Angelika_Roser Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Tofiś :loveu: i Giniowy tygrysek ten to potrafi te łapy ułożyć :evil_lol: [/FONT] Quote
przeszlus Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/DSC09589.jpg super :loveu: http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/DSC09645.jpg jaki tygrysek :) pozdrowionka Quote
przeszlus Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [video=youtube;4vUpsB3ceqY]http://www.youtube.com/watch?v=4vUpsB3ceqY[/video] on dał rade to i ty dasz wkońcu jesteś zaradna dziewczyna :) Quote
Angelika_Roser Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]japierdziu.... ale zasuwa :-o:loveu: a ta kamerka to na pewno solidnie przymocowana :razz:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ale się Toffik w tego tygryska słodko zaszył :lol: :lol: :loveu::loveu: Widzę, że na kanapie też hierarchia ustalona :razz: mały na górze, duży na dole :lol: :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Szkoda tylko że psiak zasówa tylko po kostce brkowej płytach chodnikowych i asfalcie, bardzo bardzo nie ładnie...ktoś na stare lata będzie psa na sikanie na rękach wynosił bo pies nie będzie z bólu w stanie się ruszyć...:( Atention Please: NIE TRENOWAĆ Z PSEM PO ASFALCIE. Jeśli komuś takie coś przychodzi do głowy :P Prosze brać przykłąd z Angeli. PIĘKNE LEŚNE DUKTY! :) A Tofiś przytulas to na dzisiaj mój ulubieniec wyszedł rewelacyjnie :D Dziękujemy za dedykacje z niespodzianką, fajnie że biegacie i coś robicie, nawet jak nie ciągnie to wzmożony wysiłek mu się przyda :D Kondycja lepsza, pies zadowolony bo las pozwiedza, mięśniami obrośnie to dopiero będzie wymiatał na wystawach a już teraz świetnie mu idzie! :D Ale to dla tego że Pani tak wspaniale o niego dba :D Quote
Angelika_Roser Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='Kasia_Dawid']Ale się Toffik w tego tygryska słodko zaszył :lol: :lol: :loveu::loveu: Widzę, że na kanapie też hierarchia ustalona :razz: mały na górze, duży na dole :lol: :eviltong: [FONT=Comic Sans MS]Tak hierarchia kanapowa też ustalona :evil_lol: z tym, że Gin ogólnie na łózkach nie przesiaduje w przeciwieństwie do Tofsona- on tylko w nocy zmienia miejsce na swój koszyczek :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ginowi zdarza sie wleźć na łóżko... jak go wołam wieczorem do jedzenie to ucieka do mojej mamy na łóżko i chowa się pod kołdrę :evil_lol: i ani rusz :evil_lol:! A moja mama jeszcze go nakrecą i mówi "no chodź do babci, no chodź" To ten się w nią wtula i nie chce zleźć :diabloti:[/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ten twój pies to ma traume ;P Z tym karmieniem sesese...czym go w końcu karmisz bo widziałam skrzydełka surowe, zrezygnowałaś już z dobrodziejstw gotowanego jedzonka :D?? Quote
Angelika_Roser Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]taaa mój pies to chodząca patologia jeśli chodzi o jedzenie... Próbowałam już różnych metod i diet, i dalej nie łaskaw jest jeść jak trzeba. Teraz się wkurzyłam bo na gotowane też się wypiął i zamówiłam karmę z ryb śródziemnomorskich, nie tanią :roll: ale ostatnio nawet mu posmakowała, ja tak kupuje po trochu każdej bo nigdy nie wiadomo która królewiczowi posmakuje :roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]żeby wiedzieć, że nie kupie wora na darmo[/FONT]. [FONT=Comic Sans MS]A, że mi się zaczął ostro drapać ostatnimi czasy i dieta eliminacyjna barfowa nic nie dała to niestety bądź stety przeszedł na karmę rybią. Ta jest rewelacyjna bo biały się nie drapie już wcale, ale zachwycony jakoś bardzo nie jest... Jednak już dość mam jego wiecznego wybrzydzania [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:angryy: i mam ostatnia nadzieję, że z wiekiem zmądrzeje. Jeden góra dwa dni je coś co mu niby smakuje i wcina, że mu się uszy trzęsą, a na trzeci dzień foch i nawet nie liźnie :angryy: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]no i taki z niego akit :p[/FONT] Quote
przeszlus Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ja wiem że nie Wolno z psem biegać po takiej nawierzchni :) dałem dowód na to że można przy dużej prędkości nagrać film. Ciekawe czy każdy akitowy taki wybredny :) Mój jeszcze nie urządzał głodówki ale jego rodzice podobno sobie lubią urządzać. Quote
Kasia_Dawid Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 U nas jest też wręcz odwrotnie :-) w pogoni za miską :evil_lol: apetyciki cały czas dopisują z czego oczywiście się cieszymy :p Nie wiem z czego to wynika, że Ginuś taki niejadek...zważywszy, że braciszek i siostrzyczka chętnie jedzą, Madzia też u Negai nie narzeka na brak apetytu :razz: Chyba już taki Ginusiowy urok :p Quote
INU Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='przeszlus']Ciekawe czy każdy akitowy taki wybredny :) [/QUOTE] Na pewno nie, Fukash niczemu co da się zjeść nie przepuści ;-) Quote
Asiaczek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Hahaha, hierarhia ustalona:) http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/DSC09667.jpg Jak dobrze, że moje baski jedza wszystko... na dworzu tez i tutaj trzeba uważać... Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy za komentarze i odwiedziny, jutro pokażemy super fotki zabawowe, z cziłałą i akitą w rolach głównych :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ci to dopiero zgrany duet no :evil_lol::loveu: ona uległa ale odważna on delikatny ostrożny ale i ogrooooooomny :diabloti:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 No to juz jest jutro i ja jestem gotowa do oglądania... Pzdr. Quote
bety Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]łuuuuuuuhu hu... nie tak szybko ten Ch Pl a co dopiero Inter Ch :evil_lol: Powolutku, najpierw musimy osiągnąć swoje wyznaczone cele estetyczne, poprawić to i tam to. A potem brać się za wysokie loty ;)[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Nie szybko i nie prędko to wszystko nastąpi, ale cierpliwość się podobno opłaca :lol: Na razie się ciszymy sobą, trenujemy, zacieśniamy więź przyjaźni, ćwiczymy stójkę... dużo pracy przed nami. Ale jak ktoś za nas trzyma kciuki to zawsze nas to uskrzydla :loveu:[/FONT] Ha ha tak tak cierpliwość popłaca - tak dla przykładu ja z Inari championat zrobiłam po 4 latach nieobecności jej na wystawach :evil_lol:. I wcale kończego championatu nie było naszym celem.:diabloti: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy za komentarze i odwiedziny, jutro pokażemy super fotki zabawowe, z cziłałą i akitą w rolach głównych :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ci to dopiero zgrany duet no :evil_lol::loveu: ona uległa ale odważna on delikatny ostrożny ale i ogrooooooomny :diabloti:[/FONT] Już jest jutro. :cool3: Pzdr Quote
Angelika_Roser Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]W końcu Klaudia mi przesłała parę fot[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ek :razz: by Kadina Malina :evil_lol::loveu: moje ulubione !! kochani są kiedy się bawią :multi::loveu: "jawny romans" :evil_lol: i te wygibasy :evil_lol: ej no zobacz jak się ładnie dla Ciebie staram :loveu: następnym razem postaramy sie bardziej ich obfocić bo jest na co popatrzeć wtedy, Kadina się tym dobrze zajmie [FONT=MS Shell Dlg 2]A to dedykacja dla Cioci Natsulkowej i Babci Kasi od Klaudii :loveu:"być oczkiem w głowie"[/FONT]:loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kumple na dobre i na złe :loveu: (dogadują się dużo lepiej niż Gin z Tofikiem czy Gin z Sofi) [/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Noooo, oboje mają maślane oczka:) http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/f.jpg Super komentarz i fotka:) http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/g.jpg Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]łihi hi mój mały Miłoszek bedzie w niebo wzięty jak pójdzie do kina :evil_lol::loveu::loveu: ZAKOCHANY WILCZEK 3D [/FONT][video=youtube;ic_lUQAkquU]http://www.youtube.com/watch?v=ic_lUQAkquU&feature=related[/video] Quote
Angelika_Roser Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]za to on nigdy nie przestanie kochać :loveu: [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Maleństwo po prostu urocze :lol: i tak do Ginusia lgnie i przymila się :loveu::loveu: Dziękujemy za dedykację :loveu::loveu::loveu: Nie poznałam Cię w tym kolorze :razz: taki ognisty :diabloti: Quote
*Jot* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Cześć Angie !! Muszę częściej zaglądać bo później mam za dużo do nadrabiania.:shake: http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/34.jpg wow jaki kolorek na głowie.Prawie jak mój :lol: Ładnie. Zdjęcia śliczne jak zawsze :loveu: Mała CHI jak zawsze urocza.To chyba jedyna przedstawicielka tej rasy,która mnie tak ujęła.Cudowna jest.:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]cześć dziewczyny :multi: no jak tak bardzo życie mi sie przewróciło do góry nogami to i w wyglądzie postanowiłam coś zmienić, a rudy mi się od dawna marzył i się udało :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gini ma już zdrowe uszko :multi: [/FONT] Quote
Marta_Ares Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 ten kocyk z wilkiem to chyba z Biedronki? :D jesli tak mamy taki sam :) swietnie Gin wyglada z tym maluchem :) Quote
Recommended Posts