AM Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Ryż czy makaron tez zawierają "niezdrową" skrobię :wink: Quote
gombar Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Halo! Miało być o suchej karmie z ziemniakami, a nie o tym co jadają właściciele ! :lol: No to kto coś wie o karmie? :roll: Quote
Agnes Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 A ja nie jem ziemniaków, bo nie lubię ich obierać dla leniwych sa w sprzedazy obrane ziemniaki :o :lol: cena byla powalajaca, ale kupic mozna :wink: ew mozna wpadac na obiadki do rodzicow (tak jak to robi moj kofany braciszek) i jadac ziemniaczki obrane i podane na talerzu :eating: Quote
gombar Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Jasne, ale wtedy jeszcze dłużej obierasz niż surowe. Najlepiej iść do restauracji! :eating: Tam przynajmniej masz podane gotowe i nie trzeba sprzątać :kciuki: Quote
asher Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 gombar napisał(a):Jasne, ale wtedy jeszcze dłużej obierasz niż surowe. no co ty! ugotowana, czy upieczona skorka sama odlazi i palacami sie ja z latwosica obiera! a jak sie piecze ziemniaki w ognisku to nawet nie trzeba obierac. ja wtedy pozeram cale, razem z przypalona skorka :D Quote
gombar Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Ale i tak jestem za restauracją! Tam wszystko podane i posprzątane. Tylko najeść sie i nic cie nie obchodzi. :lol: Quote
gombar Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 mam ten sam problem z rachunkiem dlatego póki co, gotuję sama w domu :roll: Może trzeba pomysleć o sponsorze :lol: Quote
Tofik Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 pomysl z restauracją jest niezy, ale wolę iść na obiadek do rodziców :D wtedy nie trzeba się martwić rachunkiem :lol: a co do gotowanych lub pieczonych w "mundurkach" to też są pyszniutkie, ale traba się troche z nimi babrać :wink: no ale czy w końcu ktoś może się wypowiedzieć w czym ziemniaki są zle? ale i tak nie uwierzę 8) Quote
adda Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Tofik napisał(a):no ale czy w końcu ktoś może się wypowiedzieć w czym ziemniaki są zle? ale i tak nie uwierzę 8) To, że komuś nie smakują nie znaczy, że są złe :o Generalnie jestem wdzięczna hiszpańskim konkwistatorom za sprowadzenie ich do Europy :D Quote
Recommended Posts