Angelika_Roser Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Młody fotograf trochę jeszcze musi poćwiczyć :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bujaj się mały! [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Odrobina ćwiczeń :lol: [/FONT] Quote
adriatom Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 super to black & white ! podoba mi sie bardzo, a jaka powaga u Gina ;-) pozdrowienia od Kameyo ;-) Quote
Angelika_Roser Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='adriatom']super to black & white ! podoba mi sie bardzo, a jaka powaga u Gina ;-) pozdrowienia od Kameyo ;-) [FONT=Comic Sans MS]:lol: dziękujemy i pozdrawiamy [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mam jeszcze kilka z wczoraj tego typu fotek [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]no i jakieś kolorowe ;)[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ostatnie dwie w kolorku i miłej niedzieli życzymy :lol: [/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Coś mu sie jedno oko przymykało, czyżby był śpiący :P :D Wpadnij kiedyś do nas do Tychów, poszli bysmy całą banda w las lub nad jezioro, może Justyna by się dała namówić na spacerek :) Quote
Angelika_Roser Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Coś mu sie jedno oko przymykało, czyżby był śpiący :P :D Wpadnij kiedyś do nas do Tychów, poszli bysmy całą banda w las lub nad jezioro, może Justyna by się dała namówić na spacerek :) [FONT=Comic Sans MS]hahaha bo wiesz on chciał zrobić poważną minę tylko oczów nie skoordynował :evil_lol:. A tak poważnie to pewnie przez lampę błyskową jedno oczko przymrużał [/FONT];) [FONT=Comic Sans MS]Na spacerek bardzo chętnie !! Tylko trzeba by się dogadać z Jurkami :razz:[/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 No trzeba by...bo my tutaj z Evelynka sobie spacerujemy, ale czasami by się Baskiemu przydała jakas kompania wiekszych braci :P Bo te małe to się z nim bawić nie chcą :( A on jest z tego powodu taki nieszcześliwy...:P Quote
Angelika_Roser Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bo wśród swoich najlepiej :lol:. Mam nadzieję, że nasz spacerek wypali ! Bardzo chętnie wygłaszcze tego Twojego śnieżnika :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Popołudniowy spacer po lesie, dla ochłody do cienia na dużej łące [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]roślinożerny barfiarz :evil_lol: [/FONT] Quote
M&S Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ładny:) http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC07565-1.jpg http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC07618.jpg świetna mina http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC07650aaaa.jpg Quote
Angelika_Roser Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Rekonstrukcja godna uwagi [/FONT][video=youtube;vdFy1t_pxdc]http://www.youtube.com/watch?v=vdFy1t_pxdc[/video] Quote
Angelika_Roser Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ostatnio naopowiadałam się sporo bajek Miłoszkowi i wzięło mnie na baśnie i legendy. [/FONT][video=youtube;GWS-Yha3Ipk]http://www.youtube.com/watch?v=GWS-Yha3Ipk&feature=player_embedded[/video] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Palatino Linotype] Był czas, kiedy płynęliśmy razem Kiedyś miałem marzenie, my na wspólnej drodze Nie było miejsca, gdzie moglibyśmy się schronić Nigdy nie wiedziałem, ból to cena, którą się płaci Ubrałas mnie mnie w płaszcz i sztylet I nie wiem czy miałeś inne plany Trzeba było mi uwierzyć, że byliśmy oznaczało na zawsze I rzeczywiście, że moje serce będzie bezpieczne w twoich rękach Lorelei Mój statek przekazany tobie I choć obiecałaś mi pokazać drogę zaprowadziłaś mnie na manowce Byłaś moją Lorelei Byłem głupi Bo wierzyłem w każde słowo, które powiedziałaś I teraz zastanawiam się, dlaczego Lorelei Był taki czas, kiedy posiadaliśmy się nawzajem Taniec naszych dusz w świetle ognia To były czasy teraz Zgubiłem moje złudzenia Czasami budzę się w nocy i wołam twoje imię Lorelei Mój statek przekazany tobie I choć obiecałaś mi pokazać drogę zaprowadziłaś mnie na manowce Byłaś moją Lorelei Byłem głupi Bo wierzyłem w każde słowo, które powiedziałaś I teraz zastanawiam się, dlaczego Lorelei Teraz to światło, które świeci na rzece Oślepia moje oczy z daleka Strzał prosto w serce, ale teraz wiem lepiej równie ciężko, jest oprzeć się piosence, którą odgrywasz Lorelei[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Lorelei – związana z wieloma legendami skała na Renie, wznosząca się około 120 metrów ponad poziom wody.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Położona w najwęższym miejscu Renu między Szwajcarią a Morzem Północnym[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Według jednej z legend pod Lorelei zakopany jest skarb Nibelungów, według innej (która stała się motywem poematu Heinego ), z wierzchołka góry rzuciła się w nurty Renu młoda dziewica o imieniu Lorelei, zdradzona przez kochanka. Zamieniona w syrenę zwodziła pływających po Renie rybaków, wciągając ich na skały.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Widok na Lorelei z lewego brzegu Renu[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
*Aga* Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]ostatnie dwie w kolorku i miłej niedzieli życzymy :lol: [/FONT] Ale cudny model z Twojego Ginusia!:loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Witaj aga :multi: Moje dzieło się tworzy, już się efektu końcowego nie mogę doczekać. Mam nadzieje, że się Wam spodoba :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] na razie tyle[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 no no :lol: nie mogę się doczekać efektu końcowego :cool3: Quote
*Aga* Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Witaj aga :multi: Moje dzieło się tworzy, już się efektu końcowego nie mogę doczekać. Mam nadzieje, że się Wam spodoba :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] na razie tyle[/FONT] Ale super się zapowiada!!! :lol: Quote
Angelika_Roser Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kolejna odsłona i idę spać :loveu: jeszcze sporo do zrobienia i kilka rzeczy trzeba poprawić, np uśmiech mi się popsuł... psuja ja :eviltong: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Trochę letniej zieleni :lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts