Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gini rozrabiaka :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='*Aga*']A co to za niedźwiadek przepiękny?!!! :loveu::loveu::loveu: Ja też chce takiego dużego przytulaska:loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Zdjcie0595.jpg Ale superowa wycieczka! mi też się taka marzy ale muszę czekać aż mi maluch podrośnie. A swoją drogą to bez problemu można z psiakiem iść w góry bo czytałam że od niedawna jest zakaz?? :placz: a forteczki naprawdę bardzo dobre jak na komórkę :crazyeye: [FONT=Comic Sans MS]Planujemy wejść na Baranią Górę tej jesieni, w Wiśle Czarne jest piękne wodospadowe podejście, może Kazoku Kanshin miało by ochotę na zlocik i wyprawę zarazem?! :loveu: My z Wilczusiem już tam byliśmy... mam nawet fotki, zaraz wstawię dla zachęty. Akitki, ludzi, góry i złota jesień to może być coś pięknego :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Aga Gini miał 4 miesiące jak rok temu wlazł na Łysice, nie miał z tym najmniejszych problemów :evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS] Takie są widoczki idąć szlakiem na Baranią Górę, więc jak Kazoku?! :evil_lol::loveu: [/FONT] Quote
bety Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Błyskotka']Piękne te ostatnie zdjęcia :). Popieram - super są :) A to przypadkiem nie jest Hara Skierdy po domowemu Moka? http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC_0101.jpg Pzdr Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A chyba Moka jej na imie, ale Monika musiałaby potwierdzić [/FONT]:lol: Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]dzisiejszy spacerek :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ładne słoneczko wyszło :loveu: pieszczoch głupawka :diabloti: [/FONT] Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 napatrzec sie nie moge na tego Twojego miśka :) uroczy jest!!! Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]do mnie ! :loveu: :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]leżakowanie w słońcu poddaje się :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]co za gracja :evil_lol: tak wiało, że myślałam, że nas zdmuchnie :diabloti: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ja na miejscu Kasi i Łukasza bym się skusiła na taką wycieczkę... No, ale ja NA PEWNO tam się nie zjawię... Pzr. Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]powoli w stronę domciu hmm co by tu spsocić :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]nieeeeeeebo [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]złapać spaniela :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ostatnie z dzisiaj[/FONT] prezentacja brudnego futra:evil_lol: wstydx się Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]minaaaaa [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]akitownik [/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='bety']Popieram - super są :) A to przypadkiem nie jest Hara Skierdy po domowemu Moka? http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC_0101.jpg Pzdr Tak to jest Mokisia :) Quote
*Aga* Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/Zdjcie0723.jpg no co ty pańcia!! robisz ze mnie dziewczynkę ??!!! :lol::lol::lol: Ale z Ginulka przytulanka słodka i ten kwiatuszek mimo wszystko bardzo mu pasuje:loveu::loveu: Angelika tylko mi nie mów, że te fotki też komórką robione? :crazyeye::crazyeye: Quote
*Aga* Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Planujemy wejść na Baranią Górę tej jesieni, w Wiśle Czarne jest piękne wodospadowe podejście, może Kazoku Kanshin miało by ochotę na zlocik i wyprawę zarazem?! :loveu: My z Wilczusiem już tam byliśmy... mam nawet fotki, zaraz wstawię dla zachęty. Akitki, ludzi, góry i złota jesień to może być coś pięknego :razz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Aga Gini miał 4 miesiące jak rok temu wlazł na Łysice, nie miał z tym najmniejszych problemów :evil_lol::loveu:[/FONT] My bardzo chętnie bo właśnie planujemy wyskoczyć w jakieś góry na któryś z październikowych weekendów:multi::multi: Nie mamy jeszcze żadnych konkretnych planów co, kiedy i gdzie więc jesteśmy otwarci na propozycje :lol: Ja jak najbardziej chciałabym chodzić z Rekishi po górach już teraz ale podobno nie powinno się z takim maluchem bo to jest zbyt obciążające stawy?? To ja sama nie wiem jak to z tym jest bo twój Ginuś chodził za malucha i mimo to jest spoko?! Quote
INU Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 *Aga* napisał(a):Ja jak najbardziej chciałabym chodzić z Rekishi po górach już teraz ale podobno nie powinno się z takim maluchem bo to jest zbyt obciążające stawy?? To ja sama nie wiem jak to z tym jest bo twój Ginuś chodził za malucha i mimo to jest spoko?! Takim małym kitkom nie powinno się nawet pozwalać wchodzić po większych schodach, w góry z pewności bym takiego psiaka nie zabierała. Po pierwsze ze względu właśnie na stawy, a po drugie ze względu na to, że to jeszcze psie dziecko - może po prostu nie dać rady fizycznie. Quote
Angelika_Roser Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]U nas nie było problemów ani z wejściem ani z zejściem gina w zeszłym roku z gór.... i jaki był szczęśliwy. :lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Tyle tylko, że on do długiego i intensywnego ruchu był przyzwyczajony, bo nasze spacery to kilka godzin potrafiły trwac, a on cuda wyczyniał podczas nich ;) aga, tak fotki robione komórką, sama jestem w szoku :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
*Aga* Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 INU napisał(a):Takim małym kitkom nie powinno się nawet pozwalać wchodzić po większych schodach, w góry z pewności bym takiego psiaka nie zabierała. Po pierwsze ze względu właśnie na stawy, a po drugie ze względu na to, że to jeszcze psie dziecko - może po prostu nie dać rady fizycznie. No właśnie o tym samym słyszałam, że po płaskim to jak najbardziej i tak naprawdę nie ma znaczenia jakie odległości- tyle ile piesek wytrzyma, natomiast nie powinno się pozwalać pod górkę ani z górki i właśnie unikać schodów a jak nie ma wyjścia to go nosić po nich dopóki się da. To mi właśnie tak kiedyś utkwiło w głowie bo już raz doświadczyłam dysplazje u mojego psiaka (straszny widok jak organizm pieska zdrowy a nogi odmawiają posłuszeństwa :placz::placz:), że mam duże obawy przed pójściem w góry pomimo tego że mi się już to marzy. może pozostaniemy przy dolinkach? A foteczki superanckie- nie poznałabym że komórką robione :crazyeye::crazyeye: Wyglądają lepiej niż moje robione zwykłym automatem:lol: Quote
Recommended Posts