Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Numer konta w pierwszym poście, dziękuję dziewczyny :loveu:
Post Zofii skopiowałam do pierwszego.
Chandler - może bite nie są, ale pracownicy noszą takie gumowe pały przy bokach przecież ;)

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam info, że wpłacono na rzecz Tollerka 50 PLN od Joasi z Zakopanego i 100 PLN od Agi i Tomka z Siemianowic śląskich.
Anno - sprawdz, please, chciałabym zaktualizować i wiedzieć jak mam działać dalej.
Gdyby się zgadzało, to mamy 448 PLN - na pierwszy miesiąc i worek 20 kg karmy clubowej Royala.

Posted

topperkiewicz napisał(a):
Witam, wczoraj wpłaciłam 60 na Liska i mogę zadeklarować 30 zł co miesiąc.

donacja napisał(a):
No proszę, jak się ruszyło!

Czyli miałam rację jeśli chodzi o wielkie serca retriverowców! :loveu::loveu::loveu:

Posted

teapot napisał(a):
Najdroższa, a dałoby się zamiast danych Ewy umieścić numer konta?

Rozmawiałam wczoraj z Ewą i nic nie mówiłą o koncie. Ale jeżeli Ewa uzna ze potrzeba to zrobię ale dopiero po pracy.

Posted

Mam problem: dziewczyny wyjeżdżają na tygodniowy urlop od 21 do 28 lipca. Psami będzie się opiekował kto inny. W związku z tym możnaalbo zawiezć psa do poniedziałku, żeby poznały go przez tydzień na tyle, że będą mogły osobie opiekującej przekazać wszystkie spostrzeżenia, albo zawozimy go po 28 lipca, wtedy Hania i Ania będą z powrotem.
Co radzicie ciotki???

Posted

Wally - collie, który u nas był pojechał dziś do nowego domu. Jego opiekunowie zostawili 200 zł z przeznaczeniem na innego potrzebującego psa u nas-wiec będzie na Tollerka :)

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
No i dalej siedzi w O.Sz., teraz to już po 28 lipca wyjedzie, ale ani tygodnia dłużej, obiecuję !
Ciotka Donacja będzie miała moce przerobowe, czy szukać transportu po znajomych?

Nie szukać, nie szukać-jak obiecałam, tak rudzielca zawiozę.