Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudzych chłopków szkolę tylko po osiągnięciu 15 roku życia

Wilczusia zapraszam - jak przeżyje to już nigdy złego słowa na ciebie nie powie ... Wystarczy, że mnie doprowadzi do momentu kiedy wyjdę z siebie, stanę obok, a później moje oba JA wybuchną . Nie wiadomo czemu później nagle każdy zaczyna robić wszystko, o co poproszę

No mój to 15 lat dawno skończył <myśli> z jakieś 7 lat temu :D Wiec może sie nada?? :P
A ginulec nooo jak on się dobrze z Wami ma.. mój Wojtek to w ogóle ze mną nie chce pospacerować.. rano to on śpi do południa się ogarnia jak on to mówi....

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Baski nie wiesz o co prosisz ;)...

Doskonale wiem...ktoś mu musi solidnie kota pogonić, żeby wiedział jak mu ze mną dobrze i że trzeba to doceniać i szanować :D
Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]a ja jestem taka rozkojarzona ostatnio po tych choróbskha i nie tylko, że totalnie zapomniałam, że dziś jest trening !! :placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/FONT]

Nie zapomniałaś, tylko nie czytałaś forum :D Jutro jest na 7.30 hehe :D

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dziś był kolejny krok w socjalizacji Gina w zaprzęgach, mianowicie biały pobiegł dziś w innym składzie, z wujciem Grzesiem i dwiema suczkami Ashką i Tigrą i super się spisał, bo panie go nie zjadły- i odwrotnie:evil_lol:, był bardzo powrotny :lol::loveu:[/FONT]:multi: [FONT=Comic Sans MS]Za to nieco zdziwiony cała sytuacją hihi, ale to dobrze,niech się chłopak uczy, że czasem w życiu spotykać go będą "inne, obce mu rzeczy i sytuacje" bo do tego też warto przywyknąć. :lol:[/FONT]

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]niestety dziś fotografa nie było, mam komórkowe kilka fotek Gina przy drzewie, ale to pewnie nikogo nie interesuje :evil_lol:[/FONT]

A właśnie że interesuje! :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Spotkałam dziś w centrum Katowic panią z białym akitą... oczywiście musiałam podejść i zaczepić bo jak by inaczej :evil_lol: tym bardziej, że psiak nie stawał na jedną przednią łapkę i miał ją w ortopedycznym bucie. Okazało się, że psa porzucono tydzień tamu na dworcu w Katowicach !! !! !! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::placz:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] wr..... !!!!! [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
Piesek kochany, bardzo przyjazny, pani miała do mnie dużo pytań bo o rasie wie bardzo nie wiele, podobnie jak jej córka. Dałam do siebie namiary w razie potrzeby. Biały miał już wykonane kompleksowe badania jak i prześwietlenie łapki. Niestety ta chora łapka po prostu jest dużo krótsza niż pozostałe kończyny, więc w ogóle na niej nie stąpa, przy buciku trochę próbował ale mięśnie są słabe... Pani w psie już jest zakochana on odwazajmnie uczucia, widać było, że w nowej rodzinie mu dobrze, szkoda tylko, że musiał najpierw być porzucony żeby tego szczęścia zaznać :-([/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]oby było im razem dobrze przez długich wiele lat :loveu:[/FONT]