Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przejrzałam jakieś 10 ostatnich stron... wiele fajnych zdjęć, wiele dobrych ujęć, az nie chce mi sie tego wszystkiego cytować :oops::oops:

tak czy inaczej zazdroszcze Wam wypadu z Ginem na wakacje.. ja tu usycham z tęsknoty za Anatką..

Posted

[quote name='lirael']http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC06222.jpg
Taki śliczny uśmiech rozjaśni najbardziej pochmurny dzień!

:lol: [FONT=Comic Sans MS]uśmiech akitki to zaiste piękny widok, w dodatku taki nie wymuszony, a naturaln[/FONT]y

[quote name='Maks i Spark']ale mina...;)
http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC06219.jpg
:evil_lol:

[quote name='Błyskotka']Witam :). Miłego dnia życzę :).
[FONT=Comic Sans MS]wzajemnie Błyskoto[/FONT]

[quote name='Agappe']przejrzałam jakieś 10 ostatnich stron... wiele fajnych zdjęć, wiele dobrych ujęć, az nie chce mi sie tego wszystkiego cytować :oops::oops:

tak czy inaczej zazdroszcze Wam wypadu z Ginem na wakacje.. ja tu usycham z tęsknoty za Anatką..
[FONT=Comic Sans MS]teraz planujemy coś na jesień, marzy mi się Wisła Czarne, ale to zobaczymy jak się kolorowo na drzewach zrobi [/FONT]:lol:

Posted

super fotki z wakacyjnego wypadu w Bieszczady :-) piękne widoczki :-) może też się tam kiedyś wybierzemy, po fotkach widać, że naprawdę warto!! przypomina mi się piosenka zespołu Stare Dobre Małżeństwo: ...Anioły bieszczadzkie, bieszczadzkie anioły. Dużo w was radości i dobrej pogody, Bieszczadzkie anioły, anioły bieszczadzkie
Gdy skrzydłem cię trącą już jesteś ich bratem...

pozdrawiamy i mizianki dla braciszka :-)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dziś pojechaliśmy[/FONT][FONT=Comic Sans MS] do Gliwic, po drodze zwiedziliśmy Radiostację Gliwicką. Wysokość 111 m daje jej status najwyższej zbudowanej w całości z drewna konstrukcji na świecie!!:razz:

[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]no[/FONT][FONT=Comic Sans MS] i tyle na dziś[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]

31 sierpnia 1939 roku o godzinie 20-tej do niemieckiej radiostacji w Gliwicach wtargnęło kilku uzbrojonych esesmanów w ubraniach cywilnych jako rzekomi powstańcy śląscy. W Radiostacji zamordowano Franciszka Honioka, polskiego Ślązaka, uważanego obecnie za pierwszą ofiarę II wojny światowej. Poprzedniego dnia zaaresztowało go gestapo w rodzinnej wsi Łubie pod Pyskowicami. Honiok, odurzony narkotykami, został przywieziony do Radiostacji o godzinie 20:10 i natychmiast zastrzelony. Miał on być dowodem polskiej winy. Następnego dnia Hitler wygłosił przemówienie, w którym rozpoczęcie wojny uzasadnił prowokacjami granicznymi, dokonanymi rzekomo przez stronę polską. Prawda o prowokacji gliwickiej wyszła na jaw dopiero na procesie norymberskim. [/FONT]

Posted

Za to w Ginusiowej galerii na brak fotek nie można narzekać :lol: :multi: :lol:

Zazdroszczę Wam bardzo tego wypadu w Bieszczady. Jedne z piękniejszych wakacji z akitami właśnie w Bieszczadach spędziliśmy...

Tęskno mi bardzo za tamtymi stronami :-(

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Mamcia Arashi i Asztar cudownie razem wyglądają :loveu: jak dwa gołąbeczki, Łukasz mi opowiadał kiedyś jak to sobie między innymi uszka wylizują :loveu::loveu:

Mam nadzieję, że Wasze wakacje też będą udane :loveu:

ściskamy całymi czterem akicimi łapkami :evil_lol:
[/FONT]