Kasia_Dawid Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 zielono mi :-) Ginuś niczym obłoczek na tej trawce ;-) mizianki dla kochanego braciszka od całej naszej czwóreczki :-) ściskamy mocno :-) Quote
Angelika_Roser Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]dzieło czeka na ukończenie, ostatnio trochę mam na głowie...[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Niebawem skończę :lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] uściski :razz:[/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Kolejna odsłona i idę spać :loveu: jeszcze sporo do zrobienia i kilka rzeczy trzeba poprawić, np uśmiech mi się popsuł... psuja ja :eviltong: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/rysunek3.jpg [/FONT] Nie wiedziałam, że Ty taka utalentowana jesteś :loveu: Takie dzieło zdecydowanie powinno zawisnąć na ścianie w rodzinnym domu klanu KK :lol: Quote
Angelika_Roser Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jeśli efekt końcowy mnie zadowoli to bardzo chętnie przekaże obraz na ściane rodzinnego domku KK :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Wilczusie i Błyskotoko, również życzymy udanego dnia :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziś był długi spacerek a potem troszkę ćwiczeń [/FONT] Quote
bety Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Przyszłam się zameldować oficjalnie, bo nieoficjalnie to tu bywałam wcześniej. :p:lol: Miłego popołudnia. Pzdr Quote
Angelika_Roser Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]cześć Bety :multi:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mam kilka świeżutkich zdjęć z Ginem :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]wyjątkowo ładnie kolorki wyszły :lol: i mała przeróbka obróbka black & white miłego popołudnia :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nie wiem kiedy to na ringi zawitamy ponownie, ale trzeba być przygotowanym i w formie ! [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ostatnie na dziś - zabawa fruwająca piłeczka i zabawki :evil_lol: rozrabiaka :diabloti: [/FONT] Quote
bety Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Taki trochę ktoś tu niezadowolony :razz:;) http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC07801a.jpg Pzdr Quote
Angelika_Roser Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ani zadowolony, ani nie zadowolony. U niego to się nazywa olewka :evil_lol:- rób kobieto co chcesz i daj mi spokój ;)[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Akici obraz się tworzy dalej, a w między czasie spełniałam swoją kolejną pasję, co już wiadomo- fotografię :evil_lol:[/FONT].[FONT=Comic Sans MS] Tym razem Gin miał spokój od aparatu :diabloti:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w większej rozdzielności prezentują się lepiej ... [/FONT][FONT=Comic Sans MS]ale zmniejszyć trzeba było[/FONT] Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dlaczego ja tutaj wczesniej nie zaglądałam...? Witamy się! pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Asiaczku ! Zapraszamy ponownie :lol: :multi:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Mam Was w subskrypcji, więc nie zginiecie mi:) Pzdr. Quote
Baski_Kropka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ta twoja biała puchata kulka wygląda na giganta przy tobie :P Tak sobie na zdjęcia zerkałam...Ciekawe jaki Basior malutki przy nim wypadnie...Kiedy wam pasuje jakiś wypad spacerkowy? Ja mam ten weekend wolny na przykład :P I w tygodniu mam wolne też w jaiś dzień...chyba nawet jutro :P Wes no tam ta Jurkowa wypytaj kiedy by mogła ;) Ja do niej numeru neie mam bo telefon zmieniałam a na DGM cos ją widac raz za rok tylko...:P Quote
Ppx Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC07791.jpg świetne zdjęcia :D Quote
Angelika_Roser Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]padłam !! :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: przesłodko !! [/FONT][video=youtube;c96eK40dMGY]http://www.youtube.com/watch?v=c96eK40dMGY&feature=related[/video] Quote
Angelika_Roser Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Ta twoja biała puchata kulka wygląda na giganta przy tobie :P Tak sobie na zdjęcia zerkałam...Ciekawe jaki Basior malutki przy nim wypadnie...Kiedy wam pasuje jakiś wypad spacerkowy? Ja mam ten weekend wolny na przykład :P I w tygodniu mam wolne też w jaiś dzień...chyba nawet jutro :P Wes no tam ta Jurkowa wypytaj kiedy by mogła ;) Ja do niej numeru neie mam bo telefon zmieniałam a na DGM cos ją widac raz za rok tylko...:P [FONT=Comic Sans MS]Mój Gini gigant? przecież to moje malutkie akiciątko :loveu: ![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mnie w tym tygodniu nie pasuje, a w weekend przyszły jestem w Rzeszowie, wracam w poniedziałek dopiero. Może spróbujmy się umówić po 14.08[/FONT] ? :lol: [FONT=Comic Sans MS]Napisze do Justynki czy jej by pasowało w takim terminie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]buziaki ! :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts