Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jednak opcja płatnego tymczasu lub hoteliku nie wchodzi w grę-właśnie rozmawiałam z opiekunką,z pieniążkami nawet na samą tylko karmę kruchutko,a co dopiero inne opłaty :shake:

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm, to trzeba wszystko jakoś zorganizować. Dziś nie dam rady, ale jutro poszukam jakiegoś dobrego hoteliku w miarę blisko. Co do karmy: proponuję zebrać kasę na konto kogoś z Chrzanowa tudzież okolic, kto zobowiąże się kupić karmę i da na dogo potwierdzenie, co by od początku było jasno i czysto prowadzone. Na ile hotelik? Dla ilu psów? Czy mają dodatkowe ogłoszenia?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Hm, to trzeba wszystko jakoś zorganizować. Dziś nie dam rady, ale jutro poszukam jakiegoś dobrego hoteliku w miarę blisko. Co do karmy: proponuję zebrać kasę na konto kogoś z Chrzanowa tudzież okolic, kto zobowiąże się kupić karmę i da na dogo potwierdzenie, co by od początku było jasno i czysto prowadzone. Na ile hotelik? Dla ilu psów? Czy mają dodatkowe ogłoszenia?

Na razie są trzy szczeniaczki i dorosła sunia-ich matka.
Kiedyś wysyłałam już tej osobie karmę (dla kotów akurat).
Ja to robiłam w ten sposób,że na Animalii gdzie jestem stałym klientem (po uzgodnieniu menu kotów) złożyłam zamówienie,za które zapłaciłam z góry
i podałam adres tej osoby.
Można więc na przykład albo przez dowolny sklep internetowy w którym można zapłacić za karmę z góry i wysyłają pod wskazany adres (to moja własna propozycja) albo tak jak piszesz.
Ogłoszenia mają na Gumtree (krakowskim i śląskim),Allegro,jutro daję na adopcje.org i zdaje się na Miau też coś jest.

Posted

Dziewczyna, ktora przygarnęła psiaki - cangu z forum miau, jest związana z pa Renatą dla której pomoc w karmie zorganizowana jest w taki sposób:

..........
Można wpłacić pieniążki na konto sklepu internetowego.

sklep zoologiczny http://www.kacikpupila.pl/sklep/ koniecznie z dopiskiem: zaliczka na poczet kotków Pani Renaty z Jaworzna. Jeżeli uzbiera się jakaś suma zrobi się zamówienie w oparciu o to co dotychczas tam zamawiała a pieniądze, które dostaje - rente np. przeznaczy na opłacenie wody i prądu.

Jest to idealne rozwiązanie bo wpłacając bezpośrednio na konto sklepu nikt nie będzie miał wątpliwości, że pieniążki nie poszły na kotki, konto jest podane na stronie sklepu.
....................................

Myślę, że to jest klarowna sytuacja i mozna bez problemu i szybko wspomóc obie panie.
Zwykle hoteliki sa drogie. może lepiej pomóc w żywieniu.