Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Aż chciałoby się zacytowac zdjęcia, tylko nie wiadomo które, bo wszystkie dostarczają pieknych wrażeń :loveu:
Wakacyjna przygoda i super wspomnienia :) Ściskamy :)

Posted

ooo, ile tu zdjęć nowych :)
Piękne widoki w tych Bieszczadach :) Chyba czas na mnie żebym się tam wybrała bo każdy znajomy, który tam był bardzo zachwala...

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Warto jechać bo ślicznie tam... ach aż się tęskni. Mam kilka fajnych fotek globtroterowych pewnego Pana :evil_lol: wrzuce w wolnej chwili. A tym czasem idę pichcić :eviltong:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witajcie, dziękujemy za komentarze i również pozdrawiamy w ten deszczowy zimny dzień.[/FONT][FONT=Comic Sans MS]A mnie się taka pogoda dziś podoba, w końcu trochę chłodu :lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Daaaaaaaaaaaawno już nie ćwiczyliśmy, lenie z nas :eviltong: więc wczoraj była mobilizacja i udało mi się cosik cyknąć

czasem wychodził nam bujany konik :evil_lol:

nad główka też trzeba jeszcze popracować bo ej nie chce ładnie pokazywać... ;)

[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]"Ale o co chodzi?" :evil_lol:

Sylwia i Blade Wieczna Owca zczaili w naszej okolicy rudą akitkę i dziś idziemy na zwiady podczas popołudniowego spaceru, zobaczymy może poznamy nowego kolegę albo koleżankę :razz:
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Szew mojej siotsry okazał się nie tylko globtroterem ale i miłośnikiem akitek. Zaprosił więc mnie na krótkie spotkanie, niesamowitny człowiek ! Sam miał wiele lat temu 3 rudasy. Oto kilka fotek jego pamiątek i zdjęć z wielu części świata. Mam ich mało ale cała restauracja jet nimi po prostu przepełniona !!

z misiem koalą :loveu:

[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Nastepnym razem szczegółowo obfocę :lol:

dostaliśmy zaproszenie na wieczorek spotkań kiedy to cała grupa przyjaciół Szefa się spotyka i relacjonuje swoje wyprawy :lol: na pewno wpadniemy

Teraz Pan ma sunie Lili znajdę która mieszka na dachu restauracji :loveu:

Gini bardzo chciał ją poznać :razz:

[/FONT]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC06499.jpg ślicznie :loveu:

http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC06686.jpg Samurajek obserwator :cool3:

http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC06352aaaa.jpg Super razem wyglądacie ;)

[FONT=Comic Sans MS]cześć Bartiśki :multi:[/FONT]

[quote name='Maks i Spark']Tylko pozazdrościć takiego stylu życia!!!!
[FONT=Comic Sans MS]no rewelacja tak podróżować.... :loveu:[/FONT]