blonditipsy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Podniosęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęe Quote
lidusia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 TAk sobie podnosimy a przydaloby sie troche wiadomosci co sie dzieje. Trzeba cangu poprosic, bo ona chyba jeszcze nie moze pisac tutaj Quote
kaja555 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 raczej nic się nie zmienia, psiaki szukają domów, żeby przynajmniej szczeniory wydać! Quote
blonditipsy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Niestety ma ona jakieś problemy z rejestracją,może bym najwyżej "wypożyczyła" jej swój nick,ale nie wiem czy to coś da-i u mnie Dogomania "idzie" różnie...:shake: Teraz na przykład musiałam się logować cztery razy,żeby wysłać ten post. W każdym razie sytuacja bez zmian: poszukiwany domek dla suni i trzech szczeniaczków,lub jak ktoś może to karma też się przyda :oops: Pod opieką oprócz psów ma też koty. Quote
blonditipsy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Bezpośredni kontakt do opiekunki (w sprawie adopcji,domku tymczasowego lub innej pomocy): tel.0663 607 849 Skype: zumzum1977 Quote
lidusia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='lidusia'] Zdjęcia wszystkich szczeniaczków: Takie śliczne szczeniaczki:) I mamusia Musicie sie pokazac i na tej stronie Tak strasznie duzo tych nieszczęśników, że maluchy wciąż giną Quote
blonditipsy Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Dalej podniosę..... Jakby się znalazł domek w Krakowie to myślę,że da się zorganizować transport. Quote
kaja555 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 dalej nic się nie dzieje:-(, te szczeniaki przydałoby się na adopcje.org wrzucić, jak do poniedziałku nikt nie zrobi to ja je podam Quote
blonditipsy Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 kaja555 napisał(a):dalej nic się nie dzieje:-(, te szczeniaki przydałoby się na adopcje.org wrzucić, jak do poniedziałku nikt nie zrobi to ja je podam Jest ogłoszenie na adopcjach.org-sama robiłam. Nawet raz podbiłam sms-owo. Sprawdzę na wszelki wypadek czy dalej jest-na tym portalu wyrzucają ogłoszenia za brak spacji po przecinku :shake: Quote
blonditipsy Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 blonditipsy napisał(a):Jest ogłoszenie na adopcjach.org-sama robiłam. Nawet raz podbiłam sms-owo. Sprawdzę na wszelki wypadek czy dalej jest-na tym portalu wyrzucają ogłoszenia za brak spacji po przecinku :shake: I wykrakałam - tym razem "problemem" (bardzo dużym-wręcz niewybaczalnym :razz: ) jest nr tel widoczny na dodanym zdjęciu :shake: Walczę dalej tak czy siak :mad: :mad: :mad: Quote
blonditipsy Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 blonditipsy napisał(a):I wykrakałam - tym razem "problemem" (bardzo dużym-wręcz niewybaczalnym :razz: ) jest nr tel widoczny na dodanym zdjęciu :shake: Walczę dalej tak czy siak :mad: :mad: :mad: Dodałam jeszcze raz -ciekawe co tym razem :razz: Quote
lidusia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Podobno jeden szczeniak juz znalazl dom:)) Tzrymam kciuki za pozostale Quote
blonditipsy Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 lidusia napisał(a):Podobno jeden szczeniak juz znalazl dom:)) Tzrymam kciuki za pozostale Była osoba zainteresowana jednym szczeniakiem-mam nadzieję,że faktycznie adopcja doszła do skutku :) Quote
wisela1 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Podniosę zwierzaczki w BARDZO pilnej potrzebie.... Quote
lidusia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dzięki Elu:)) Juz tylko dwa domy do znalezienia. A na allegro ktos oglada:)) Zdjęcia wszystkich szczeniaczków: Takie śliczne szczeniaczki:smile: I mamusia Quote
blonditipsy Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Sprawdzę czy udało się dodać ogłoszenie na adopcjach.org. Quote
Recommended Posts