Angelika_Roser Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Oni są tak zgrani charakterami (i kolorem :evil_lol:), że gdyby Nasai nie była sprzedana to bym jej już nie oddała :diabloti::loveu:. I choćby się miało walić, palić i miałabym się przeprowadzić za miesiąc to by już z nami została :loveu: No ale los chce inaczej ;) Cierpliwość popłaca, w końcu się doczekam swojej suni, kiedyś... :evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
Akati Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Oni są tak zgrani charakterami (i kolorem :evil_lol:), że gdyby Nasai nie była sprzedana to bym jej już nie oddała :diabloti::loveu:. I choćby się miało walić, palić i miałabym się przeprowadzić za miesiąc to by już z nami została :loveu: No ale los chce inaczej ;) Cierpliwość popłaca, w końcu się doczekam swojej suni, kiedyś... :evil_lol::loveu:[/FONT] Niech zgadnę...pewnie będzie to jakiś bialutek? Quote
Angelika_Roser Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ja już sama nie wiem, jak patrze na Nasai to chce mi się białej suni... A z drugiej strony marzy mi się mocno ruda :loveu: [/FONT] Quote
*Jot* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cześć Angela :multi: Śliczne zdjęcia,śliczne pieski :loveu::loveu: Pozdrowionka :multi: Quote
Angelika_Roser Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mam chwilkę to wrzucę fotki, potem może będą leśne :razz: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Rozrabiara :razz: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ślicznotka :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Co dwa białaski to nie jeden :loveu: Princessa [/FONT] Quote
lirael Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_4684.jpg Prawdziwa piękność! :B-fly:W dodatku to serduszko... http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_4711.jpg Ale numer - Ginuś okazał się mistrzem w opowiadaniu kawałów!:jumpie: To zdjęcie jest genialne (podobnie jak pozostałe).:klacz: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_4709.jpg Ginuś będzie za nią okropnie tęsknił po wyjeździe do Szwecji. :bigcry: Ja zresztą też. Mam przeczucie, że Wasze plany zakupu drugiej akitki ulegną przyspieszeniu. Rudzielec też będzie super! Niecierpliwie czekam na leśne fotki. Miłego popołudnia! Quote
Angelika_Roser Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wszyscy będą tęsknić za takim skarbem ;) A na druga kitkę musimy czekać cierpliwie, bo przyszła mamusia to za młoda jeszcze jest :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]hihi[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Witanko ale ona jest słodziutka :loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_4684.jpg i to serduszko jakie twarzowe :) Ślę mizianko dla obu kitek :razz: Quote
Angelika_Roser Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Witamy Bartiśki :loveu: dziś znowu odwiedziła nas kochana Madzia :loveu::loveu::loveu::loveu: i oczywiście przywiozła smakołyki kiss kiss Nasai wiecznie głodna Madzi prawie rękę odgryzła :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No tak- pieszczoch Gin :loveu: mniam mniam komenda "siad" więc Gini siada.. trochę chacząć o Princesse :evil_lol: [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Psiaki fantastyczne :loveu::loveu::loveu: tylko zdążyłam juz zapomniec, jak ostre zębiska mają maluchy :diabloti: Quote
INU Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Wszyscy będą tęsknić za takim skarbem ;) A na druga kitkę musimy czekać cierpliwie, bo przyszła mamusia to za młoda jeszcze jest :loveu:[/FONT] A cóż to za mamusia, jeśli można wiedzieć? :razz: Prawdę mówiąc, to i tak jesteś w lepszej szczeniakowej sytuacji niż ja, już nawet pomijając fakt, że jedna nieletnia pannica biega Ci po mieszkaniu. ;) Po prostu jesteś bliżej zrealizowania swojego marzenia, mnie się marzy szczeniaczek od kiedy Fukashi przestał sikać w domu (a nie robił tego prawie wcale :eviltong:), a od tamtej pory (to już prawie dwa lata będą) nic nie drgnęło w kwestii maleństwa. :-( No ale zobaczymy co będzie, może akurat coś się zmieni na tyle, że się skończy na tym, że będziemy wychowywań nasze Niunie w tym samym czasie (mogło by być fajnie :lol:) ;). Ale jako że to Twoja galeria to już jej nie zaśmiecam swoimi żalami, tylko teraz pozwolę sobie powtórzyć to co pisałam już nie raz, tylko nie w tej galerii: Nasai jest BOSKA! No po prostu ślicznie piękna cudownie się zapowiadająca Królewna. :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Szczęśliwą mamusią ma być MEISHI Kazoku Kanshin :loveu: Bardzo bym się cieszyła gdyby urodziła dla mnie rudą ślicznotkę :loveu: albo śnieżynkę :diabloti: [/FONT] Quote
INU Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Szczęśliwą mamusią ma być MEISHI Kazoku Kanshin :loveu: Bardzo bym się cieszyła gdyby urodziła dla mnie rudą ślicznotkę :loveu: albo śnieżynkę :diabloti: [/FONT] Podobno niedobrze jest, żeby miot rodził się po dwóch białych kitkach - tak słyszałam. Także jeżeli nadal planujesz miot po Ginie i Twojej suni, to chyba lepiej, żeby była czerwona. :lol: Ja to bym chciała mocno czerwoną, jak chociażby Daiszek (Daichi Go Niigata Kuriyama), ogólnie zakochałam się w tym psie, był i będzie dla mnie wzorem akity, do jakiej posiadania i/lub wyhodowania (ale to w dalekiej przyszłości) będę zawsze dążyć. :loveu: Nigdy nie zapomnę jak wielkie wrażenie na mnie zrobił kiedy zobaczyłam go na żywo. Szkoda, że dane mi było zobaczyć go tylko raz, był to na prawdę piękny pies z wręcz niesamowitą głową, odznaczający się pięknym mocnym kolorem... Quote
revii Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='INU']Podobno niedobrze jest, żeby miot rodził się po dwóch białych kitkach - tak słyszałam. Potwierdzam: http://www.kiyama.de/Info/de/Farben.pdf Quote
Angelika_Roser Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]O tym,ze się nie kryje białego biały, to wiem bardzo dobrze. Nigdy nie mówiłam, że Gin by miał być reproduktorem dla białąski. To, że mogłabym mieć biała prakę nie znaczy,że muszą mieć szczeniaczki :lol:[/FONT].[FONT=Comic Sans MS] Dlatego z pełną świadomością bym się decydowała na białaske z wiedzą, że nie mogli by z Ginuchną mieć potomstwa ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]|No ale kolor raczej będzie rudy więc problemu nie będzie, chyba, że się urodzi NASAI 2 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Agappe Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 INU napisał(a):A cóż to za mamusia, jeśli można wiedzieć? :razz: Prawdę mówiąc, to i tak jesteś w lepszej szczeniakowej sytuacji niż ja, już nawet pomijając fakt, że jedna nieletnia pannica biega Ci po mieszkaniu. ;) Po prostu jesteś bliżej zrealizowania swojego marzenia, mnie się marzy szczeniaczek od kiedy Fukashi przestał sikać w domu (a nie robił tego prawie wcale :eviltong:), a od tamtej pory (to już prawie dwa lata będą) nic nie drgnęło w kwestii maleństwa. :-( No ale zobaczymy co będzie, może akurat coś się zmieni na tyle, że się skończy na tym, że będziemy wychowywań nasze Niunie w tym samym czasie (mogło by być fajnie :lol:) ;). Karolina jakbym czytała siebie sprzed kilku lat.. oby Tobie lepiej wyszło realizowania marzenia.. Quote
INU Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Agappe napisał(a):Karolina jakbym czytała siebie sprzed kilku lat.. oby Tobie lepiej wyszło realizowania marzenia.. Chyba większość właścicieli akit (i nie tylko) tak ma, że jak już jeden u nich zamieszka, to się chce następnego i następnego... Nie jesteśmy pierwsze ani nie ostatnie. ;) Ja tam cały czas sobie powtarzam, że jak przyjdzie odpowiednia pora, to i miejsce dla kolejnego psa w naszym domu się znajdzie i to mi pozwala z reguły lekko powstrzymywać mój instynkt powiększenia stada :evil_lol:, ale jak zobaczę takie śliczności jak na przykład Nasai to mi normalnie wszystko wraca ze zdwojoną siłą. :oops: Z resztą Ty też masz przecież jeszcze czas, jak nie teraz, to później, jak to mówią - co się odwlecze to nie uciecze. ;) Quote
Agappe Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 INU napisał(a): Z resztą Ty też masz przecież jeszcze czas, jak nie teraz, to później, jak to mówią - co się odwlecze to nie uciecze. ;) Przypominam Ci, że Anatka ma juz prawie 8 lat.. ja nie mam już tak dużo czasu.. jeśli w ogóle jeszcze jest czas.. Quote
vege* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 jaka śliczna dziewczynka :loveu: ja nie w temacie, to twoja suczka? :lol: Quote
Angelika_Roser Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Niestety nie moja :placz: właśnie wraca do Kasi i Łukasza :placz:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziękuje Kochani, że powierzyliście mi ten kochany mały biały skarb ! :loveu: Teraz to juz jako cudne wspomnienia (udało się reaktywować kabel z laptopa więc są fotki :razz:) Princessa :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts