Ewa i flatki Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Numer konta w pierwszym poście, dziękuję dziewczyny :loveu: Post Zofii skopiowałam do pierwszego. Chandler - może bite nie są, ale pracownicy noszą takie gumowe pały przy bokach przecież ;) Quote
Ewa i flatki Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Dostałam info, że wpłacono na rzecz Tollerka 50 PLN od Joasi z Zakopanego i 100 PLN od Agi i Tomka z Siemianowic śląskich. Anno - sprawdz, please, chciałabym zaktualizować i wiedzieć jak mam działać dalej. Gdyby się zgadzało, to mamy 448 PLN - na pierwszy miesiąc i worek 20 kg karmy clubowej Royala. Quote
topperkiewicz Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Witam, wczoraj wpłaciłam 60 na Liska i mogę zadeklarować 30 zł co miesiąc. Quote
Ewa i flatki Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Dzięki i wpisuję do pierwszego postu :lol: Quote
teapot Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 topperkiewicz napisał(a):Witam, wczoraj wpłaciłam 60 na Liska i mogę zadeklarować 30 zł co miesiąc. donacja napisał(a):No proszę, jak się ruszyło! Czyli miałam rację jeśli chodzi o wielkie serca retriverowców! :loveu::loveu::loveu: Quote
pinkmoon Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No to pięknie, widzę że jest już 130/mc stałych deklaracji, już prawie połowa :multi: Quote
Toller Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 topperkiewicz napisał(a):Witam, wczoraj wpłaciłam 60 na Liska i mogę zadeklarować 30 zł co miesiąc. :multi::multi::multi::multi: Quote
bumerang Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 napewno będzie wiecej tylko wrócą z wakacji:oops: Quote
WeronikaM Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ale super!!!!:multi::multi: dziękować wszystkim ;) Quote
Isadora7 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Plakacik dla Tollerka. Miniaturka, i link do hostingu gdzie jest w formacie A4 Plik *pdf > Sendspace.pl - Darmowy hosting plików a to jest jako plik *jpg format A4, jakość gorsza niż w pdfie (kliknij aby zobaczyć w 1:1) Quote
Isadora7 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 I jeszcze wersja A5 plakaciku czyli połówka powyższego :). link do pliku pdf (wysoka rozdzielczość) Sendspace.pl - Darmowy hosting plików a tu *jpg w formacie 2xA5 kliknij aby powiększyć Quote
teapot Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Najdroższa, a dałoby się zamiast danych Ewy umieścić numer konta? Quote
Isadora7 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 teapot napisał(a):Najdroższa, a dałoby się zamiast danych Ewy umieścić numer konta? Rozmawiałam wczoraj z Ewą i nic nie mówiłą o koncie. Ale jeżeli Ewa uzna ze potrzeba to zrobię ale dopiero po pracy. Quote
Ewa i flatki Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Może być znumerem konta, na przyszłość, bo nie zdążę pewnie wydrukować przed wystawą, jakaś niezorganizowana jestem, dziś pracuję do 21ej :-( Quote
Ewa i flatki Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Mam problem: dziewczyny wyjeżdżają na tygodniowy urlop od 21 do 28 lipca. Psami będzie się opiekował kto inny. W związku z tym możnaalbo zawiezć psa do poniedziałku, żeby poznały go przez tydzień na tyle, że będą mogły osobie opiekującej przekazać wszystkie spostrzeżenia, albo zawozimy go po 28 lipca, wtedy Hania i Ania będą z powrotem. Co radzicie ciotki??? Quote
Ewa i flatki Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 No i dalej siedzi w O.Sz., teraz to już po 28 lipca wyjedzie, ale ani tygodnia dłużej, obiecuję ! Ciotka Donacja będzie miała moce przerobowe, czy szukać transportu po znajomych? Quote
Ewa i flatki Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Kupiłam dziś szelki dla rudego, od razu w Boguszycach się go ubierze w nie i będzie w hoteliku w nich paradował - to dużo bardziej bezpieczna uprząż, jak sama obroża. Quote
Hania Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wally - collie, który u nas był pojechał dziś do nowego domu. Jego opiekunowie zostawili 200 zł z przeznaczeniem na innego potrzebującego psa u nas-wiec będzie na Tollerka :) Quote
donacja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ewa i flatki napisał(a):No i dalej siedzi w O.Sz., teraz to już po 28 lipca wyjedzie, ale ani tygodnia dłużej, obiecuję ! Ciotka Donacja będzie miała moce przerobowe, czy szukać transportu po znajomych? Nie szukać, nie szukać-jak obiecałam, tak rudzielca zawiozę. Quote
pinkmoon Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 A psiak jest już poogłaszany pod kątem szukania nowego domu, czy na razie etap zbierania kasy na hotel? Quote
Recommended Posts