Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Jak mi się uda namówić Sylwie to nam zrobi fotki rowerowe :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]tak wybieramy się Bartiśkowa, tylko jeszcze nie wiemy kiedy dokładnie, ale sobie tego nie odpuszcze :diabloti:[/FONT]

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajna maluda...mam tylko nadzieję, ze hodowca na żywo rozsądniejszy niz w opisach na stronie swojej hodowli...bo jak przeczytałam, ze ta rasa jest idealna dla alergików to myślałam, ze mnie coś trafi....pare innych rzeczy mnie tylko dobiło ;>

Posted

[FONT=Comic Sans MS]No stronka tej hodowli wygląda na stronkę pseudohodowli :angryy: szczególnie tekst" cały rok mamy dużo szczeniąt wszelkiej maści" czy jakoś tak[/FONT][FONT=Comic Sans MS].Ale sprawdzić było trzeba szczególnie, że to blisko. Na szczęście na miejscu okazjo się zupełnie inaczej :loveu: Pani i Pan mają pozytywnego *******ca na punkcie swojej rasy. Nawet do tego stopnia, że nie pozwolono nam dotykać wszystkich CHI bo niby mikro zarazki mamy czy coś :evil_lol: hyhy
zakręceni ludzie :loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Wychowywane w super warunkach, wychuchane, zdrowe , czyste. Babka na pożegnanie prosiła Bella o wybaczenie, że musi ją sprzedać [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Mam aparat więc dziś zrobię fotki i filmik rowerowy :multi:[/FONT]

Super!!!!!

Jaki ładny avararek, zdolniacha z Ciebie

Posted

Ginuś sprawdza się również świetnie w roli psa przy-rowerkowego. :loveu:
Przy okazji podziwiam Twoją koordynacje ruchów: jazda na rowerze + kontrola smyczki + kręcenie filmiku! Moja przejażdżka przypuszczalnie skończyłaby się po trzech sekundach.:huh:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ja też się cieszę, że się nie wywaliłam :evil_lol: Jak by mnie jakiś policjant zobaczył to od razu kazał by dmuchać bo jeździłam zygzakiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No ale Gini potrafi dość spokojnie biegać bez szarpania i dzięki temu tyłka sobie nie potłukłam ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Byliśmy dziś pomoczyć łapki nad jeziorkiem, wrzucę parę fotek zaraz :lol:[/FONT]