Angelika_Roser Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Hej, hej ! Jutro będą fotki, planujemy z Moniką zrobić sesję zaprzęgową i nie tylko :lol: więc będzie co oglądać i podziwiać, już się jutra nie mogę doczekać. Oby tylko słonko świeciło :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ciekawe jak Gini z Baskim będą śmigać razem :evil_lol: śmiałyśmy się z Moniką, że jak będzie biegł za Basiorkiem to chyba ze wściekłości, że nie może go dogonić zrobić się czerwony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Marta_Ares Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 oo super w takim razie czekam na jutrzejsze fotki :D a co zaprzęgowce będą ciągnąć??? Quote
Angelika_Roser Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]oby tylko pogoda dopisała :lol:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 w podziękowaniu za piękną sygnaturkę i avatarek :-) z naszego ogródka :-) Quote
Marta_Ares Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 to Ty sama takie cudo stworzyłaś?? przepiękne... jakby Ci sie kiedyś nudziło to nam możesz też jakiś komplecik stworzyć..... przepiękne te Twoje dzieła!! Quote
Angelika_Roser Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]niestety ulewa jak cholera więc ani treningu ani spacerku nie było :placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Marta_Ares']to Ty sama takie cudo stworzyłaś?? przepiękne... jakby Ci sie kiedyś nudziło to nam możesz też jakiś komplecik stworzyć..... przepiękne te Twoje dzieła!! [FONT=Comic Sans MS]dziękuję :loveu:[/FONT] [quote name='Kasia_Dawid']w podziękowaniu za piękną sygnaturkę i avatarek :-) z naszego ogródka :-) [FONT=Comic Sans MS]jej róże... kocham róże :multi::loveu:[/FONT] Quote
lirael Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Szkoda, że pogoda pokrzyżowała Wam plany. :cry: Quote
Angelika_Roser Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]w czas się przejaśniło ! bo teraz :angryy:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]z tego co mnie powiadomiono to jutro trening się odbedzie !! :multi: tylko, że pobudka o 5 , o 6 spotykamy się z Moniką i Baskim na dworcu i dawaj na Ligotę :loveu:[/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Taaa...pobudka to będzie.. ale o 4.30 dla mnie bo pociąg o 5.47 mam :D Masakra, a trening dopiero o 6.45 no ale jak o innej godzinie TeŻeWe nie jedzie to cóż...:P :P Ja jak ja... ale Baski mam nadzieje że Będzie wyspany bo jutro spoczywa na nim Akitowa edukacja :D Quote
Marta_Ares Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 no ja licze na zdjecia w koncu jutro :P oproznilas skrzynke?? Quote
Angelika_Roser Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Opróżniłam :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]I po treningu! Super się chłopaki dogadali, Gini pośmigał :loveu: Aż mi się łezka w oku zakręciła jak go widziałam w uprzęży :placz::loveu: idę obrabiać fotki :evil_lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]przed treningiem trochę wygłupów, Gini wyprowadza haszczaka :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ginowi się spodobało[/FONT] :loveu: ' Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]i trochę stójki [/FONT] Quote
Czarnulka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Obraz044a.jpg ŚliCznieee :*:*:loveu: szkOda ze mnie z wami nie bylO . Ale cOs wątpie zebym wstała o tak wczesneej gOdzinie hehe:D Jak cos to sie umówimy na jakis inny dzien gdzies po poludniu tak w trójkee no chyba ze jeszcze uda mi sie namowic moją kolezanke Boness :D Quote
KT Arts Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]niestety ulewa jak cholera więc ani treningu ani spacerku nie było :placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/FONT] Nam też pokrzyzowała plany bo mistrzostwa się nie odbyły.. są przeniesione na 19.09. :) Fotki super:loveu::loveu::loveu: Pieknie stoi:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS] więcej fotek :razz:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Travois w akcji !![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gin czeka na swoją kolej :evil_lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gini z Baskim oraz Monika :loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] czyli GO go go !! [/FONT]:loveu::multi::loveu: [FONT=Comic Sans MS]3 ! 2 ! 1 ! Goooooooooooo !! [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wzruszające to było :placz::loveu: finish aparat zasłonił mi cała twarz i Gin mnie nie poznał, przebiegł obok bez reakcji gnając do zadowolonej reszty ekipy :evil_lol: :loveu::multi::loveu: po biegu [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dajcie mi wody ! :evil_lol: i mi też i już nie oddam michy :diabloti: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Psia część towarzystwa :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts