Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kateczka']ech kocham Bieszczady...ale nie wyobrażam sobie nie moc chodzic po górach....dlatego w tym roku Czechy...moz teez beda fajne :)
Ginowi nie bylo goraco?

[FONT=Comic Sans MS]Nie było żadnego problemu z chodzeniem z psem po szlakach[/FONT][FONT=Comic Sans MS], w budkach gdzie kupowało się bilety zawsze nas przepuszczano. Pies miał być tylko bezwzględnie na smyczy. Mieszkaliśmy na terenie parku, leśniczy nie raz nas mijał, nigdy nie zwrócił uwagi. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Być może przepis bardziej jest przestrzegany w miejscach gdzie przybywa bardzo dużo turystów... my byliśmy na zadupiu więc może dlatego było ok :lol:

Było mu gorąco przez pierwsze dwa dni bo były upały, ale polewany był wodą i pojony co 15- 30 min. Dzięki temu dawał rade, a jak dostawał powera to myślałam, że mi nogi powyrywa :evil_lol: ostatnie 20 min na szlaku do źródeł Sanu musiałam z nim wbiegać bo szalał jak opętany :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]najbardziej podobały mu się nowe zapachy bo ciągle niuchał i nasłuchiwał, potem przyszło ochłodzenie to w ogóle czuł się jak w raju, dzicz, mało ludzi i przyroda...[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]To musiało być pię[/FONT][FONT=Comic Sans MS]kne drzewo...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]zapomniałam jak się nazywa to miasteczko... jak sobie przypomnę to poprawie[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]super fontanna
[/FONT]

Posted

Wasze zdjęcia sa super!!!!!
Ginuś w roli alpinisty, a raczej bieszczadnika, spisał się na medal. :klacz:
Chciałam cię wypytać o Muczne, bo na Waszych zdjęciach mnie urzekło, ale wyprzedziłaś moje pytanie - dzięki za ciekawe informacje.