Asia & Ginger Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Na wystawie w Lesznie chciałam kupić ciasteczka Acany, ponieważ moja sunia je uwielbia i niestety ciastek na stoisku nie było. Za to dowiedziałam się, że Acana nie produkuje już ciastek. :placz: A dokładniej to firma, która produkowała te ciesteczka dla Acany zbankrutowała czy coś tam innego, w każdym razie ciastek już nie ma. Acana jest teraz na etapie poszukowania innej firmy, która będzie im te ciastka produkować, ale kiedy znów zaczną to niewiadomo. :shake: Także miłośnikom ciastek Acany radzę jak najszybciej zaopatrzyć się w nie, porobić zapasy, bo w sklepach już zaczyna brakować. :cool1: Quote
OlaandSolo Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nie znam... Możesz dokładniej opisać ( smak, kształt, kolor...) ? Quote
Asia & Ginger Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 OlaandSolo napisał(a):Nie znam... Możesz dokładniej opisać ( smak, kształt, kolor...) ? Nie próbowałam, więc nie powiem Ci jak smakują. :cool1: Były w kształcie kosteczek (mniejszych i większych), kolor biszkoptowy. Tak wyglądały opakowania: Tani Sklep ZOOlogiczny : ACANA CIASTKA GLUCOSSAMINE 900G Tani Sklep ZOOlogiczny : ACANA CIASTKA HAIR SKIN 900G Podobno za 3-4miesiące znów ma ruszyć produkcja ciasteczek. :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts