Marlena:) Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Sunia ma już allegro ;) Gdzieś na pierwszej stronie był link Quote
Erica Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 To ja spytam jeszcze raz :razz: Czy sunia ma komplet szczepien? I czy wiadomo czy przechodziła jakieś choroby? Tak w ogóle to jakiego ona jest wzrostu? Quote
Luzia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Erica napisał(a):To ja spytam jeszcze raz :razz: Czy sunia ma komplet szczepien? I czy wiadomo czy przechodziła jakieś choroby? Tak w ogóle to jakiego ona jest wzrostu? Tak jest zaszczepiona. Nie przechodziła żadnych chorób od szczeniaka była zdrowa i regularnie szczepiona. Ma ok 50-55 cm w kłębie :) Quote
Basia1968 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Saba jutro lub pojutrze wyjeżdża do nowego domeczku do Hrubieszowa:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Basia1968']Saba jutro lub pojutrze wyjeżdża do nowego domeczku do Hrubieszowa:loveu::loveu: Super! Oby wszystkim tak szybko się udawało :multi: Zajrzyjcie tutaj, został jeszcze jeden dzień a pieniążki są Stefciowi bardzo potrzebne. STEFAN,już nie Ślimak_ma szansę żyć!POMÓŻMY (660985851) - Aukcje internetowe Allegro http://www.dogomania.pl/forum/f99/naukowo-rozrywkowo-artystycznie-bazarek-na-operacje-dla-stefana-do-13-06-a-139292/ Quote
Luzia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 W związku z tym że jutro zawożę Sabę do Hrubieszowa to może znacie kogoś kto szuka transportu w tamte strony (mam samochód na gaz więc ewentualne koszty będą naprawdę nie wielkie). Quote
Asior Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 LUUZIA.. KONIECZNIE NAPISZ TU NA WĄTKU TRANSPORTOWYM, napewno ktoś skorzysta z Twojej propozycji!!! http://www.dogomania.pl/forum/f521/watek-transportowy-kasujcie-nieaktualnie-posty-24359/index4.html#post12439235 Quote
Luzia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Asior']LUUZIA.. KONIECZNIE NAPISZ TU NA WĄTKU TRANSPORTOWYM, napewno ktoś skorzysta z Twojej propozycji!!! http://www.dogomania.pl/forum/f521/watek-transportowy-kasujcie-nieaktualnie-posty-24359/index4.html#post12439235 Dzięki :) Zaraz napiszę Quote
Paulina_mickey Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ewatr napisał(a):No i jak ? Pojechała sunia do domu ? Przyłączam się jak tam? Jak podróż? Quote
Luzia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Suczka podróż zniosła bardzo grzecznie. Całą drogę siedziała Marlenie na kolanach z krótkimi przerwami gdy dawała mi buziaka. Domek super ludzie mają dużą ogrodzoną posesję (ale mimo to Saba będzie spała w domu razem z ich córką), co do sterylizacji to jak najbardziej pani powiedziała że prześle nam za 2 m-c informacje co i jak po sterylce. Quote
Marlena:) Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Nie zapomnij o kooozaaachh :loveu: pawie też były fajne;) Także Sabuch będzie miał wielu przeróżniastych przyjaciół...jedno jest pewne - dziewczynka bedzie najlepszą z nich! Quote
Luzia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Marlena:) napisał(a):Nie zapomnij o kooozaaachh :loveu: pawie też były fajne;) Także Sabuch będzie miał wielu przeróżniastych przyjaciół...jedno jest pewne - dziewczynka bedzie najlepszą z nich! oj tak dziewczyna widać od razu że zakochana w Sabie jak mało kto, na pewno będzie ją rozpieszczać że głowa mała. Zdjęć Saby z nowego domu nie mam ale za to obfociłam kozy :diabloti:(tradycyjnie dodam jak zgram fotki :)) Quote
Paulina_mickey Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Luzia&Funia napisał(a):Suczka podróż zniosła bardzo grzecznie. Całą drogę siedziała Marlenie na kolanach z krótkimi przerwami gdy dawała mi buziaka. Domek super ludzie mają dużą ogrodzoną posesję (ale mimo to Saba będzie spała w domu razem z ich córką), co do sterylizacji to jak najbardziej pani powiedziała że prześle nam za 2 m-c informacje co i jak po sterylce. To najważniejsze, że będzie miała kochających ludzi :loveu::multi: Quote
ewatr Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Luzia&Funia napisał(a): Zdjęć Saby z nowego domu nie mam ale za to obfociłam kozy :diabloti:(tradycyjnie dodam jak zgram fotki :)) Moga byc i kozy :eviltong: grunt , ze wszystko potoczyło sie pomyslnie :lol: powodzenia Sabciu !!!:multi: Quote
Recommended Posts