Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kateczka napisał(a):
normalnie żywa reklama ManMata :D Angelika...ten bursztynowy Husky...kto to co to...zakochałam się :D

nie tylko MM :P Ginuś ma obroże, amortyzator i smycz od nas :D:D

kapitalne fotki!!! Ginowi sie chyba podobało? bo haszczaki widze zadowolone bardzo :D

Posted

[quote name='Kateczka']normalnie żywa reklama ManMata :D Angelika...ten bursztynowy Husky...kto to co to...zakochałam się :D

[FONT=Comic Sans MS]reklama jak nic, my na razie czekamy na swoje błękitne sledy z odblaskową nitką, póki co śmigamy na pożyczonych.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] A bursztynowy pieknotek jest ogromny i bardzo urodziwy ! Byczek jakich mało, do tego wystawowy więc można sobie go przylukać tu i tam :loveu::evil_lol: Sierściuch dla człowieka przyjazny, Monika jak on się nazywa? :oops: Ja jeszcze się imion ludzi nie nauczyłam a co dopiero psów.... :evil_lol: Charakterek ma bardzo ostry więc Gini póki co się z nim nie wita [/FONT]

[quote name='Marta_Ares']nie tylko MM :P Ginuś ma obroże, amortyzator i smycz od nas :D:D

kapitalne fotki!!! Ginowi sie chyba podobało? bo haszczaki widze zadowolone bardzo :D
[FONT=Comic Sans MS]i to jaki śliczny ten komplecik :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A bardzo mu się podobało !! Normalnie jak pozostałe psiaki zaczęły szczekać i wyć to i on zaczął :crazyeye: :loveu: czegoś takiego u niego jeszcze nie obserwowałam, mój pies jak się okazuje całkiem donośnie z siebie wydaje dźwięki :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Evelynkaa']http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Obraz209.jpg widzę że Monice przypadł do gustu partner :D

[FONT=Comic Sans MS]Była taka zadowolona, że zaraz przyleciała na pamiątkowe zdjęcie po pierwszy treningu z akita :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]ide na am am... i biorę się za realizację pierwszych zamówień na sygnaturki :lol::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Czarnulka']http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Obraz044a.jpg ŚliCznieee :*:*:loveu: szkOda ze mnie z wami nie bylO . Ale cOs wątpie zebym wstała o tak wczesneej gOdzinie hehe:D
Jak cos to sie umówimy na jakis inny dzien gdzies po poludniu tak w trójkee no chyba ze jeszcze uda mi sie namowic moją kolezanke Boness :D

[FONT=Comic Sans MS]Spacerek bardzo chętnie :razz:[/FONT]

Posted

Ten rudy byk zwie się Anton, na wystawy już nie jezdzi ale ma uprawnienia chodowlane i takie tam :)
Charakterku nie ma ostrego, ale jest duży... i w kasze sobie dmuchać nie da, ale jest raczej łagodnego pokroju Baskiego :)
Mnie się nasz nowy partner bieganiowy spodobał bardzo :P Trochę uwsteczniony przy starcie, ale co sie dziwić, pierwszy to raz, i nie wiedział o co kaman, i dlaczego jakiś obcy ktoś (JA) z jakimś dziwnym złomem z tyłu (WÓZEK, a do tego niby trzeba ciągnąć...) go zabierają w las i w dodatku bez panci! Ale potem na zajączka już dało rade, Angela się schowała w lesie i poszło jak po maśle. Chłopak się jeszcze rozkręci. Na razie uczy się samych nie pożytecznych rzeczy typu szczekanie i kopanie dołków, coś czuje że za jakiś czas zacznie bierać drzewa z kory, niech no mu się tylko bieganie spodoba bardziej i wejdzie w krew :D

Posted

[quote name='bonsai_88']Marta a ile kosztują u was sledy? Bo mi moja dziewczynka ze swoich wyrosła [klata jej się rozrosła na starość ;)], więc musiałabym jakieś nowe kupić...

niestety sledow nie robimy :) tylko dla swoich zrobilismy jak moglismy dobrze pomierzyc ;)

Posted

M&S napisał(a):
Jaka z niego mądrala;)
http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Obraz034.jpg

ale super zdjęcia:multi:widać, że kitce się podobało.
urocze huszczaki:lol:

I znowu śliczny banerek:loveu:ja nie umiem robić:shake:

[FONT=Comic Sans MS]Taaa Gini lubi prowadzić inne psiaki na smyczy :evil_lol: . Kitkc się bardzo podobało, super bo już na łąke nie chodzimy to teraz ma inna- lepszą rozrywkę :loveu:[/FONT]

bety napisał(a):

[FONT=Comic Sans MS]Wzrok skupiał na Baskim i się dziwił czemu on pije na leżąco i tak okupuje miskę :evil_lol:[/FONT]

Bartiśkowa_ napisał(a):
Witanko

Świetne fotki :loveu: Ginuś jedyna akitka w zespole :multi:
Super z Baskim wyglądają :diabloti:
Jak sioę jeszcze chłopk rozkręci będzie zasuwał, że hej :evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]bardzo polecam taki rodzaj rozrywki, pies szczęśliwy i ja też :lol:[/FONT]

Błyskotka napisał(a):
Super zdjęcia :). Świetnie spędzony czas z psiakami :).

[FONT=Comic Sans MS]cudownie, ile w tym śmiechu i zabawy :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Buuu a mnie rozłożyło choróbsko jakieś, grzeje się i grzeję pod kołdrą a i tak mi zimno i mna trzepie.... :placz:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Idę robić sygnaturki bo mam już opóźnienie....[/FONT]

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Buuu a mnie rozłożyło choróbsko jakieś, grzeje się i grzeję pod kołdrą a i tak mi zimno i mna trzepie.... :placz:[/FONT]

Chyba taki okres chorobowy teraz jest, bo ja też się nie za ciekawie czuję. W sumie nic poważniejszego, tylko smarkam i trochę mnie gardło pobolewa (to gardło to standard, chyba się za dużo wydzieram :evil_lol:), ale też nic przyjemnego. Mało tego, mój brat ma to samo, widać taka pogoda sprzyja przeziębieniom. A za dwa dni do szkoły, jak ja nienawidzę mieć kataru w szkole :placz:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kuruje... tylko znów jutro muszę wypełznąć na zimno i deszczyk, to z akitką to do Tych jade, odbieram szeleczki spacerowe dla Giniego i ciekawe czy go dobrze pomierzyłam, co by za duże nie były... :roll:[/FONT]

Posted

Kochana jak te szeleczki masz zapłacone to Ci je mogę odebrać...chyba ze będę miała pieniory już na koncie to tez odbiorę jak nie zapłacone a ty się wylecz, bo w weekend trzeba się treningować, a zdrowie jest najważniejsze, bo jak teraz się nie doleczysz to będziesz cały sezon smarkać...:)