Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może właśnie problemy z łapką, konieczność kosztownego leczenia, itp były przyczyną porzucenia? Ręce mi opadły. Szkoda słów.
Wszelkie komentarze są chyba zbyteczne.:mad: Zło wyrządzone komuś, kto kocha tak bezgranicznie, wraca, tak więc poprzedniemu właścicielowi nie wróżę różowej przyszłości. :diabloti:
To że pies żyje, a w dodatku trafił w dobre i odpowiedzialne ręce, uważam za cud. Trzymam kciuki, żeby nadal psiakowi było dobrze w nowej rodzinie.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze jedno. Czy pies ma tatuaż lub chip? Może udałoby się go w ten sposób zidentyfikować. A hodowca może mieć namiary na troskliwego właściciela. :angryy:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Zapewne z powodu łapki były właściciel go porzucił :-( psiak ma rok z tego co stwierdził vet, rodowodowy to on nie jest bo na takiego nie wygląda, chociaż w Polsce mogłoby się to zdarzyć....niestety. Mam nadzieje, że nowa pani się do mnie odezwie.

[/FONT]

Posted

Padające kozy - świetne. Rozumiem, że jest to jakis gatunek kóż, które tak reagują w momencie stressu, przestrachu...? Szytwnieją i klap na ziemię...

Co do tego białego akity,to pewnie tak było, jak piszecie. Krótsza łapka i piesek idzie na bruk... Bo kupiony z jakiejś psuedo a tam psów nie przyjmuje się z powrotem z otwartymi ramionami... eh... Trzymam za białaska kciuki:)

Pzdr.

Posted

Gin w dobrej kondycji widzę, jak zawsze zresztą, i fajnie wygląda taki biały w tych rudych liściach ;)
U Nas będzie taki kontrast ale dopiero w zimie na śniegu, jak będzie ;-)

Posted

Stójeczka śliczniusia!! Ginusiowi faktycznie bardzo do "twarzy" w tej jesiennej aurze :loveu:
Już się nie mogę doczekać soboty jak go wymiziam:loveu::loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]cześć Kochani, dziękujemy za miłe słowa :loveu:

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Aga ja też się nie mogę doczekać spotkania KK, ale na wystawę odechciało mi się jechać po tym jak zmieniono nam sędzinę... do Pani Augustyniak nie miałam zamiaru się wybierać, nie podoba mi się jej sędziowanie i upodobania. Więc nie spodziewam się dobrego opisu z jej strony. [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]a tym czasem spotkała nas cudna niespodzianka... :loveu:okazuje się, że na naszym obecnych osiedlu gdzie mieszkamy w Gliwicach zaledwie kilka bloków dalej mieszka biała akitka- pies, prawdopodobnie z hodowli Akita u Izis :lol: ale nowa właścicielka psa obiecała mi się sprawdzi bo nie jest pewna (pies należał do jej córki)
fotki:[/FONT]

Posted

Akita u Izis to raczej nie, Izyda miała do tej pory tylko dwa białe szczeniaki, i to dwie suki ;-) Jedna mieszka u Niej, a druga w Austrii, więc ta hodowla odpada ;-)

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Pani obiecała mi, że sprawdzi :lol: w takim razie błędnie "zapamiętała" nazwę hodowli [/FONT]

Może mają coś wspólnego z tą hodowlą po prostu ;-) O ile dobrze pamiętam, to jakiś czas temu w Migoto Inu były białe szczeniaki po Ryuu, wcześniej kilka śnieżynków urodziło się po Utsukushim tamże ;-) A powiem Ci, że tak z wyglądu pasuje mi ten pies na dziecię może nie tyle Ryuu, co Kenity ;-)