Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Duzo zdrówka dla białaska :) :) :) oby uszko szybko wyzdrowiało.

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Gini bez zmian na razie... [/FONT][FONT=Comic Sans MS]oby to szybko minęło. Fotek nie mam niestety,może jutro coś się uda zrobić w przypływie wolnej chwili, których mało ostatnio.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Policzyłam ile akitek mamy w zasadzie na dwóch osiedlach włącznie z naszym :razz: uwaga całe 8 japońców i 1 amerykańca :evil_lol: 2 białe psy, 2 białe suczki 4 czerwone psy :loveu: wesoło co? [/FONT][FONT=Comic Sans MS]A coś mi się wydaje, że to nie będzie koniec ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]( a troszkę dalej, chodź i tak niedaleko mieszkaja Natsu i Nashi :loveu:)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]pozdrawaimy "odpisowiczów i podglądaczy" :loveu:[/FONT]

A co to macie za amerykańca w okolicy?

A ta fotka jest cudna :)
http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/DSC09425.jpg

Pzdr

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kateczka']Tanoshii jest troche mało widoczny w liściach :D :P
trzeba przyznac, że mamy jedna z piekniejszych jesieni w tym roku :)

[FONT=Comic Sans MS]:lol: cudna jest[/FONT]

[quote name='*Aga*']Pięknie Ginusiowi na tle złotej jesieni!! :loveu: Ja myślę że właśnie białasek fajnie wygląda bo faktycznie moja ruda zupełnie się z takim tłem zlewa:evil_lol:
Zgadzam się całkowicie że jesień cudna!!! Dzisiaj też korzystaliśmy z pogody i spacerowaliśmy po lesie w towarzystwie najlepszych koleżanek Rekishi- oby jak najdłużej się z nimi zgadzała bo fajnie jest spędzać czas w towarzystwie innych futrzaków (tym bardziej ,że większość z jej czworonożnych przyjaciół to dziewczynki)!!
Mizianki dla białaska i oby szybko uszko wyleczył bo w Kielcach musi obowiązkowo być!
[FONT=Comic Sans MS]Aguś już się nie możemy doczekać spotkania z Wami :multi:[/FONT]

[quote name='Monikaa']Uff wreszcie przejrzalam większość waszej galerii :D I mogę szczerze powiedzieć, że Gin jest przepiękny ^^
[FONT=Comic Sans MS]mam nadzieję, że oglądanie było przyjemne dla oka :loveu:[/FONT]

[quote name='Asiaczek']Jaka piękna głowa:)
http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/DSC09376.jpg

pzdr.
[FONT=Comic Sans MS]mnie też się ten jako akici łepek podoba :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='bety']Duzo zdrówka dla białaska :) :) :) oby uszko szybko wyzdrowiało.

A co to macie za amerykańca w okolicy?

A ta fotka jest cudna :)
http://i1197.photobucket.com/albums/aa426/Angelika_Roser2/DSC09425.jpg

Pzdr

[FONT=Comic Sans MS]cześć Bety :multi: Co do Amerykańca to wiem, że jest, bo kolega który ma rudego japońca widział do z właścicielem, ale trudno na nich trafić, więc sama osobiście go jeszcze nie widziałam.[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

Dziękujemy wszystkim za trzymanie kciuków na zdrowie białasa, już jest lepiej :multi:[/FONT]

Posted

Zdjęcia głupawkowe cudne :lol:
Chyba pogoda sprzyja takim zachowaniom, Fukashkowi też ostatnio się jakoś szczególnie wesoło robi ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]łuuuuuuuhu hu... nie tak szybko ten Ch Pl a co dopiero Inter Ch :evil_lol: Powolutku, najpierw musimy osiągnąć swoje wyznaczone cele estetyczne, poprawić to i tam to. A potem brać się za wysokie loty ;)[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Nie szybko i nie prędko to wszystko nastąpi, ale cierpliwość się podobno opłaca :lol: Na razie się ciszymy sobą, trenujemy, zacieśniamy więź przyjaźni, ćwiczymy stójkę... dużo pracy przed nami. Ale jak ktoś za nas trzyma kciuki to zawsze nas to uskrzydla :loveu:[/FONT]

Posted

przeszlus napisał(a):
Mogłabyś go zgłośić do jakiegoś konkursu :)
Albo do kalendarzu Akity Akitom :)

W tym kalendarzu tylko hodowle są, przynajmniej tak było w zeszłym roku ;-)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]No to z dedykacją dla Moniki i Basiorka nasza niespodzianka- nie tak miało to wyglądać[/FONT][FONT=Comic Sans MS] bo miał być filmik, ale liście mokre i było ślisko więc musiałam trzymać się obiema rękami ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mam więc tylko fotki z postoju

trochę się zmachał, ale po 10 min odpoczynku już się wyrywał w drogę, do domu szło mu duzo lepiej, jak to mówiła Monika- pies powrotny :diabloti:

Ładnie trenujemy żeby nasze Travoisowe szkolenia nie poszły w las. Ale Giniemu się tęskni i nie chce sam ciągnąć, utrzymuje tylko tempo. Spotkaliśmy sunie husky która już biegała kilka lat w zaprzęgach i może z nią uda nam się coś fajnego wykombinować, do tego nasza rodzinna tłusta labradorka Safira i może Gini znów bedzie uradowany :evil_lol::loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Jeszcze nie było zdjęć chłopców razem w domu. Myślałam, że jak Gin będzie mieć konkurencje do jedzenia to będzie mieć lepszy apetyt- oj ja naiwna i głupia :roll: Toffik mu spod pyska zabiera teraz jedzenie a ten nic. Hierarchia ustalona i panowie się dogadują !!! :multi:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Toffik całkiem ulega białemu, ale czasem ma fochy i zaszywa się w swoim koszyczku ;)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
nie chciało się im pozować[/FONT]