Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Aniołki, Aniołki... ale Diabełkie też w dupci siedzą :evil_lol::evil_lol: potrafią rozrabiać, że trzeba na nich krzyknąć bo podłoga aż s[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ię trzęsie[/FONT] :eviltong:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Bardzo się cieszę, że razem z małą Princessą udało nam się zdobyć lokatę I [/FONT]:loveu: [FONT=Comic Sans MS]szybko się zrozumiałyśmy jeśli chodzi o stójkę i bieganie :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bardzo jestem z niej dumna, jak na pierwszą jej wystawę to zachowywała się wspaniale[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wraca do Kasi i Łukasza, ale ja się już postaram żeby jeszcze do nas zawitała :evil_lol:
Gin szaleje z radości, w końcu dużo je !! Konkurencja robi swoje :diabloti:
jak jej nie będzie to się biedaczek chyba zapłacze... my też. A jak już w ogóle pojedzie do Szwecji...ehhh. Śliczna i kochana jest, jak aniołeczek, nie płacze, nie niszczy, prześladuje mnie :evil_lol: krok w krok. Dom jest pełniejszy, weselszy i to niesamowite uczucie kiedy wchodzi się do domu a tu dwie białe akitki cię witają z wielka radością. Aż się człowiekowi bardziej zachciewa żyć :loveu:
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]ciąg dalszy
Muszę się drapnąć :diabloti:

a teraz muszę lecieć ostatnie chwile i zajęcia na uczlni mnie czekają, potem obrona i papa :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
dużo więcej fotek potem :diabloti:
[/FONT]

Posted

Ile ma ta młoda słodka istotka Nasai? (jeśli pomyliłam imię ślicznotki to przepraszam, ale jeszcze nie orientuję się we wszystkich psiakach :))
Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Akati']Białe akitki...Bosze..przepiękne:iloveyou:nie widziałam takich wcześniej,co za pluszaki-puszaki!

[FONT=Comic Sans MS]Ta wyglądaja razem zjawiskowo :lol:[/FONT]

[quote name='tatalka2']Ile ma ta młoda słodka istotka Nasai? (jeśli pomyliłam imię ślicznotki to przepraszam, ale jeszcze nie orientuję się we wszystkich psiakach :))
Pozdrawiam :)
[FONT=Comic Sans MS]Nasai skończyła 3 miesiące :loveu:[/FONT]