Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było faaajnie! Baski jest prze szczęśliwy :) Śpi sobie teraz smacznie z brzuszkiem na wierzchu w swojej "budzie" za drzwiami koło łózka i pochrapuje z zadowoleniem :D A dodatkowo śmierdzi sobie trochę od moczenia się we wzburzonej wodzie Paprocańskiej :)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]fajnie, że zdjęcia się podobają :multi: będą jeszcze focie działkowe i sporo ich ale Monika najpierw musi je gdziesik umieścić co bym mogła je sobie zapisać :evil_lol::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Czarnulka']Ślicznee psiaki.. No chyba ze cos mi sie przywidzialo i masz ino jednego xD :))
jutro wpadne jeszcze do galeeri. :))

[FONT=Comic Sans MS]mój tylko biały akita, reszta to psi-jaciele :loveu: Witamy Cię w galeri ! :multi:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]A my jutro idziemy na trening psich zaprzęgów razem z Baskim i Moniką, u nas na Ligotę :multi: zobaczymy z czym to się je :evil_lol::lol: szkoda tylko,że nie mam aparatu :shake:[/FONT]

Posted

Te zdjęcia są świetne!!! Też miałam problem aby jakieś wybrać do skomentowania bo wszystkie są super! A pieseczki... co tu dużo mówić- SŁODKIE CUDEŃKA:loveu::loveu:
Fajnie ,że spotkaliście się w takim gronie na spacerek!! I widać, że psiaczki świetnie się ze sobą bawiły. Tylko pozazdrościć takiego spotkania i wypadu!!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wróciliśmy z treningu !! Ale odjazd !!!!!!!! :multi::evil_lol::multi:

Normalnie nie wiem już komu się bardziej gęba uśmiechała mi czy Ginowi !! Super !! Akit poszedł z maszerką grzecznie w las na dystansik i super ciągnął, nikogo nie zjadł i nikt jego też nie chciał schrupać :evil_lol: Jutro pierwsza przygoda z trójkołowcem :razz:[/FONT][FONT=Comic Sans MS], najpierw sam z Moniką a potem z Baskim i będą fotki :loveu:[/FONT]

Posted

Strona Travois :) chyba nie działa no to bez kropek www travois fora pl ( w miejsce spacji wpisz kropki :) )

Zajrzyj, nasze klubowe forum tam są info o treningach, tam wrzucamy linki ze zdjęciami i w ogóle to takie nasze serce do komunikacji poza spotkaniami :P Jak już wpadłas na dobre to nalezy się przywitac :P

Posted

przepiękny psiak :loveu: :loveu: :loveu:

stosujesz jakies specjalne kosmetyki (szampony itp) do białej sierści?
bo ja bym coś chciała kupić dla haszczaka białego, ale kompletnie sie na tym nie znam....

Posted

[quote name='Marta_Ares']przepiękny psiak :loveu: :loveu: :loveu:

stosujesz jakies specjalne kosmetyki (szampony itp) do białej sierści?
bo ja bym coś chciała kupić dla haszczaka białego, ale kompletnie sie na tym nie znam....

[FONT=Comic Sans MS]Szampon do białego z Hery, albo do zwykłych kąpieli z Pet Landu też do białego, odżywka z Hery i kuniec :evil_lol::lol:[/FONT]. [FONT=Comic Sans MS]Jak leje żeby nie prac to szampon na sucho mi się sprawdza, no i ja łobuza regularnie piorę ;)

pozdrawiamy ! :loveu: uściski dla Twojej białaski[/FONT]