Angelika_Roser Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mam nadziej, że się sprawdzą w terenie :lol: [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Szelki wyglądają trochę kosmicznie, ale znając Ginusia, to szybko się do nich przekona :lol: Quote
bonsai_88 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Szelki jak u renifera ;). A numer od Wilczusia możesz dać, może uda mi się z chłopakami spotkać.. Quote
Angelika_Roser Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wczorajsze i dzisiejsze foteczki :lol: mmm pycha robimy chińczyka :lol: to też smakuje całkiem dobrze:evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]jeszcze parę :lol: profilek zapomniałem, że mam koszyk :evil_lol::loveu: myju myju :evil_lol: [/FONT] Quote
Jurki :oD Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Dziś byłam w zoo i widziałam identyczne szelki, no prawie bo były czarne ;) A jak tam produkcja filmów?? Quote
Angelika_Roser Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Szeleczki sprawują się świetnie, wygodne i ładne :lol: a co do filmiku Justynka to jutro będę mieć "materiały" więc w weekend powinien powstać :loveu: [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 super szeleczki :-) bardzo nam się podobają :-) a Ginuś w nich jeszcze piękniejszy :-) Quote
iwcza Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC01637.jpg :loveu::loveu::loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/DSC02254.jpg ładnie mu w czerwonym ;) Wybieracie się może do Rzeszowa? ; > Quote
Angelika_Roser Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]I u nas mały ślad :loveu: [/FONT][video=youtube;hnrHMGRS_5Y]http://www.youtube.com/watch?v=hnrHMGRS_5Y[/video] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Wiem ile pracy, czasu a przede wszystkim emocji włożyłaś w przygotowanie tego filmiku, ale warto było, bo efekt końcowy jest P O W A L A J Ą C O - Z A C H W Y C A J Ą C Y! :loveu::multi::loveu::multi::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kilka foteczek :lol: Akitki KAZOKU KANSHIN :loveu: bosko mi to wyszło Ginuś krzywiący łapki :evil_lol: Dzisiejszy spacerek [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Razem :loveu: Masshiro Meishi Gin Musume Aida [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nasheńka :loveu: Nagai Natsukashii [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mała wspólna sesyjka :lol: :loveu: buzi buzi :evil_lol: [/FONT] Quote
Uruwashii Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS] Angelika przeglądam teraz youtuba i powiem Ci, że film Gina jak kopie w błocie, a potem ucieka co sił w nogch przed Tobą jest najlepszy!:evil_lol: [/FONT] Quote
Kateczka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Angelika przepraszam za offa...ale ta psina pilnie potzrebuje pomocy...grozi jej schron...a chwilowa opiekunka nie wie co robic :( http://www.dogomania.pl/threads/178407-7-miesiAE-czna-suczka-w-typie-Owczarek-Szkocki-Collie-Bielsko-BiaA-a to chyba bliżej Was...jakbyś mogła podaj dalej...moze jej ktoś pomoże...... Quote
Angelika_Roser Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Hihi no z tym błotem to nie wiem kto miał większą radochę Gin czy my, bo ledwo aparat trzymałam ze śmiechu :evil_lol: Katka nie ma sprawy, pomoc najważniejsza! :lol: [/FONT] Quote
yulquen Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 też przeglądałam, popieram filmik z błotem :evil_lol: i przy okazji trafiłam na źródło, z którego zaczerpnęłaś inspirację (bądź hodowcy?), jak nazwać Gina. cudne, wiekowe już anime i piękne imię. Quote
Angelika_Roser Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ginga Nagareboshi Gin zauroczyła mnie i Wilczusia na długo przed tym zanim przeszło nam przez myśl posiadanie akitki :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a jak już się zdecydowaliśmy, i okazało się, że nie będziemy mieć N'Sakury a pieska... to nie było innej możliwości jak nazwać go Srebrna Spadająca Gwiazda :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Troszkę ruszymy z galerią :lol: a masz wredziolu! :evil_lol: wcale mnie nie widać :evil_lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Taki sobie jestem Samuraj :cool3: ulubiona zabawka do tarmoszenia :diabloti: bawimy się :lol: minka :evil_lol: :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Najkochańsze akiciątko świata :loveu::loveu::loveu: i jak ładnie się uśmiecha :lol: na rączki do mamusi :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jedno z ładniejszych zmontowań Nagareboshi Gin'a :loveu:[/FONT] [video=youtube;EBZWMv2GNZo]http://www.youtube.com/watch?v=EBZWMv2GNZo[/video] Quote
Recommended Posts