bety Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Kalisz 14.VI.2009 (CWC) Sędzia: Janina Staniszewska - Borkowska PSY Klasa szczeniąt: LORIEN Buntaro ELEKTOR Strażnik Beskidu SUKI Klasa pośrednia: BRITTANY Gogolińska Karolina Klasa otwarta: BELLINDA Gogolińska Karolina VENUS Nocne Życzenie Pzdr Quote
bety Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 ROOFI napisał(a):Co jest,gdzie wyniki i fotki? Czekamy. No właśnie, a zwycięzcę to ja widziałam, że niedawno był na dogo i cooooooooo? Czemu się nie chwali? :eviltong::evil_lol: Pzdr Quote
Franka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 bety napisał(a):No właśnie, a zwycięzcę to ja widziałam, że niedawno był na dogo i cooooooooo? Czemu się nie chwali? :eviltong::evil_lol: Pzdr Bedzie sie napewno chwalil -tylko obrabia:evil_lol: Quote
kira Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='bety']Kalisz 14.VI.2009 (CWC) Sędzia: Janina Staniszewska - Borkowska PSY Klasa szczeniąt: LORIEN Buntaro - wo , Najpiękniejsze szczenię wystawy :multi: :loveu: :crazyeye: ELEKTOR Strażnik Beskidu - nb SUKI Klasa pośrednia: BRITTANY Gogolińska Karolina - v1 , CWC ,NDSwR , BOB , BOG 2 Klasa otwarta: BELLINDA Gogolińska Karolina- V1 , dosk. VENUS Nocne Życzenie- v2 , dosk Pozdrawiamy serdecznie ! Quote
kira Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 bety napisał(a):No właśnie, a zwycięzcę to ja widziałam, że niedawno był na dogo i cooooooooo? Czemu się nie chwali? :eviltong::evil_lol: Pzdr zdjęcia obrabiam niecierpliwcy :angryy: ( czekać cierpliwie proszę ) pzdr. Quote
ROOFI Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 BIS szczeniąt Najpiękniejsze Szczenię Kalisz 2009 LORIEN Buntaro FCI Quote
kira Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 No to co ? jedziem ! szczynior. Suki - klasa pośrednia suki - klasa otwarta Cdn. Quote
bety Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 kira napisał(a):zdjęcia obrabiam niecierpliwcy :angryy: ( czekać cierpliwie proszę ) pzdr. Nieeeeeeeee, fotki i wyniki powinny być natychmiast :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: po powrocie z wystawy. (hi hi hi hi hi) Teraz to ja mogę oficyjalnie pogratulować - GRATULEJSZENS!!!!!! :) Pzdr Quote
kira Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cd. suki - klasa otwarta Porównanie LORIEN - ring przygotowawczy ( mam nadzieje że to po Polsku :oops: ) i na BIS SZCZENIĄT ( szkoda że wiercipieta nie chciała stać spokojnie :shake: ) Cdn. Quote
kira Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 BRITTANY na BOG ( szkoda że światełko gdzieś znikło :-( , ale nie ma tego co się lubi,to się lubi co się ma ! ) koniec . Quote
kira Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dzięki wszystkim za gratki ! A tobie ROOFI również za fotki ! :lol: :multi: pzdr. Quote
kira Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 J.G napisał(a):Ja również gratuluję bardzo serdecznie. Dziękujemy , bardzo nam miło ! Niedługo się chyba zobaczymy :lol: Pozdrawiamy ! Quote
kira Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ROOFI napisał(a):Dokąd się wybieracie w najbliższym czasie? Może wybierzemy się razem , a gdzie to zobaczymy :diabloti: :lol: pozdro. Quote
J.G Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 kira napisał(a):Dziękujemy , bardzo nam miło ! Niedługo się chyba zobaczymy :lol: Pozdrawiamy ! W naszym kraju na wystawach będziemy w 2xChojnice,Poznań i to wszystko na ten rok. Quote
kira Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 J.G napisał(a):W naszym kraju na wystawach będziemy w 2xChojnice,Poznań i to wszystko na ten rok. My jeszcze trochę spróbujemy powalczyć w kraju nad Wisłą , ale w Poznaniu będziemy na pewno :lol: . Do zobaczenia ! Quote
kira Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Karma napisał(a):Ja też przesyłam gratulacje.:multi::multi: Dziękujemy Bardzo ! i do zobaczenia na wystawach ! :lol: pozdrawiamy serdecznie !. Quote
Recommended Posts