Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja spytam jeszcze raz :razz: Czy sunia ma komplet szczepien?
I czy wiadomo czy przechodziła jakieś choroby?
Tak w ogóle to jakiego ona jest wzrostu?

Posted

Erica napisał(a):
To ja spytam jeszcze raz :razz: Czy sunia ma komplet szczepien?
I czy wiadomo czy przechodziła jakieś choroby?
Tak w ogóle to jakiego ona jest wzrostu?

Tak jest zaszczepiona. Nie przechodziła żadnych chorób od szczeniaka była zdrowa i regularnie szczepiona.
Ma ok 50-55 cm w kłębie :)

Posted

[quote name='Basia1968']Saba jutro lub pojutrze wyjeżdża do nowego domeczku do Hrubieszowa:loveu::loveu:
Super!
Oby wszystkim tak szybko się udawało :multi:

Zajrzyjcie tutaj, został jeszcze jeden dzień a pieniążki są Stefciowi bardzo potrzebne.
STEFAN,już nie Ślimak_ma szansę żyć!POMÓŻMY (660985851) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.dogomania.pl/forum/f99/naukowo-rozrywkowo-artystycznie-bazarek-na-operacje-dla-stefana-do-13-06-a-139292/

Posted

W związku z tym że jutro zawożę Sabę do Hrubieszowa to może znacie kogoś kto szuka transportu w tamte strony (mam samochód na gaz więc ewentualne koszty będą naprawdę nie wielkie).

Posted

Suczka podróż zniosła bardzo grzecznie. Całą drogę siedziała Marlenie na kolanach z krótkimi przerwami gdy dawała mi buziaka. Domek super ludzie mają dużą ogrodzoną posesję (ale mimo to Saba będzie spała w domu razem z ich córką), co do sterylizacji to jak najbardziej pani powiedziała że prześle nam za 2 m-c informacje co i jak po sterylce.

Posted

Nie zapomnij o kooozaaachh :loveu: pawie też były fajne;)
Także Sabuch będzie miał wielu przeróżniastych przyjaciół...jedno jest pewne - dziewczynka bedzie najlepszą z nich!

Posted

Marlena:) napisał(a):
Nie zapomnij o kooozaaachh :loveu: pawie też były fajne;)
Także Sabuch będzie miał wielu przeróżniastych przyjaciół...jedno jest pewne - dziewczynka bedzie najlepszą z nich!

oj tak dziewczyna widać od razu że zakochana w Sabie jak mało kto, na pewno będzie ją rozpieszczać że głowa mała. Zdjęć Saby z nowego domu nie mam ale za to obfociłam kozy :diabloti:(tradycyjnie dodam jak zgram fotki :))

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Suczka podróż zniosła bardzo grzecznie. Całą drogę siedziała Marlenie na kolanach z krótkimi przerwami gdy dawała mi buziaka. Domek super ludzie mają dużą ogrodzoną posesję (ale mimo to Saba będzie spała w domu razem z ich córką), co do sterylizacji to jak najbardziej pani powiedziała że prześle nam za 2 m-c informacje co i jak po sterylce.

To najważniejsze, że będzie miała kochających ludzi :loveu::multi:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Zdjęć Saby z nowego domu nie mam ale za to obfociłam kozy :diabloti:(tradycyjnie dodam jak zgram fotki :))

Moga byc i kozy :eviltong: grunt , ze wszystko potoczyło sie pomyslnie :lol:

powodzenia Sabciu !!!:multi: