Donvitow Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Pani przyjechała z tymczasowiczem Gufim który ma przejść operację łapek w Poznaniu. / Podobno i ślepy- w Gaju przejrzał na oczy. Nie wiem czy to zasługa miejsca czy ślicznej suczeni. Będzie miał konsultację u dobrego poznańskiego okulisty/ Nie było problemów z zaprzyjaźnieniem psiaków. W domu Pepsi nie zwraca uwagi na koty. Jest grzeczna. Zgadza się z Gufim. U weta dała sobie bez narkozy wyczyścić uszka/ jest w trakcie leczenia zapalenia klapiaków/. Jedzą z Gufiakiem. Miski stoją razem. Nie wiem czy wypada to pisać ale podsikuje w domu. Mam nadzieję że to przejściowe. Czekam kiedy odezwie się Pepsi Dom. Jest zalogowany na Dogo.:mad: Quote
Donvitow Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jestem pewien że się uda. To nie jest rozbrykany szczeniak. Ona słucha i rozumie że należy wykonywać polecenia Pańci. W pierwszych dniach musicie dużo uwagi zwrócić na nią. Gdy przysiada / koniecznie jednolita/ komenda dla wszyskich domowników/ np fee/ i biegiem na dwór. Na dworze pochwała przy każdym wysikaniu się i smaczek./ Pepsi jest łakomczuszkiem/. Nawet można w trakcie siusiania utwierdzać ją- siusiaj, siusiaj- w przyszłości może to zaprocentować na spacerku siusianiem na polecenie. Jeśli nie robi coopy w domu to już znak że coś rozumie. Teraz pozostaje jeszcze jej wytłumaczyć że ma siusiać na dworze. Trzymam kciuki. Dzięki za foty.:lol: Quote
Donvitow Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 To ci adopcja/ jak nic miesiąca/:eviltong: Codzienne wieści. Psiak uśmiechnięty. Dziwię się że jeszcze Stonki tu nie ma która za ratowanie Pepsi wyleciała z hukiem ze schroniska/ Chylę czoła przed Tobą/. Na metamorfozy Pepsi.:multi:. Dięki BeaBono i Twej Mamie.:loveu: Quote
irenaka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wchodzę ja sobie na wątek Pepsi ( bo link na wątku Gufiego wklejony) i kogo moje oczy widzą?:crazyeye: Kolega Donvitow we własnej osobie tu grasuje ;)a o koleżance z Krakowa już zapomniał. Chyba się odkocham albo się doczekasz facet i nalot na ten Poznań zrobię!!:evil_lol: Quote
Donvitow Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 irenaka napisał(a):Wchodzę ja sobie na wątek Pepsi ( bo link na wątku Gufiego wklejony) i kogo moje oczy widzą?:crazyeye: Kolega Donvitow we własnej osobie tu grasuje ;)a o koleżance z Krakowa już zapomniał. Chyba się odkocham albo się doczekasz facet i nalot na ten Poznań zrobię!!:evil_lol: Aniele Ty mój toć ja niedawno odbananowiony :multi:. Podglądałem Twe osiągnięcia owiany mrokiem bogini Afrodyty i kibicowałem. Bez możliwości odzewu.Zapraszamy z Gonią serdecznie/ może być i bez Goni/:diabloti: Quote
irenaka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Donvitow napisał(a):Aniele Ty mój toć ja niedawno odbananowiony :multi:. Podglądałem Twe osiągnięcia owiany mrokiem bogini Afrodyty i kibicowałem. Bez możliwości odzewu.Zapraszamy z Gonią serdecznie/ może być i bez Goni/:diabloti: Toż ja równie zakochana w Tobie jak w Goni:loveu: Pewnie z Krakowa się nie ruszę ( same kłopoty), ale bardzo ucieszę, jak kiedyś Wy wdepniecie do Kraka. Zapraszam. A gdybyście mieli jeszcze jeden taki domek dla owczarka jak ma Pepsi, to polecam się pamięci. Kayko w hotelu czeka, chcieli go uśpić:shake:. Quote
Ajula Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 się dopiszę do Księgi Zachwytów :razz: ja jestem z wątku Gufiego, widziałam Pepsi, przyjechała do kliniki towarzyszyć Gufiemu zachwycilo mnie, że tak grzecznie siedzi w aucie, po wyjściu z auta ładnie się ze mną przywitała Pepsi jest śliczna, bardzo grzeczna i zrównoważona :loveu: cieszę się, że Gufi ma takie towarzystwo Quote
stonka1125 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 a jestem,jestem i bardzo się cieszę:lol::lol::lol:zdrowiutka, sliczna sunia z fantastycznym domkiem,nigdy zadna schroniskowa dziewczynka nie siurała mi w domu,więc radą nie wesprę(sama pewnie miałabym problem),ale życzę powodzenia w walce z moczem,pepsi jest mądrą dziewczynką więc szybko się nauczy i oczywiście wielu lat w szczęściu i miłości zyczę!!! a jutro mija rok od adopcji mojej płatki z gajowego schroniska:loveu:(tyle się zmieniło od tego czasu) Quote
stonka1125 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 no z uszami to lekko nie jest,walczymy cały czas z lunkowymi,ale jest postęp już nie śmierdzą:lol:powodzenia zyczę !no i kłapanie zębami na pańcię,wstyd pepsi po prostu! Quote
Ajula Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 biedulka musi się w tym wszystkim jakoś odnaleźć szczęscie, że ma cierpliwy dom Quote
Donvitow Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Super. Pamietaj jeszcze kilka razy dziennie przypomnieć jej o karności. siad, waruj, łapka. To pomoże przy opanowywaniu siusiania. Quote
stonka1125 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 nie mogę sie napatrzeć na pepsiulowe szczęście:lol::lol::lol: Quote
Donvitow Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Stonka daj jej pierwsze foto ze schronu i ostatnie na wątek Metamorfozy. Quote
stonka1125 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Donvitow napisał(a):Stonka daj jej pierwsze foto ze schronu i ostatnie na wątek Metamorfozy. sie robi... Quote
Recommended Posts