Donvitow Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bezwstydna z jajkami na wierzchu:diabloti: Quote
BeaBono Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 .................................... Quote
Donvitow Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Pepsi wiele przeszła. Była naprawdę chora. To nie przesada . Dzięki że zwracasz uwagę na niepokojące objawy. Jeśli naprawdę duuużo pije to przy okazji badań warto skontrolować mocznik,kreatyninę i ciężar właściwy moczu. Quote
stonka1125 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 ja też jestem panikara,mój wet już mi kasy za wizyty nie liczy a gdyby liczył to pewnie byłby najbogatszym wetem w okolicy,i bardzo sie cieszę że tak dbasz o pepsi:lol:zasłuzyła na najlepszą opiekę Quote
Ajula Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Donvitow napisał(a):Pepsi wiele przeszła. Była naprawdę chora. To nie przesada . Dzięki że zwracasz uwagę na niepokojące objawy. Jeśli naprawdę duuużo pije to przy okazji badań warto skontrolować mocznik,kreatyninę i ciężar właściwy moczu. racja ja też czasami przesadzam doszukując się różnych objawów u moich psów i latając do weta, ale wolę dowiedzieć się, że to tylko moje przywidzenia, niż przeoczyć coś i dowiedzieć się, że już za późno :roll: Quote
Ajula Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ale ma biedulka pecha z tymi uszami :shake: Quote
GoniaP Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 BeaBono napisał(a): Byliśmy dziś u weterynarza. Pepsi po raz drugi ma brać antybiotyki. Jeśli i tym razem nie dojdzie do całkowitego wyleczenia, Pan doktor zrobi jej operację (o ile dobrze zrozumiałam, to ma mieć odblokowane przewody słuchowe). Do jakiego weta chodzicie? Quote
GoniaP Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Fajna relacja :loveu: A ja pamiętam jak Twoja Mama do mnie zadzwoniła i powiedziała, że mam nie przyjeżdżać, bo i tak psa nie dostaniecie :evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Boskie zdjęcia :loveu:, a ja oczywiście mam łzy w oczach!!! :shake: Quote
GoniaP Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No Nie!!! Nie wierzę! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
stonka1125 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 BeaBono napisał(a): Pepsi i wszędobylska Petronelcia... (One tak się położyły obok siebie same, żadne tam foto upozowane) żeby sie człowiek nie wiem jak starał,to nie da sie upozowac kota do zdjecia z psem,muszą chciec oboje,więc wierzymy:evil_lol:cudne zdjęcia,pepsi szczęśliwa,włazi do wyrka na popieszczochanki,aż się wzruszyłam ........ Quote
Ajula Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='GoniaP'] A ja pamiętam jak Twoja Mama do mnie zadzwoniła i powiedziała, że mam nie przyjeżdżać, bo i tak psa nie dostaniecie :evil_lol:[/QUOTE] nie dosyć, że Pepsi dostałyscie, to jeszcze i Gufa od nas do kompletu :evil_lol: za co wielkie dzięki :Rose: Quote
stonka1125 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 kurcze te uszy,u mnie efekty były (to znaczy u lunki:evil_lol:),a teraz wydaje mi się ze uszka zaczynają pośmierdywać,tak leciutko ale tak mi się wydaje(mój tz mówi że mi w nosie śmierdzi i sobie wymyślam) i też czeka nas wet,to zyczę wam i nam powodzenia! Quote
BeaBono Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [video=youtube;hRJl00rYMRM]http://www.youtube.com/watch?v=hRJl00rYMRM[/video] Quote
BeaBono Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [video=youtube;Y7CIPWUB5qo]http://www.youtube.com/watch?v=Y7CIPWUB5qo[/video] Quote
Recommended Posts