Angelika_Roser Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jak mi się uda namówić Sylwie to nam zrobi fotki rowerowe :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tak wybieramy się Bartiśkowa, tylko jeszcze nie wiemy kiedy dokładnie, ale sobie tego nie odpuszcze :diabloti:[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 No to fajnie ;) To dajcie znać jak bedziecie już wiedzieć kiedy. My też postaramy się oprzybyć, w zależności jak tam z Bartiego łąpami będzie:lol: Quote
Angelika_Roser Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]damy znać, zdrówka dla Bartisia misia[/FONT] :loveu::glaszcze: Quote
Kateczka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 fajna maluda...mam tylko nadzieję, ze hodowca na żywo rozsądniejszy niz w opisach na stronie swojej hodowli...bo jak przeczytałam, ze ta rasa jest idealna dla alergików to myślałam, ze mnie coś trafi....pare innych rzeczy mnie tylko dobiło ;> Quote
Angelika_Roser Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No stronka tej hodowli wygląda na stronkę pseudohodowli :angryy: szczególnie tekst" cały rok mamy dużo szczeniąt wszelkiej maści" czy jakoś tak[/FONT][FONT=Comic Sans MS].Ale sprawdzić było trzeba szczególnie, że to blisko. Na szczęście na miejscu okazjo się zupełnie inaczej :loveu: Pani i Pan mają pozytywnego *******ca na punkcie swojej rasy. Nawet do tego stopnia, że nie pozwolono nam dotykać wszystkich CHI bo niby mikro zarazki mamy czy coś :evil_lol: hyhy zakręceni ludzie :loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Wychowywane w super warunkach, wychuchane, zdrowe , czyste. Babka na pożegnanie prosiła Bella o wybaczenie, że musi ją sprzedać [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:evil_lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ooo cześć Wilczusie :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Z cyklu mam Cię- zjem Cię :eviltong::loveu:[/FONT] Quote
M&S Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/swieta/IMG_4775.jpg Cześć popołudniowo:) Quote
Angelika_Roser Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mam aparat więc dziś zrobię fotki i filmik rowerowy :multi:[/FONT] Quote
M&S Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Mam aparat więc dziś zrobię fotki i filmik rowerowy :multi:[/FONT] Super!!!!! Jaki ładny avararek, zdolniacha z Ciebie Quote
Angelika_Roser Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]"ginimy się" czyli jeździmy na rowerze :evil_lol: :loveu: [/FONT][video=youtube;eFX9hMIOwg0]http://www.youtube.com/watch?v=eFX9hMIOwg0[/video] Quote
Angelika_Roser Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Tempo małe bo bez Wilczusia, ale to dobrze bo inaczej bym nic nie nakręciła. Gini się "tak gini" za Wilczusiem, że zamiast pedałować musze tylko hamować :evil_lol:[/FONT] Quote
lirael Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ginuś sprawdza się również świetnie w roli psa przy-rowerkowego. :loveu: Przy okazji podziwiam Twoją koordynacje ruchów: jazda na rowerze + kontrola smyczki + kręcenie filmiku! Moja przejażdżka przypuszczalnie skończyłaby się po trzech sekundach.:huh: Quote
Angelika_Roser Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ja też się cieszę, że się nie wywaliłam :evil_lol: Jak by mnie jakiś policjant zobaczył to od razu kazał by dmuchać bo jeździłam zygzakiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No ale Gini potrafi dość spokojnie biegać bez szarpania i dzięki temu tyłka sobie nie potłukłam ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Byliśmy dziś pomoczyć łapki nad jeziorkiem, wrzucę parę fotek zaraz :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Najpierw było bliskie spotkanie z...kozą :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Następnym razem mam zamiar go wyciągnąć na głębszą wodę :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]co w trawie piszczy oo a co to spadam :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mmmm pycha :cool3: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ostatnie pieszczochowe fotki [/FONT] Quote
lirael Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_5581.jpg jeden z najpiękniejszych psich uśmiechów,jakie widziałam.:kiss_2: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_5495.jpg Ginuś - propagatorem wegetarianizmu!:eating: Quote
tatalka2 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jaki pieszczoch :D I ten jęzor wywalony...pewno mu strasznie gorąco tak jak moim pupilom. Nie potrafią sobie miejsca znaleźć w taką duchotę. Quote
M&S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 witaminki:) http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_5495.jpg Fajnej soboty:p Quote
Recommended Posts