Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Na początku chciałam podziękować Kasi i Łukaszowi z cudownej Częstochowskiej hodowli KAZOKU KANSHIN za spełnienie mojego wielkiego marzenia [/FONT]
[video=youtube;m7NSjO-Jmdw]http://www.youtube.com/watch?v=m7NSjO-Jmdw[/video]
[video=youtube;njmy6BLXLdY]http://www.youtube.com/watch?v=njmy6BLXLdY[/video]
[FONT=Comic Sans MS]Nagareboshi przyszedł na świat 30.04 2009 roku, jego rodzicami są cudowna para hodowlana Interchampion [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Mł.Ch.Pl.,Ch.Pl. ASZTAR Imaginacja, Mł.Ch.Pl., Ch.Pl. ARASHI Tajgeta,[/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]W miocie przyszły na świat 4 szczenięta, biały piesek Nagareboshi Gin, biała długowłosa suczka Nashi, oraz czerwone pieski Negai i Natsukashii. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]A oto galeria[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :loveu: [/FONT]

Posted

Angelika, fantastyczną "niespodziewajkę" nam zrobiłaś :loveu: :loveu::loveu: Może nie do końca nispodziewajkę ;) ale co innego wiedzieć, że jest w planach a co innego ujrzeć ją naocznie :lol: :lol: :lol:

GRATULUJEMY :multi: i dziękujemy za tyle ciepłych słów :Rose:

Posted

Nie dziwie sie, czekania na malutka Akitke jest pelne emocji, a ja ostatnio noc przed odbiorem to wogole spac nie moglam :lol:. Gratulecje i czekam na zdjecia. A szkoda, ze ta "dlugowlosa siostrzyczka" nie moze byc moja :shake:. Jest cudna !!!!

Posted

Witaj Angelika!fajnie, że Nagareboshi Gin ma już swoją galerię :-) postaramy się, by Natsu i Nashi też mieli niedługo swoją galerię :-) Będziemy zatem na bieżąco, jak braciszek Ginuś rośnie :-) Maluszki rosną tak szybko, co widać po zdjęciach :-) pozdrawiamy

Posted

Widzę, że nie tylko Ginuś i jego rodzeństwo rośnie w oczach ;) Ginusiowa galeriia też stale się powiększa - super!! Bardzo się cieszę :loveu:

Zmotywowałaś mnie, więc zaraz dorzucę fotki urwisów do naszej galerii :lol: