Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wiesz nas nie będzie ale nasz sędziów

Grupa 3 Dorota Witkowska (PL)

Other Hans Müller (CH) - Grand Prix Leszna

Joanna Szczepańska-Korpetta (PL) - Best of Group 3

Hans Müller (CH), Andrzej Mania (PL), Piotr Śliwka (PL) - Best in Show

Posted

No to za wieeeele tego nie będzie,wsyd dla BULLI,bo miniatury będą liczniejsze,a w stfiorah jak się rozkładają siły między psami a sukami,bo moje jadą dwie suki.

Posted

Ja po prostu zadzwonilam do ZK w Lesznie - bardzo mila pani udzielila mi tych informacji, ale czulam, ze maja tam sajgon przed wystawa, wiec juz o stawki nie pytalam :oops:

Posted

[quote name='hun']A więc wszystko w rodzinie zostanie.GRATULACJE za wzięcie rasy a w sukach powalczymy buziaczki od huna :D

- dzieki hun ,ale za buziaczki :D ,co do zw.r to sie okaze w niedziele ,wiec nie mów hooopka - bo to ja moge Tobie gratulowac i cio ???
Ale fakt wszystko w rodzinie i po niej .... :)

Buziaki od całej staffkowej paki .... :wink:

Ps.A propos my do Leszna zawitamy w sobote wieczorem juz i mamy pokoj zarezerwowany na cztery osoby,a jedzie nas na pewno dwie ,no moze we trzy pojedziemy,jezeli ktos mialby ochote przybyc do Leszna wczesniej chetnie go przenocujemy - bez zoobowiazan jakis wielkich ,najwyzej :drinking: na wpisowe - co Wy na to ??? Zapraszamy - PW dostepne cały czas :)

Posted

Kto się w Lesznie będzie nudził, a ma z kim zostawić swojego pupila, polecam kompleks basenów (przy drodze na Poznań). Acha nie wieżdżajcie na obwodnicę jeżeli macie kwaterę w okolicach rynku. Jadąc od strony Poznania za przejazdem kolejowym skręcacie w prawo, a od strony Pd za mostem skręcacie w lewo i już jesteście w centrum. Polecam również cukiernię w rynku.

Posted

wind34 napisał(a):
Kto się w Lesznie będzie nudził, a ma z kim zostawić swojego pupila, polecam kompleks basenów (przy drodze na Poznań). Acha nie wieżdżajcie na obwodnicę jeżeli macie kwaterę w okolicach rynku. Jadąc od strony Poznania za mostem skręcacie w lewo i już jesteście w centrum, a od strony Pn zaraz za przejazdem kolejowym w prawo. Powodzenia. Polecam również cukiernię w rynku.

- slicznie dziekuje za wszelakie wskazówki i informacje ,jak tylko nie bedziemy (tzn.ja jako kierowca ) na tyle zmeczone może skorzystamy :wink: z zapodanych miejsc :)
Nocleg mamy w hotelu Strzyżewice- Lotnisko jest to ponoć 3 km.od miejsca wystawy :) - i cos mi sie wydaje,ze to raczej obrzeza miasta :wink:

Posted

Właśnie dostałam informację, że ZWYCIĘZCĄ CHAMPIONÓW- Leszno 2005 został RAPID SHOT Buldożer otrzymując CWC, NPwR i BOB :D-ogromne gratulacje :thumbs: :laola:

W suczkach NSwR dostała B.BARDOT Buldożer -również gratulacje :thumbs: :laola:

Druga była TORRIDA KASKARINDA Staff-Ka :thumbs: , a trzecia LAMIA -YIELD Buldożer

Nie wiem jak poszło na finałach ale myślę, że jak wrócą z wystawy to nam napiszą :D :D

W amstafach BOBa i NSwR dostała CARESS Gold Bonzo, a NPwR Ordior ANTARES :D

Gratulacje dla wszystkich zwycięzćów i nie tylko :P :P

Posted

Widziałam staffika na grupie w ruchu i bardzo ładnie szedł, przyciagał spojrzenia. Nie znam sie na staffikach, ale mial cos w sobie z Miśka, którego bardzo lubie! :D

Posted

Kochana Fuko, widzę, że zostalaś fanką Miśka. Tak, ten piesek w Lesznie musial mieć coś z Miśka, bo to jego syn. Poza tym obaj - tatuś i synek mają wśród swoich osiągnięć tytuly Najlepiej Poruszających się staffordshire bull terierów, więc nie ty pierwsza zwrócilaś na to uwagę.

Posted

Ha, to ja sie bardzo ciesze :angel: , bo to znaczy, ze mimo, ze sie nie znam i zielonego pojecia nie mam o bullowatych - to jednak czasami cos widze :D
Pamietam tylko, ze stałam na ringu i patrzyłam jak on szedł i bardzo mi sie podobało, koleżance, ktora obok wystawiała psa tez!

Posted

Staff-ka a moze tak troche szczegółów i zdjęć :modla:

Gorąco proszę i żądam :wink: - no nie bądź taka dawaj coś, bo nas skręca jak było???

Posted

Zdjęć niestety nie posiadam napewno kasia coś wstawi,wszystko zostało już powiedziane dodam tylko że LAMIA czyli FOFUL[pseudo domowe] jak zwykle odmówiła współpracy na wystawie,sorki że wiadomości tak póżno ale net mi wysiadł i na strone wchodziłem 40 min :oops:

Posted

Tylko W TV, na regionalnej "trojce" byl krotki reportaz z tej wystawy i nawet Faficzki sie zalapaly :D Ale tak na prawde to za duzo nie zobaczylam :cry: Tylko 3 czarne pieski (bez rozroznienia plci) i tylko przez minutke. Niestety "oka nie nacieszylam"....Wiec zdjecia bylyby milo widziane :D

Posted

[quote name='isska']Tylko W TV, na regionalnej "trojce" byl krotki reportaz z tej wystawy i nawet Faficzki sie zalapaly :D Ale tak na prawde to za duzo nie zobaczylam :cry: Tylko 3 czarne pieski (bez rozroznienia plci) i tylko przez minutke. Niestety "oka nie nacieszylam"....Wiec zdjecia bylyby milo widziane :D

- ooooo isska ,a mozesz powiedziec w którym dniu to puscili :)
No mówili mi ,ze nas filmuja,ale nie wierzyłam,ze puszcza akurat tem kawałek se Staffikami :wink: .
Skoro widziałas trzy to byłam ja i hun i hunowa :wink: - no i nasze DZIEWCZYNY !!!

A zdjecia tuz,tuz :)