Angelika_Roser Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ha ! Słodki :loveu: Dobra więc nakręcimy film :evil_lol: ze Smokiem i Ginem, tylko nie wiem kiedy bo mi padł aparat a tam była kamerka :-([/FONT] Quote
bonsai_88 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ja mam kamerkę :P... tylko musisz z Ginusiem przyjechać ;). Chociaż za niedługo będę się szlajać po twojej okolicy - chcę się umówić na spacer w Chorzowie, może dołączysz :)? Quote
Angelika_Roser Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Napisz mi na priv szczegóły tego spaceru :loveu:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A co? Chcesz informację w tajemnicy zachować ;)... Napiszę ci oficjalnie, tutaj :D. Chcę się spotkać z Anią z Chorzowa - właścicielką 2 briardów, Lenki i szczeniaka Pepe... Mam nadzieję, że jakąś za tydzień/dwa, ale termin jeszcze nie jest do końca dogadany... Quote
Angelika_Roser Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nop to jak się uda nam zgrać w czasie to jestem chętna :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Trochę grudniowych fotek :lol: żeby nie było tu tak cicho... Bo ja jestem dumny jak na Samuraja przystało :evil_lol: Ale nudy tak stać i stać... :diabloti: Lepiej sobie usiądę :loveu: A teraz zrobię to co umiem doskonale- minkę :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze kilka perełek znalazłam :loveu: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Śpioszek... :cool3: Pieszczoszek :loveu: Hmm i jak się za to wziąć ? :evil_lol: [/FONT] Quote
Agappe Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 na zewnątrz tak ślicznie a u Was tylko domowe zdjęcia? ;> Quote
Angelika_Roser Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bo jak już pisałam wczesniej my nie mamy aparatu bo się popsuł :-([/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wczoraj odwiedzili nas ciocia Kasia i wujek Dawid [/FONT]:loveu: [FONT=Comic Sans MS]no i przywieźli aparat[/FONT] :loveu::loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]Przywitanie z panciem :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ginuchna chwalący się swoją poduszką i śliczna ciocia Kasia w tle :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]W końcu mogłam troszkę popstrykać :loveu: piękny poduszkowy jęzor :eviltong: prezentacja paszczy :evil_lol: jęzor do ziemi :-o a kuku :diabloti: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wąchanko spodni od pana... ciekawe jakie psiaki miział jak go nie było :evil_lol: komenda "ukłoń się" :loveu: komenda "wstydź się" :lol: morduchna moja :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No to leciemy dalej :lol: z wredziolem :diabloti: jęzorek :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]:loveu::loveu::loveu: leżymy i mordę cieszymy :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]W pogodni za Ginem :evil_lol: Z wredziolem :loveu: :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Sesja z wredziolkiem :diabloti: trzepanko :evil_lol: a masz! :loveu: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mmmm serniczek :-o :evil_lol: razem :loveu: "przybij piatkę" :lol: [/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [FONT=Comic Sans MS]I na koniec czarno białe :lol: z ciocią Kasią :loveu: [/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Angelika dziękujemy za bardzo miłe spotkanie :-) aparat się przydał :-) fotki wyszły super :-) Ginuś jak zawsze radosny :-) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No coraz przystojniejszy się Ginuś robi :loveu: Komenda wstydź sie świetna :evil_lol: Quote
Kasia_Dawid Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):No coraz przystojniejszy się Ginuś robi :loveu: Komenda wstydź sie świetna :evil_lol: o tak zgadzam się :-) ale nie tylko "wstydź się", bo też "ukłoń się", "piątka", po prostu Ginuś nas zachwycił :-) Brawo dla niego i Angeliki :-) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 komenda "ukłoń się" :loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/Obraz1708-1.jpg komenda "wstydź się" :lol: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/Obraz1714-1.jpg Gdybym tydzień temu tego na własne oczy nie widziała, to bym teraz pewnie nie uwierzyła :cool3: BRAWO Ginuś, BRAWO Angelika! :multi: :loveu: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/Obraz077.jpg jaki cudny kalendarz w tle :loveu: Mmmm serniczek :-o :evil_lol: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/Obraz1734.jpg czyli to co akitki lubią najbardziej :lol: http://i1015.photobucket.com/albums/af274/Angelika_Roser1/Obraz1722.jpg no tak, Ginuś jak na prawdziwą gwiazdę przystało otacza się samymi ślicznotkami :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dupuchna się zaskakująco szybko uczy i to komend opisywanych jako zaawansowane :loveu: z czego jestem bardzo dumna, myślimy o jakimś porfoesjonalnym przyuczeniu, ale nie możemy się zdecydować na co, może zapytamy jakiegoś tresera o zdanie :lol:[/FONT], [FONT=Comic Sans MS]Gin pies ratownik albo do ginoterapi :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a tak poważnie to zobaczymy ale fajnie by było wykorzystać jego zdolności :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts