Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ja obowiązkowo aparat ze sobą zabiorę :D
Mam nadzieje że w tygodniu to będzie mniej ludzi nad jeziorem :P
Ewelinka już wyspecjalizowana w trzymaniu Baskiego więc jak się ładnie do niej uśmiechnę to pewnie mi trochę robienie zdjęć ułatwi i będzie zerkać na tego mojego drania ;)
Cały czas mam tylko nadzieje że się super dogadają i będzie pole do popisu i super pamiątka jak chłopaki szaleją :P
Wezmę aparat od TZa a nie swój, to i jakiś filmik się nakręci.
A tymczasem idę spać, bo rozłożyła mnie klimatyzacja w pracy i czuje się bardzo średnio.
Dobrej nocy! :D

[FONT=Comic Sans MS]mam nadzieje,że wsio sie uda! Filmik super pomysł :loveu:[/FONT]

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*Aga*']http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC08052e.jpg

Jaki on jest kochany, chcę go wymiziać!!!:loveu::loveu::loveu: i ten jego słodki języczek!!!
Angelika przyjedzcie z Ginusiem do Łodzi 19 września to będziemy mieć okazję się spotkać!! My przytargamy naszą Rekisie bo chcemy ją wystawić w bejbikach, żeby zobaczyć o co w tym wszystkim chodzi! :lol:

[FONT=Comic Sans MS]witaj aga !:multi: ja też Rekiśkę chętnie wymiziam, mozemy się na parę minut zamienic hihi kiedys :evil_lol::loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]no a tym czasem zmykam, bo za 3 h jedziemy na wesele :lol: do Rzeszowa[/FONT]

Posted

[quote name='M&S']Hej:)

jakie weselne foty!!!!

[FONT=Comic Sans MS]cześć wilczusie :multi:[/FONT]

[quote name='Błyskotka']Super zdjęcia :). To było włoskie wesele ?
[FONT=Comic Sans MS]wesele polskie, wiejskie :evil_lol: ale z włoskimi gośćmi -dzięki czemu było wesoło, ale to opowiem jak naprawimy kompa bo zaraz mi się wyłączy, padło nam chłodzenie :angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ładnie to tak wystroić się bardziej niż Pani młoda? :D
No no muszę powedziec że wyglądałaś wystrzałowo! :cool3:
Środa blisko a pogoda coś śrenida :|

[FONT=Comic Sans MS]dziś już ładniej, pogoda dopisze ! :lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dziękuje Kasiu za komplement ! :lol:

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]a tym czasem idę się zbierać na haszczakowo akitowo- westowy chyba spacerek :multi:[/FONT][FONT=Comic Sans MS];)[/FONT] ciekawe czy tym razem Gini znów dzielnie zniesie podróż pociągiem

Posted

[quote name='M&S']Cześć Kitki:)

udanego spaceru!!!

[FONT=Comic Sans MS]cześć wilczusie !! :multi:spacer był boski !! :loveu:
a jakie foty, właśnie obrabiam, wstawie jak mi się uda jeszcze dziś :razz:[/FONT]