Angelika_Roser Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Ja obowiązkowo aparat ze sobą zabiorę :D Mam nadzieje że w tygodniu to będzie mniej ludzi nad jeziorem :P Ewelinka już wyspecjalizowana w trzymaniu Baskiego więc jak się ładnie do niej uśmiechnę to pewnie mi trochę robienie zdjęć ułatwi i będzie zerkać na tego mojego drania ;) Cały czas mam tylko nadzieje że się super dogadają i będzie pole do popisu i super pamiątka jak chłopaki szaleją :P Wezmę aparat od TZa a nie swój, to i jakiś filmik się nakręci. A tymczasem idę spać, bo rozłożyła mnie klimatyzacja w pracy i czuje się bardzo średnio. Dobrej nocy! :D [FONT=Comic Sans MS]mam nadzieje,że wsio sie uda! Filmik super pomysł :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 :lol:[quote name='M&S'].....To planuj !!!!!!! [FONT=Comic Sans MS] bez obaw powrocimy na ring jeszcze :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='*Aga*']http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC08052e.jpg Jaki on jest kochany, chcę go wymiziać!!!:loveu::loveu::loveu: i ten jego słodki języczek!!! Angelika przyjedzcie z Ginusiem do Łodzi 19 września to będziemy mieć okazję się spotkać!! My przytargamy naszą Rekisie bo chcemy ją wystawić w bejbikach, żeby zobaczyć o co w tym wszystkim chodzi! :lol: [FONT=Comic Sans MS]witaj aga !:multi: ja też Rekiśkę chętnie wymiziam, mozemy się na parę minut zamienic hihi kiedys :evil_lol::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]no a tym czasem zmykam, bo za 3 h jedziemy na wesele :lol: do Rzeszowa[/FONT] Quote
Asiaczek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Pomyślcie na powaznie o Klubowej w Łodzi:) pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]wesele, wesele i po weselu :evil_lol: z włoszką czyli moją matką CHRZESTNĄ :lol: z młodszym braciszkiem z Panną Młodą :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Największy z najmniejszych rozrabiaków, Alesio :loveu: z Rafaelle :lol: [/FONT] Quote
Błyskotka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Super zdjęcia :). To było włoskie wesele ? Quote
Baski_Kropka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ładnie to tak wystroić się bardziej niż Pani młoda? :D No no muszę powedziec że wyglądałaś wystrzałowo! :cool3: Środa blisko a pogoda coś śrenida :| Quote
Angelika_Roser Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='M&S']Hej:) jakie weselne foty!!!! [FONT=Comic Sans MS]cześć wilczusie :multi:[/FONT] [quote name='Błyskotka']Super zdjęcia :). To było włoskie wesele ? [FONT=Comic Sans MS]wesele polskie, wiejskie :evil_lol: ale z włoskimi gośćmi -dzięki czemu było wesoło, ale to opowiem jak naprawimy kompa bo zaraz mi się wyłączy, padło nam chłodzenie :angryy:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Ładnie to tak wystroić się bardziej niż Pani młoda? :D No no muszę powedziec że wyglądałaś wystrzałowo! :cool3: Środa blisko a pogoda coś śrenida :| [FONT=Comic Sans MS]dziś już ładniej, pogoda dopisze ! :lol:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 ładnie Ci we fiolecie :-) powinnaś częściej nosić ten kolorek :-) Quote
Angelika_Roser Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziękuje Kasiu za komplement ! :lol: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]a tym czasem idę się zbierać na haszczakowo akitowo- westowy chyba spacerek :multi:[/FONT][FONT=Comic Sans MS];)[/FONT] ciekawe czy tym razem Gini znów dzielnie zniesie podróż pociągiem Quote
Angelika_Roser Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='M&S']Cześć Kitki:) udanego spaceru!!! [FONT=Comic Sans MS]cześć wilczusie !! :multi:spacer był boski !! :loveu: a jakie foty, właśnie obrabiam, wstawie jak mi się uda jeszcze dziś :razz:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No to lecimy ! Spotkanie z Moniką Baskim, Justynką Masshiro, oraz z Moniką i Alexem :loveu: zaloty do białej Damy i wyścigi z Baskim :evil_lol::loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]kto pierwszy?! [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ślicznotka :loveu: moja najkochańsza [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Masshiro no daj się poderwać :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]szalejący Gini :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]złapie cię Baski !! :evil_lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ale się naszaleli :evil_lol: Baski i haszczakowa głupawka :loveu::evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Masshiro nie bądź taka, pobaw się :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]zabawa białasów Kazoku Kanshin :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts