miejsc w które z psem nie wejdziesz ale ogólnie to psia turystyka kwitnie :D

Posted

właśnie, ze na moje oko umiera :( kiedyś psiarze mieli wiecej miejsc w górach do chodzenia z psem....kocham góry i nie wiedziałam, ze doczekam momentu zeby musieć jechać z psem do Czech bo Karpacz czy Szklarska mnie nie cieszy zupełnie :P

Angi fajne foty...ale nie obraź się Gin się o wiele ładniej prezentuje bez tej opony wokół głowy na co drugim zdjeciu...to Akita, ładniej wyglada naturalnie, a codzinność to nie wystawa, wole go ogladac jako normalnego psiaka :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Spoko Katka :lol:, każdy lubi co, lubi, mnie to co Ty nazywasz oponką się akurat podoba, choć czasem robię mu to za duże, ale nie raz jak np te fotki z dzisiaj do pozowanych nie należą, spontan totalny :evil_lol: wyszły jak widać, tym bardziej, że robione komórka :lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]co do wycieczek górskich z psami, to ja mało psiarzy widuję niestety na szlakach.... nie wiem czy dlatego, że rzeczywiście istnieje wiele różnych zakazów odnośnie psów (ja się z tym tylko w Bieszczadach spotkałam, ale jakoś się nam udało mimo to) czy też rekreacaja z psami i psie sporty ciągle są u nas mało popularne... Tak czy siak im nas więcej widać na szlakach i nie tylko, i robimy pozytywne wrażenie tym może w końcu wiele innych psiaków i ich właściciel się tym zarazi :lol: Ja już sobie bez Giniego nie wyobrażam podróżować :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]dobrej nocy życzymy :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Tak na dobrą sprawę to w góry można spokojnie z psami iść. Ważne żeby był na smyczy i w razie potrzeby mieć kaganiec..bo niestety wolno biegające psiska po górach robią troszkę zamieszania i strachu...Jest kilka miejsc w które z psem nie wejdziesz ale ogólnie to psia turystyka kwitnie :D

[FONT=Comic Sans MS]no smycz obowiązkowo, dobrze mieć też amortyzator i ewentualnie jak mało ludzi linkę 10 metrów, u nas się dziś sprawdziła przy schodzeniu, biały był zadowolony luzem, a był pod kontrolą :evil_lol::lol:[/FONT]