Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pepsi wiele przeszła. Była naprawdę chora.
To nie przesada . Dzięki że zwracasz uwagę na niepokojące objawy.
Jeśli naprawdę duuużo pije to przy okazji badań warto skontrolować mocznik,kreatyninę i ciężar właściwy moczu.

Posted

ja też jestem panikara,mój wet już mi kasy za wizyty nie liczy a gdyby liczył to pewnie byłby najbogatszym wetem w okolicy,i bardzo sie cieszę że tak dbasz o pepsi:lol:zasłuzyła na najlepszą opiekę

Posted

Donvitow napisał(a):
Pepsi wiele przeszła. Była naprawdę chora.
To nie przesada . Dzięki że zwracasz uwagę na niepokojące objawy.
Jeśli naprawdę duuużo pije to przy okazji badań warto skontrolować mocznik,kreatyninę i ciężar właściwy moczu.

racja
ja też czasami przesadzam doszukując się różnych objawów u moich psów i latając do weta, ale wolę dowiedzieć się, że to tylko moje przywidzenia, niż przeoczyć coś i dowiedzieć się, że już za późno :roll:

Posted

BeaBono napisał(a):

Byliśmy dziś u weterynarza. Pepsi po raz drugi ma brać antybiotyki.
Jeśli i tym razem nie dojdzie do całkowitego wyleczenia, Pan doktor zrobi jej operację (o ile dobrze zrozumiałam, to ma mieć odblokowane przewody słuchowe).
Do jakiego weta chodzicie?

• 4 weeks later...
Posted

BeaBono napisał(a):

Pepsi i wszędobylska Petronelcia...

(One tak się położyły obok siebie same, żadne tam foto upozowane)

żeby sie człowiek nie wiem jak starał,to nie da sie upozowac kota do zdjecia z psem,muszą chciec oboje,więc wierzymy:evil_lol:cudne zdjęcia,pepsi szczęśliwa,włazi do wyrka na popieszczochanki,aż się wzruszyłam ........

Posted

[quote name='GoniaP'] A ja pamiętam jak Twoja Mama do mnie zadzwoniła i powiedziała, że mam nie przyjeżdżać, bo i tak psa nie dostaniecie :evil_lol:[/QUOTE]
nie dosyć, że Pepsi dostałyscie, to jeszcze i Gufa od nas do kompletu :evil_lol:

za co wielkie dzięki :Rose:

Posted

kurcze te uszy,u mnie efekty były (to znaczy u lunki:evil_lol:),a teraz wydaje mi się ze uszka zaczynają pośmierdywać,tak leciutko ale tak mi się wydaje(mój tz mówi że mi w nosie śmierdzi i sobie wymyślam) i też czeka nas wet,to zyczę wam i nam powodzenia!

• 3 weeks later...