blonditipsy Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Jednak opcja płatnego tymczasu lub hoteliku nie wchodzi w grę-właśnie rozmawiałam z opiekunką,z pieniążkami nawet na samą tylko karmę kruchutko,a co dopiero inne opłaty :shake: Quote
LadyS Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 No dobrze, ale gdyby parę osób złożyło się np. po 10 zł, to już by było - 10 osób i jest 100 zł... Quote
blonditipsy Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 A drogi taki hotelik? Mniej więcej ile za dobę? Quote
blonditipsy Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Można ewentualnie póki nie ma tymczasu pomóc opiekunce przynajmniej karmą dla zwierzaków (albo karma albo pieniądze na nią-jak kto woli). Quote
blonditipsy Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Zdjęcia wszystkich szczeniaczków: Słodkie są! Quote
blonditipsy Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Podniosę! Mile widziana także karma :oops: Quote
LadyS Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Hm, to trzeba wszystko jakoś zorganizować. Dziś nie dam rady, ale jutro poszukam jakiegoś dobrego hoteliku w miarę blisko. Co do karmy: proponuję zebrać kasę na konto kogoś z Chrzanowa tudzież okolic, kto zobowiąże się kupić karmę i da na dogo potwierdzenie, co by od początku było jasno i czysto prowadzone. Na ile hotelik? Dla ilu psów? Czy mają dodatkowe ogłoszenia? Quote
blonditipsy Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 ladySwallow napisał(a):Hm, to trzeba wszystko jakoś zorganizować. Dziś nie dam rady, ale jutro poszukam jakiegoś dobrego hoteliku w miarę blisko. Co do karmy: proponuję zebrać kasę na konto kogoś z Chrzanowa tudzież okolic, kto zobowiąże się kupić karmę i da na dogo potwierdzenie, co by od początku było jasno i czysto prowadzone. Na ile hotelik? Dla ilu psów? Czy mają dodatkowe ogłoszenia? Na razie są trzy szczeniaczki i dorosła sunia-ich matka. Kiedyś wysyłałam już tej osobie karmę (dla kotów akurat). Ja to robiłam w ten sposób,że na Animalii gdzie jestem stałym klientem (po uzgodnieniu menu kotów) złożyłam zamówienie,za które zapłaciłam z góry i podałam adres tej osoby. Można więc na przykład albo przez dowolny sklep internetowy w którym można zapłacić za karmę z góry i wysyłają pod wskazany adres (to moja własna propozycja) albo tak jak piszesz. Ogłoszenia mają na Gumtree (krakowskim i śląskim),Allegro,jutro daję na adopcje.org i zdaje się na Miau też coś jest. Quote
blonditipsy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Podniosę!!!! Dom tymczasowy albo chociaż karma.:-( Quote
kaja555 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 moze w tytule warto napisać że chodzi o sunię z maluchami z ulicy? :-( Quote
lidusia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Dziewczyna, ktora przygarnęła psiaki - cangu z forum miau, jest związana z pa Renatą dla której pomoc w karmie zorganizowana jest w taki sposób: .......... Można wpłacić pieniążki na konto sklepu internetowego. sklep zoologiczny http://www.kacikpupila.pl/sklep/ koniecznie z dopiskiem: zaliczka na poczet kotków Pani Renaty z Jaworzna. Jeżeli uzbiera się jakaś suma zrobi się zamówienie w oparciu o to co dotychczas tam zamawiała a pieniądze, które dostaje - rente np. przeznaczy na opłacenie wody i prądu. Jest to idealne rozwiązanie bo wpłacając bezpośrednio na konto sklepu nikt nie będzie miał wątpliwości, że pieniążki nie poszły na kotki, konto jest podane na stronie sklepu. .................................... Myślę, że to jest klarowna sytuacja i mozna bez problemu i szybko wspomóc obie panie. Zwykle hoteliki sa drogie. może lepiej pomóc w żywieniu. Quote
lidusia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='blonditipsy']Zdjęcia wszystkich szczeniaczków: Słodkie są! Takie śliczne szczeniaczki:) Quote
Isiak Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Na "moich" forach brak zainteresowania :-(:-(:-( Quote
blonditipsy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Isiak napisał(a):Na "moich" forach brak zainteresowania :-(:-(:-( Może ktoś.... Może chociaż pomoc w postaci karmy.. To już coś... Quote
blonditipsy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Psy mają ogłoszenia na : 1.Allegro 2.Gumtree 3.Adopcje Org (czekam na weyfikację) Jakie jeszcze popularne portale (naprawdę popularne)? Quote
blonditipsy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Może dodam jeszcze w komentarzu na Naszej Klasie. Quote
Recommended Posts