Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hej, hej ! Jutro będą fotki, planujemy z Moniką zrobić sesję zaprzęgową i nie tylko :lol: więc będzie co oglądać i podziwiać, już się jutra nie mogę doczekać. Oby tylko słonko świeciło :loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ciekawe jak Gini z Baskim będą śmigać razem :evil_lol: śmiałyśmy się z Moniką, że jak będzie biegł za Basiorkiem to chyba ze wściekłości, że nie może go dogonić zrobić się czerwony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']to Ty sama takie cudo stworzyłaś?? przepiękne...
jakby Ci sie kiedyś nudziło to nam możesz też jakiś komplecik stworzyć.....

przepiękne te Twoje dzieła!!

[FONT=Comic Sans MS]dziękuję :loveu:[/FONT]

[quote name='Kasia_Dawid']w podziękowaniu za piękną sygnaturkę i avatarek :-) z naszego ogródka :-)

[FONT=Comic Sans MS]jej róże... kocham róże :multi::loveu:[/FONT]

Posted

Taaa...pobudka to będzie.. ale o 4.30 dla mnie bo pociąg o 5.47 mam :D Masakra, a trening dopiero o 6.45 no ale jak o innej godzinie TeŻeWe nie jedzie to cóż...:P :P
Ja jak ja... ale Baski mam nadzieje że Będzie wyspany bo jutro spoczywa na nim Akitowa edukacja :D

Posted

[FONT=Comic Sans MS]I po treningu! Super się chłopaki dogadali, Gini pośmigał :loveu: Aż mi się łezka w oku zakręciła jak go widziałam w uprzęży :placz::loveu:

idę obrabiać fotki :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]niestety ulewa jak cholera więc ani treningu ani spacerku nie było :placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/FONT]

Nam też pokrzyzowała plany bo mistrzostwa się nie odbyły.. są przeniesione na 19.09. :)
Fotki super:loveu::loveu::loveu:
Pieknie stoi:loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wzruszające to było :placz::loveu:

finish

aparat zasłonił mi cała twarz i Gin mnie nie poznał, przebiegł obok bez reakcji gnając do zadowolonej reszty ekipy :evil_lol:

:loveu::multi::loveu: po biegu

[/FONT]