Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]No to teraz odwiedziny Ginusiowej galerii :)
Ginusia też oglądam już no od trochę (była to pierwsza pełnie oglądnięta galeria na dgm).
Mam słabość do białych kitek:loveu:, więc (trudno to powiedzieć) gdy oglądałem galerie (2 razy) to uśmiech nie schodził mi z twarzy;)
Mam nadzieję że będę miał okazje poznać Panią i Ginusia w Kielcach i część gromadki KK? :multi:

Pozdrowienia i mizianki dla Gina od małego fana z Wrocławia ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Witamy witamy :multi: A jak nasz fan ma na imię? :razz: Zapraszamy do Kielc :loveu:[/FONT]

Na pewno rzuca się że damskie:oops: (patrząc na nick, taka tam mała historia z dzieciństwa) , ale jestem przeciwnej płci.
A na Imię mam Marcin;)

Posted

Marcisia napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]No to teraz odwiedziny Ginusiowej galerii :)
Ginusia też oglądam już no od trochę (była to pierwsza pełnie oglądnięta galeria na dgm).
Mam słabość do białych kitek:loveu:, więc (trudno to powiedzieć) gdy oglądałem galerie (2 razy) to uśmiech nie schodził mi z twarzy;)
Mam nadzieję że będę miał okazje poznać Panią i Ginusia w Kielcach i część gromadki KK? :multi:

Pozdrowienia i mizianki dla Gina od małego fana z Wrocławia ;)[/FONT]

Ja też pamiętam, że Ginusiowa galeria była jedną z pierwszych jakie zwiedzałam. Wtedy jeszcze byłam tylko na etapie marzeń o takiej akitce i tylko się zachwycałam :-)
A dziś mój rudy futrzak kończy już pół roku!! Ale ten czas leci... :crazyeye:

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]A to dedykacja dla Cioci Natsulkowej i Babci Kasi od Klaudii
:loveu:"być oczkiem w głowie"[/FONT]
:loveu:

http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/g.jpg

Bardzo dziękuję Klaudii za cudną dedykację :loveu: i namawiam do wysłania fotki na konkurs w czasopiśmie "Mój Pies"!
Pamiętam jak kilka lat wstecz dogomaniacy mnie do udziału w konkursie namawiali...spróbowałam i 3 miejsce otrzymałam :lol:

[quote name='Angelika_Roser']http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/33.jpg

Fiu, fiu, fiu...jaka ognista, ruda pięknota uczepiła się mojego "wnusia" :lol:
Angie wyglądasz rewelacyjnie w tym kolorze! :loveu:

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]

cieszę się, że kolor włosów się podoba :lol:a jeszcze bardziej, że tak bardzo podoba się Biała Galeria, taki był mój cel aby cieszyła oczy i była wspaniałą pamiątka i życiorysem"Akity i jej człowieka" :loveu:
[/FONT]

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Fotki robione dość dawno temu ale tak je skitrałam, że dopiero dziś znalazlam :evil_lol: tak się bawł Gini:diabloti:[/FONT]

[FONT="Comic Sans MS"]
tu się zaczął rozkręcać :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Ach aż zazdroszczę tego przytulania i całusów :loveu:

Do zobaczenia w Kielcach ;) nie mogę się już doczekać, aż będę mógł poznać Panią i Ginusia :multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Marcisia'][FONT=Comic Sans MS]Ach aż zazdroszczę tego przytulania i całusów :loveu:

Do zobaczenia w Kielcach ;) nie mogę się już doczekać, aż będę mógł poznać Panią i Ginusia :multi:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Gini to straszny przychlast, przytulas i całuśnik :razz::loveu: sam się przekonasz w Kielcach. Ogonem tak z radości merda i wywija, że mam wrażenie, że zaraz pofrunie :evil_lol:. My też czekamy na poznanie :razz:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Przeszluś tak- on bardzo lubi dzieci, czasem mam wrażenie, że za bardzo ;) taka ciapa z niego przy dzieciach a nie akita :evil_lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Ale jak ma dość to ostrzegawczo burknie i stanowczo się wycofuje i wtedy dzieci wiedzą, że ma dość zabawy. Sporo czasu poświęcam na jego socjalizacje z dziciakami. Ostatnio uczę go zabawy w chowanego :diabloti: mówię Wam,coś rewelacyjnego :loveu: zamykam mu ślepka, liczę do 10 i daję komendę "Szukaj Miłoszka" (albo imie kogoś innego kogo szukamy) i tak go tą komendą nakręcam i nakręcam a on chodzi i niucha, aż znajduje i wtedy wybucha niepohamowana radość :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: muszę to kiedyś nagrać :lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Przeszluś tak- on bardzo lubi dzieci, czasem mam wrażenie, że za bardzo ;) taka ciapa z niego przy dzieciach a nie akita :evil_lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Ale jak ma dość to ostrzegawczo burknie i stanowczo się wycofuje i wtedy dzieci wiedzą, że ma dość zabawy. Sporo czasu poświęcam na jego socjalizacje z dziciakami. Ostatnio uczę go zabawy w chowanego :diabloti: mówię Wam,coś rewelacyjnego :loveu: zamykam mu ślepka, liczę do 10 i daję komendę "Szukaj Miłoszka" (albo imie kogoś innego kogo szukamy) i tak go tą komendą nakręcam i nakręcam a on chodzi i niucha, aż znajduje i wtedy wybucha niepohamowana radość :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: muszę to kiedyś nagrać :lol:[/FONT]

Cudna zabawa:)

Moje typy w fotkach:
Alez Ginuś jest stłamszony przez ludzi. Został wzięty w 2 ognie[FONT=Wingdings]J[/FONT]
http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/2-2.jpg

Jaki zadowolony Szczerbolek[FONT=Wingdings]J[/FONT]
http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/6-2.jpg

Pzdr.