Angelika_Roser Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Zupełnie przypadkiem udało nam się z akiciątkiem dziś zobaczyć, Ozi jest śliczny, wszystko wskazuje, że się w Nikobayashiego wdał :razz::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mieszka zaraz obok nas:loveu:[/FONT] spacerki murowane ! Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kilka fotek domowej akity :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mmmmmmmmmniam ale było dobre :diabloti: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wieczorny spacer, czyli nasza psia rodzinna osiedlowa mafia :diabloti: Gin Sofi Bella i Toffika :loveu: [/FONT] Quote
*Aga* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ale ma Ginuś towarzystwo!!! Ciekawe czy nie czuje się przy nich niestosownie ubrany, a raczej nadmiernie roznegliżowany??! ;-) :loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 haha mafia kapitalna :D ale chyba nie chodzisz z nimi Wszystkimi na spacer? i to jeszcze na flexi wszystkie :d Quote
Angelika_Roser Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gini przy ubranych maluchach czuje się nadzwyczaj dobrze w swoim akicim futerku, a gdyby sie rozmyślił o w szafie wisi jego kubraczek w moro :evil_lol: Marta ja wychodzę z chłopcami (Ginem i Toffikiem) a Klaudia z dziewczynkami (Bella i Sofi) i tak we czwórkę pilnują osiedla na spacerach :evil_lol::loveu: [/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 EeE no supeer :D Aż strach się bać z taką bandą :D Quote
*Aga* Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Gini przy ubranych maluchach czuje się nadzwyczaj dobrze w swoim akicim futerku, a gdyby sie rozmyślił o w szafie wisi jego kubraczek w moro :evil_lol: Marta ja wychodzę z chłopcami (Ginem i Toffikiem) a Klaudia z dziewczynkami (Bella i Sofi) i tak we czwórkę pilnują osiedla na spacerach :evil_lol::loveu: [/FONT] To ja zdecydowanie bardzo proszę o fotkę Ginulka w takim kubraczku moro!!! :loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Z dedykacją dla cioci Agi :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ciąg dalszy:loveu: za bardzo pozować się mu nie chciało ;) z mamusią :loveu: [/FONT] Quote
*Aga* Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ale rewelacyjnie wygląda!! :loveu: Biały, puchaty żołnierz :loveu: :loveu: :loveu: Normalnie jak z jakieś kreskówki gdzie misie wcielają się w różne role' tutaj mamy misiaczka żołnierzyka - słodko!!! Quote
Baski_Kropka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 A tak przyglądając się już nie psu to trzeba przyznać ze jego Pani ma pieeekne duże przejżyste oczyska! :D Quote
Angelika_Roser Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Baski_Kropka']A tak przyglądając się już nie psu to trzeba przyznać ze jego Pani ma pieeekne duże przejżyste oczyska! :D :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: [FONT=Comic Sans MS]Wizyta u chiłały :lol: uczymy się stójki :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]więcej jutro[/FONT] Quote
adriatom Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 skąd wy takie MORO macie ? Gin był w armii ???;-) To może mi załatwi dla KAMEYO ubranko sanitariuszki wojskowej ??;-) Quote
Kasia_Dawid Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]ciąg dalszy:loveu: za bardzo pozować się mu nie chciało ;) tylko nie róbcie ze mnie więcej Toffika, bo jam AKITA :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [FONT="Comic Sans MS"]Hihi siostra po wystawie w Częstochowie kupowala swoim dziewczynką ubranka to dla jaj przymierzylismy Ginowi moro, tak kozacko w nich wyglądal, że siostra mu kupila, Przyda się na deszczowe wystawy :diabloti:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [FONT="Comic Sans MS"]Adriatom no niestety kubraczka pielęgniarki nie widzialam... ale gdyby Kameyo tak bardzo chciala to zawsze Gin w ramach rekompensaty może ją z jakis opresji uratować w stroju żolnierza hihihiih :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cicho tu u nas ostatnio, ale to z uwagi na brak czasu... może jutro Was czymś miłym zaskoczymy :lol::lol::lol::lol::loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj przypadła mi rola niani dla siostrzeńca- Giniowatego 2 ! :evil_lol::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]może jakiś rockmen z niego kiedyś wyrośnie :diabloti:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gini też się powygłupiał ;) :evil_lol: więcej potem, idę do tego małego potworka... bo z pokoju zrobił obóz przetrwania włącznie ze zrobieniem namiotu :evil_lol: [/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 jejjejjjeee ja też robiłam namioty w domu jak byłam mała, czasami nawet w nocy w nich spałam bueheheh :D Zdarzało się że w lato to nawet na balkonie takie cyrki odstawiałam, pozdrów siostrzeńca :D :D :D Quote
Recommended Posts