Angelika_Roser Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]I jeszcze jedno hihi: Co w trawie piszczy? [/FONT] Quote
lirael Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_4012.jpg Dla mnie zdjęcie miesiąca (jeśli nie roku). :sweetCyb: Obydwoje wyglądają anielsko.:lilangel::lilangel: Quote
KT Arts Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/IMG_4118.jpg Świetne hihihi:loveu: Super maja ząbki:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Aniołki, Aniołki... ale Diabełkie też w dupci siedzą :evil_lol::evil_lol: potrafią rozrabiać, że trzeba na nich krzyknąć bo podłoga aż s[/FONT][FONT=Comic Sans MS]ię trzęsie[/FONT] :eviltong: Quote
Angelika_Roser Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Niufciakowa jak nie pytam jakie zębiska ma Twój niedźwiedź :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bardzo się cieszę, że razem z małą Princessą udało nam się zdobyć lokatę I [/FONT]:loveu: [FONT=Comic Sans MS]szybko się zrozumiałyśmy jeśli chodzi o stójkę i bieganie :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bardzo jestem z niej dumna, jak na pierwszą jej wystawę to zachowywała się wspaniale[/FONT] Quote
lirael Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 :laola::laola::laola::laola: Super! Wielkie gratulacje, widać, że mała jest wpatrzona w Ciebie jak w obrazek. Quote
Agappe Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Angela, a panienka to zostaje u Was te 7 miesięcy czy tylko tymczasowo?? Quote
Angelika_Roser Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wraca do Kasi i Łukasza, ale ja się już postaram żeby jeszcze do nas zawitała :evil_lol: Gin szaleje z radości, w końcu dużo je !! Konkurencja robi swoje :diabloti: jak jej nie będzie to się biedaczek chyba zapłacze... my też. A jak już w ogóle pojedzie do Szwecji...ehhh. Śliczna i kochana jest, jak aniołeczek, nie płacze, nie niszczy, prześladuje mnie :evil_lol: krok w krok. Dom jest pełniejszy, weselszy i to niesamowite uczucie kiedy wchodzi się do domu a tu dwie białe akitki cię witają z wielka radością. Aż się człowiekowi bardziej zachciewa żyć :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy Demonkowo-Miyoshiowej rodzince :lol: u Was to dopiero będzie Bejbikowanie :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='lirael']:laola::laola::laola::laola: Super! Wielkie gratulacje, widać, że mała jest wpatrzona w Ciebie jak w obrazek. [FONT=Comic Sans MS]jak to bejbik :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kilka fotek małej Nasai i nunu... [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Z Klałdyśką :lol: i z Niuniusiem :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Odpoczywająca :evil_lol: [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Nasai jest przeurocza :-) i taka grzeczniutka :-) Pięknie ją dziś zaprezentowałaś :-) gratulujemy jeszcze raz :-) Quote
lirael Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/toffik/DSC01479.jpg A w tle pędzący Superman! :scared: Dzięki za kolejną porcję ślicznych zdjęć!:iloveyou: Quote
Jurki :oD Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [FONT=Comic Sans MS]I dla Ciebie coś Mamy i również Gratulujemy!!! [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]KLUB ŁĄCZKA- REAKTYWACJA :evil_lol::loveu: Nasai szaleje bardzo się jej spodobało :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]zadowolone dziecko i zabawa z Bladem :loveu: Pancie a co Ty masz? Ja też chcę na rączki :evil_lol: Princes Nasai:loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ciąg dalszy Muszę się drapnąć :diabloti: a teraz muszę lecieć ostatnie chwile i zajęcia na uczlni mnie czekają, potem obrona i papa :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dużo więcej fotek potem :diabloti: [/FONT] Quote
Akati Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Białe akitki...Bosze..przepiękne:iloveyou:nie widziałam takich wcześniej,co za pluszaki-puszaki! Quote
tatalka2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ile ma ta młoda słodka istotka Nasai? (jeśli pomyliłam imię ślicznotki to przepraszam, ale jeszcze nie orientuję się we wszystkich psiakach :)) Pozdrawiam :) Quote
Angelika_Roser Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Akati']Białe akitki...Bosze..przepiękne:iloveyou:nie widziałam takich wcześniej,co za pluszaki-puszaki! [FONT=Comic Sans MS]Ta wyglądaja razem zjawiskowo :lol:[/FONT] [quote name='tatalka2']Ile ma ta młoda słodka istotka Nasai? (jeśli pomyliłam imię ślicznotki to przepraszam, ale jeszcze nie orientuję się we wszystkich psiakach :)) Pozdrawiam :) [FONT=Comic Sans MS]Nasai skończyła 3 miesiące :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]razem szybciej się dokopiemy :evil_lol: Nasai :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts