GoniaP Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ślicznie zarasta, no i się uśmiecha :loveu: :loveu:Leki, słońce i dobra opieka zrobią cuda! Myślę, że czas jej zrobić piękne zdjęcia i wystawiać powoli do adopcji... Oby się o nią bili! Quote
Helga&Ares Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No to możemy ruszać z ogłoszeniami. Może uda mi się jeszcze dziś zrobić allegro. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Super fotki ! :loveu: Jaka ona jest piękna ! A ten wzrok, jakby Pepsi mówiła: dlaczego nikt mnie jeszcze nie pokochał ? Quote
stonka1125 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 minął niecały miesiąc i pepsi wygląda cudnie,ja nie pojme o czym oni mysleli trzymając ją w tym stanie w zas...... boksie,no za diabła nie pojmę,że co???że "dojdzie do siebie" bo jeść dostaje,to jest paranoja jakaś,wsciekła jestem,im lepiej pepsi wygląda tym bardziej mnie nosi,powinna była tak wyglądać już miesiąc temu,ale nie bo po co,przecież wszystko jest ok:angryy: Quote
GoniaP Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wygląda o niebo lepiej, choć nadal chuda niczym z obozu koncentracyjnego :shake: Stonko, Ty się lepiej skup na rośnięciu w siłę, a nie na babraniu się w przeszłości ;) Gdzie mój list od Ciebie??? Domi, zrobisz album?? Quote
stonka1125 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 ale goniaaaaaaaa,ja pamiętliwa strasznie jestem,nie umiem się nie babrać w przeszłości,no za diabła nie umiem,a na rośnięciu w siłę jestem skupiona cały czas,list poleciał,siła na razie =3 Quote
jogi Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Będzie z niej dziewczyna jak marzenie:multi: Stonka ty naprawdę do nieba z butami pójdziesz. A przed tobą będzą leźli ludzie z Emira:lol: Quote
stonka1125 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 ciekawam co tam u pepsuli,wiem ze dobrze ale tak chciałabym z pierwszej reki a tu domi wyjechana a gonia zbanowana,oj swiecie wariujesz kompletnie.... Quote
Donvitow Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Pepsi pięknieje. Miała ostatnio trudny tydzień. Jest po sterylce. Chyba lecznica,zabieg i pobyt w zamknięciu dwa dni spowodowały powrót mrocznych wspomnień. Ale odzyskuje werwę. Quote
Donvitow Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Mam wrażenie że pierwsze dni była bardziej otwarta i żywiołowa. Teraz nieco spokojniejsza. Myślę że ona wie że my to jeszcze nie "TO" że pełnię uczuć musi pozostawić dla kogoś innego. Quote
Donvitow Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Mam nadzieję że to Jej ostatnie foty w schronisku. Pepsi ma DOM. Na początku września pojedzie do niego. I myślę że to będzie koniec Jej przejść. To cudowny pies. Z charakterem ale mądry i ułożony. Będzie na pewno doskonałym i wiernym przyjacielem do końca swego życia. Przypadkowo zauważyłem że Córka przyszłej Pani Pepsi zalogowała się na Dogo. Ma już 2 posty ale to wystarczyło byśmy i Domi i ja ją zidentyfikowali. Zaraz podeślę jej linka do tego wątku. Myślę że to nam zagwarantuje dopływ informacji po adopcji.:evil_lol: Quote
Donvitow Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Zapisz do ulubionych i czekamy.:multi: Kocice cudne. Quote
stonka1125 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 no jak miło,vito na dogo,co wyscie z tą moja pepsulą zrobili,przecudna jest z niej sucz,witam tez pepsikowy domek,zasłuzyła na niego:multi::multi::multi: Quote
Tola Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Bardzo się cieszę; Pepsi będzie miała swój włąsny dom:loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ale wiadomości, Pepsi będzie miała domek, bardzo się cieszę !:loveu: Quote
yuki Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Tak podczytywałam wątek i się również cieszę, jak każdy:), z nowego domu dla Pepsi. Już teraz będzie tylko najlepiej :loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dziewczynka dziś pojechała do nowego domu:lol: Quote
stonka1125 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 no to teraz czekamy na wieści z nowego domu! Quote
Tola Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ale wiadomosc:loveu: Niech sie slicznocie wiedzie jak najlepiej:loveu: Quote
Recommended Posts