Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
No, sunia trochę chora, trochę zaniedbana, ale zaraz się ją podszprycuje, włoski doklei (a co!) i przehandluje za przyzwoitą kasę, bo przecież ona jak rasowa :razz:

Słyszałam że cennik to 5000 za psiaka. A Emir sobie za to tipsy i stringi z Koniakowa kupuje. :evillaug::evillaug::evillaug:

Posted

Sunia miała wiele szczęścia. Dzięki Tobie Stonko oraz Goni, która jak zwykle błyskawicznie i skutecznie działa Pepsi dostała ogromną szansę.

[SIZE=2]Niech szybciorkiem zdrowieje, a ja postaram się Ją odwiedzić w najbliższym czasie[SIZE=1] (i spełnić swoje powinności, o których oficjalnie jeszcze nie wiem:evil_lol:)

Posted

sonikowa napisał(a):
dziewczyny, gratuluję! Taka błyskawiczna akcja!

Gratulacje dla Stonki , Emir i Goni za błyskawiczne działanie ! :Rose:

A niektóre mafie ,jak widać , są całkiem ,całkiem ;):evil_lol:

Pokazujemy się - Pepsi !:loveu:

Pepsi zdrowiej suńko:thumbs::thumbs:

Posted

sama to ja bym mogła sobie wiecie co zrobic,gdyby nie natychmiastowy odzew goni to nie wiem co bym zrobiła,suńka trafiła w najlepsze ręce w jakie mogła,jest bezpieczna i pod fantastyczna opieką,kolejny raz emir udowodnił ze jego macki są niezastąpione:evil_lol:,ja juz ją sobie wyobrażam jaka bedzie piękna ,szczęśliwa i zdrowa no i oczywiście w fantastycznym domu,a teraz czekam na zdjęcia jakie zrobi jej domi bo domi robi najlepsze!

Posted

nawet nie wiem co napisać , ona już po kąpieli jest przecudna ,ja juz nie wiem co za cudo z niej będzie później,fantastyczna i widze że zupełnie juz sie przełamała,po wyciagnieciu z boksu była totalnym dziwakiem i dzikiem,w sremie juz zaczepiała do zabawy,mój mąz mówi ze one wiedzą ze chcemy im pomóc,ale mnie sie wydaje ze po prostu bardzo cenią sobie spokój i odrobinę bezpieczeństwa,a fryzura totalnie punkowa:lol:

Posted

Sunia jest bardzo kochana. Początkowo przy zapinaniu smyczy patrzyła na nas z przerażeniem, ale już po wyjściu trochę wyluzowała. Skakała, chciała się przytulać, były buziaczki...
Za parówkę robiła wszystko, przy okazji odkryliśmy, że zna wiele komend (siad, waruj, daj łapę, zostań).
Czekamy na wyniki badań. Na główce ma prawdopodobnie grzyba. Na całym ciele otarcia, wyłysienia, silnie linieje, jest chudziutka. Ale po podleczeniu będzie cudownym psem.

Zdjęcia:
Picasa Web Albums - Dominika - Pepsi

Posted

a ja sie dowiedziałam,ze ona była w schronisku od kwietnia:-o(nie wiem gdzie była bo jej nie widziaiałam)myślę że wygladała lepiej ,a cała reszta to ściema pracowników(że całkiem łysa była,że szkielet)za kazdym razem obchodzę wszystkie psy,widzę kiedy któregoś nie ma ,sprawdzam czy jest gdzie indziej i psa w takim stanie(a tym bardziej w gorszym)nie widziałam!!!musiała wygladac lepiej ,pamietam dwie onkowate sunie i pewnie to jedna z nich,na poczatku jeździłam sama i trudno było mi to ogarnąć,ale jako ze jestem wzrokowcem to WSZYSTKIE psy pamiętam,widzę których brakuje a które przeniesli,mam teraz trzy pary oczu wiecej i będziemy patrzeć !