*Aga* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Zdjcie1473.jpg Taki duży a śpi jak mały dzidziuś :-) :loveu::loveu::loveu: kochany!! Fajny ten spacerek a Ginuś najszczęśliwszy!! Quote
Marta_Ares Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 piekne tereny spacerokowe:loveu: :loveu: :loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Zdjcie1303.jpg kolezanka chyba troszke przestraszona.... http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Zdjcie1428.jpg :evil_lol: :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Cudzych chłopków szkolę tylko po osiągnięciu 15 roku życia Wilczusia zapraszam - jak przeżyje to już nigdy złego słowa na ciebie nie powie ... Wystarczy, że mnie doprowadzi do momentu kiedy wyjdę z siebie, stanę obok, a później moje oba JA wybuchną . Nie wiadomo czemu później nagle każdy zaczyna robić wszystko, o co poproszę No mój to 15 lat dawno skończył <myśli> z jakieś 7 lat temu :D Wiec może sie nada?? :P A ginulec nooo jak on się dobrze z Wami ma.. mój Wojtek to w ogóle ze mną nie chce pospacerować.. rano to on śpi do południa się ogarnia jak on to mówi.... Quote
bonsai_88 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Baski zapraszam, daleko nie macie :D. Quote
Baski_Kropka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ale musisz obiecać że dasz mu bardzo mocno w kość, że wróci potulny jak baranek... :P Quote
bonsai_88 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Baski nie wiesz o co prosisz ;)... Quote
Angelika_Roser Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]a ja jestem taka rozkojarzona ostatnio po tych choróbskha i nie tylko, że totalnie zapomniałam, że dziś jest trening !! :placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/FONT] Quote
taxelina Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 witamy sie po raz pierwszy u takiej slicznotki! Quote
Angelika_Roser Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]fotki z wystawy od Klaudi :loveu: przystojniak z Halnego Nasai i wujcio :loveu: Natsu Meishun :razz: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Rekishi :loveu: Malina i Nasai Malina i Meishi Malinka i Samoyedki :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]pozwole sobie dodac, nasze małe dziewczynki :loveu:[/FONT] Quote
KT Arts Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Oj jak dawno nas tu nie było:( Nadrabiamy i podziwiamy foteczki:loveu: Buziaczki dla Białegoo...!:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Biały dziękuje Czarnemu za buziaczki :loveu:[/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 bonsai_88 napisał(a):Baski nie wiesz o co prosisz ;)... Doskonale wiem...ktoś mu musi solidnie kota pogonić, żeby wiedział jak mu ze mną dobrze i że trzeba to doceniać i szanować :D Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]a ja jestem taka rozkojarzona ostatnio po tych choróbskha i nie tylko, że totalnie zapomniałam, że dziś jest trening !! :placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/FONT] Nie zapomniałaś, tylko nie czytałaś forum :D Jutro jest na 7.30 hehe :D Quote
Angelika_Roser Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]no dobra, dziś nie zapomniałam, idę się zbierać :evil_lol::multi::loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziś był kolejny krok w socjalizacji Gina w zaprzęgach, mianowicie biały pobiegł dziś w innym składzie, z wujciem Grzesiem i dwiema suczkami Ashką i Tigrą i super się spisał, bo panie go nie zjadły- i odwrotnie:evil_lol:, był bardzo powrotny :lol::loveu:[/FONT]:multi: [FONT=Comic Sans MS]Za to nieco zdziwiony cała sytuacją hihi, ale to dobrze,niech się chłopak uczy, że czasem w życiu spotykać go będą "inne, obce mu rzeczy i sytuacje" bo do tego też warto przywyknąć. :lol:[/FONT] Quote
Kadina_Malina Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Buziaki dla Ginuśka:loveu: a znajdą się jakieś fotki z tego zaprzęgu ? :cool1: Quote
Angelika_Roser Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]niestety dziś fotografa nie było, mam komórkowe kilka fotek Gina przy drzewie, ale to pewnie nikogo nie interesuje :evil_lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Rzeczywiście patyczek jak kiełbaska:) http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Zdjcie1428.jpg Nas interesują wszystkie fotki Białego:) Dawaj, dawaj... pzdr. Quote
lirael Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]niestety dziś fotografa nie było, mam komórkowe kilka fotek Gina przy drzewie, ale to pewnie nikogo nie interesuje :evil_lol:[/FONT] A właśnie że interesuje! :) Quote
taxelina Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 lirael napisał(a):A właśnie że interesuje! :) dokladnie! Quote
Angelika_Roser Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]no dobra.... jutro wrzucę fotki, bo dziś chyba nie dam rady pozdrawiam :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]dobre!!! hahaha :evil_lol::grin::grin::grin::grin::grin:[/FONT] [video=youtube;CQWGNfKejPQ]http://www.youtube.com/watch?v=CQWGNfKejPQ&feature=related[/video] Quote
Błyskotka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 He He dobre ale momentami wygląda jakby pomógł w tym komputer. A może tylko mi się tak wydaje. Quote
Angelika_Roser Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Spotkałam dziś w centrum Katowic panią z białym akitą... oczywiście musiałam podejść i zaczepić bo jak by inaczej :evil_lol: tym bardziej, że psiak nie stawał na jedną przednią łapkę i miał ją w ortopedycznym bucie. Okazało się, że psa porzucono tydzień tamu na dworcu w Katowicach !! !! !! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::placz:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] wr..... !!!!! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Piesek kochany, bardzo przyjazny, pani miała do mnie dużo pytań bo o rasie wie bardzo nie wiele, podobnie jak jej córka. Dałam do siebie namiary w razie potrzeby. Biały miał już wykonane kompleksowe badania jak i prześwietlenie łapki. Niestety ta chora łapka po prostu jest dużo krótsza niż pozostałe kończyny, więc w ogóle na niej nie stąpa, przy buciku trochę próbował ale mięśnie są słabe... Pani w psie już jest zakochana on odwazajmnie uczucia, widać było, że w nowej rodzinie mu dobrze, szkoda tylko, że musiał najpierw być porzucony żeby tego szczęścia zaznać :-([/FONT] [FONT=Comic Sans MS]oby było im razem dobrze przez długich wiele lat :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts