Angelika_Roser Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ginuś leżący :lol: ooo moja poducha:evil_lol: uśmiech :diabloti: :loveu: [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Słodki uśmiech białego urwisa :) Quote
M&S Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cześć :) Ale ten facet rośnie http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC03113.jpg przystojny gość :) A. Quote
*Jot* Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC03135.jpg śliczny ten uśmiech :loveu: Cześć Angela :multi: Quote
Angelika_Roser Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Madziadalena']Słodki uśmiech białego urwisa :) [FONT=Comic Sans MS]Tak urwisa :diabloti:[/FONT] [quote name='Maks i Spark']Cześć :) Ale ten facet rośnie http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC03113.jpg przystojny gość :) A. [FONT=Comic Sans MS]Oj pięknieje w oczach :loveu: dziękujemy za odwiedziny[/FONT] [quote name='jot11']http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC03135.jpg śliczny ten uśmiech :loveu: Cześć Angela :multi: [FONT=Comic Sans MS]Witaj Jot :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Uruwashii Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ginuś ładnie sie komponuje z walentynkowym serduchem:loveu: pozdrawiamy Quote
Angelika_Roser Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Uruwashii']Ginuś ładnie sie komponuje z walentynkowym serduchem:loveu: pozdrawiamy [FONT=Comic Sans MS]:loveu:[/FONT] [quote name='Maks i Spark']Witanko :) A. [FONT=Comic Sans MS]Witamy, witamy :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pieszczoch :loveu: Mrrrr :evil_lol: tak mi dobrze, tak mi rób :diabloti: łapusia :loveu: leniuszek :lol: [/FONT] Quote
M&S Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 jak miło :) http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC03188.jpg A. Quote
Angelika_Roser Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Kasia_Dawid']sama słodycz :-) [FONT=Comic Sans MS]Cukierasek [/FONT]:loveu:[FONT=Comic Sans MS] Kasiu dziękujemy za wczorajszą herbatkę i cudne spotkanie, Natsu kawał ciasteczka a Nasheńka jest taka puchata, że jeszcze dziś czuję tę jej puszystość na rekach :loveu:[/FONT] [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry :) A. [FONT=Comic Sans MS]My też witamy Wilczusie :loveu:[/FONT] Quote
Agappe Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 boje się wchodzić do tej galerii i do Shiraikowej.. ja już nie wiem ile dziesiątek stron mam do nadrobienia.. jakieś sugesstie? :roll: czemu Wy tak dużo piszecie? :lol: w innych galeriach to nie ma mnie tydzień i max 2-3 strony do przeczytania.. a u Was 10 razy więcej :mad: i zawsze mnie przeraża ten ogrom i rezygnuje :/ Quote
Angelika_Roser Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Agappe']boje się wchodzić do tej galerii i do Shiraikowej.. ja już nie wiem ile dziesiątek stron mam do nadrobienia.. jakieś sugesstie? :roll: czemu Wy tak dużo piszecie? :lol: w innych galeriach to nie ma mnie tydzień i max 2-3 strony do przeczytania.. a u Was 10 razy więcej :mad: i zawsze mnie przeraża ten ogrom i rezygnuje :/ [FONT=Comic Sans MS]Bo u nas zawsze się coś dzieje :lol: dziś np mamy zlot, przyjedzie Negai i Masshiro a w niedziele Natsu i Nashi :loveu: [/FONT] Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Bo u nas zawsze się coś dzieje :lol: dziś np mamy zlot, przyjedzie Negai i Masshiro a w niedziele Natsu i Nashi :loveu: [/FONT] To macie duzo rozrywki :) Liczę na fotki Quote
Shirai - Koki Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Agappe napisał(a):boje się wchodzić do tej galerii i do Shiraikowej.. ja już nie wiem ile dziesiątek stron mam do nadrobienia.. jakieś sugesstie? :roll: czemu Wy tak dużo piszecie? :lol: w innych galeriach to nie ma mnie tydzień i max 2-3 strony do przeczytania.. a u Was 10 razy więcej :mad: i zawsze mnie przeraża ten ogrom i rezygnuje :/ W mojej galerii to masz zaleglosci Daria od wystawy na Messinie czyli strona okolo 30 :diabloti:, a teraz jestesmy chyba na 160 :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiejsze spotkanie Gina Negaja i Masshiro :loveu: Gin i Masshiro :lol: Hej Gin pobaw się :evil_lol: Gospodarz na ziemi :diabloti: nasze Samuraje :loveu: [/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Kochani, wylewacie miód na babcine serducho :loveu::loveu::loveu: Więcej, więcej, więcej...takich spotkań, takich wnucząt i tak zżytych ze sobą opiekunów :lol::lol::lol: Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ale fajne :) http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC03508.jpg Quote
Angelika_Roser Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dziś kontynuacja fotorelacji :loveu: z dedykacja dl Babci Kasi hej hej pobawisz się? :lol: dumny Negai :loveu: Negajo-ginowo coś :diabloti: przybyła piękna Biała Dama :loveu: pijalnia wody :evil_lol: chyba jakiś rachunek za wodę będę musiała wystawić :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Masshiro zamiast zając się paniami... to poszła do koszyka poszukać jakiejś zabawki :evil_lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] ooo sorki Gin trochę się popsuło :evil_lol: ale miny :loveu: białasy i zabawa i nie ma Ginusia... :diabloti: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Masshiro i Gin :loveu: i głowa Negaia :evil_lol: białasy :diabloti: fajny mam jęzorek? :razz: prezentacja paszczy :diabloti: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gdzie Gin a gdzie Masshiro? :evil_lol: w pijalni wód mineralnych :evil_lol: cudna Dama :loveu: idziemy :razz: [/FONT] Quote
Recommended Posts