grygy Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 lespaa Co ja widze :shock: czyżby jakiś briardziak z Zawiercia? :evil_lol: :evil_lol:
lespaa Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 joł Ci ! i to briardzik nie byle jaki - to Danonek Nieskromny :B-fly:
sota36 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='grygy']lespaa Co ja widze :shock: czyżby jakiś briardziak z Zawiercia? :evil_lol: :evil_lol: - ze tak powiem znam Danonka z opowiesci (narazie i zdjec) i jego opiekunke - fakt - Danon robi wrazenie!!!!!!!!
grygy Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 No trzeba przyznac, że robi wrażenie :cool3: :cool3: a te wieeeelkie i puchate łapy :loveu: achh briardziki kochane :loveu: Mój Grey to teraz taki fany i puchaty jest na zime- tylko przytulać :cool3:
madzia20sosnowiec Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 gryhy nie zachwalaj tylko zdjęciami nas uracz :p
grygy Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):gryhy nie zachwalaj tylko zdjęciami nas uracz :p Obcykam go w wolnym czasie i cuś wrzuce :cool3: :cool3:
$andwich Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Nie wiedziałam gdzie to mam napisać, więc zdecydowałam się na Galerię;) . Mam ładną fotkę briardów z zeszłorocznej wystawy w Świętochłowicach. Na zdjęciu jest para hodowlana walcząca na ringu głównym. Może psiaki należą do kogoś z Was? Niestety, ale zdjęcie było robione aparatem analogowym, a skanera nie mam, więc nie mam możliwości wysłania go na maila. Zdjęcie mogę wysłać na adres domowy lub przywieźć na jakąś z wystaw. To ja czekam na odzew;) .
LIWIA Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 To pewnie para hodowlana AMAR Cedret i BABA z Wojtkowizny ....jesli pokreciłam cos w nazwach to goraco przepraszam włascicieli. Byłam na tej wystawie i widziałam ....niezwykle zjawiskowa psia para ! Pozdrawionka ;)
Doggerek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 joj Madzia :multi: świetne zdjęcia :klacz: nie masz więcej ????
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 $andwich napisał(a):Nie wiedziałam gdzie to mam napisać, więc zdecydowałam się na Galerię;) . Mam ładną fotkę briardów z zeszłorocznej wystawy w Świętochłowicach. Na zdjęciu jest para hodowlana walcząca na ringu głównym. Może psiaki należą do kogoś z Was? Niestety, ale zdjęcie było robione aparatem analogowym, a skanera nie mam, więc nie mam możliwości wysłania go na maila. Zdjęcie mogę wysłać na adres domowy lub przywieźć na jakąś z wystaw. To ja czekam na odzew;) . prosimy prosimyyyyyyy :evil_lol: a Doggerek to coooooooooooooooooooooooooooooooo?może jakieś nowe zdjęcia?Tak się dawno w galerii nie widzieliśmy?:-(
lespaa Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Krótka historia Danonka po Dniu Kobiet. Po dniu kobiet Danonek jest Z Lekka Zmęczony. Nie jest to łatwe święto: przycupnął więc sobie na chwilkę żeby nóżek nie forsować: Żeby już go kobiety nie męczyły postanowił schować się za bukiecikiem, który im podarował Danonek Z Dobrym Serduszkiem: Kobiety, jak dobrze że wasz dzień jest raz w roku. Podpisano Danonek Wyprzytulany ;)
madzia20sosnowiec Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 lespaa napisał(a):Krótka historia Danonka po Dniu Kobiet. Po dniu kobiet Danonek jest Z Lekka Zmęczony. Nie jest to łatwe święto: przycupnął więc sobie na chwilkę żeby nóżek nie forsować: Żeby już go kobiety nie męczyły postanowił schować się za bukiecikiem, który im podarował Danonek Z Dobrym Serduszkiem: Kobiety, jak dobrze że wasz dzień jest raz w roku. Podpisano Danonek Wyprzytulany ;) patrycjaaaa!!!ja rządam!i to bezapelacyjnie wiecej zdjęc danonka bo on mnie sie tak podoba :loveu: a w zółtej gumeczce wygląda tak seksownie :evil_lol: jak na briarda przystało!!
lespaa Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Madzia czy mam się czuć zagrożona/wygryziona? :lol:
BOŻENA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Super zdjątko !!!!!!!!!!!! A co to za piesek -nie jest to czasem 1 liga???
gosse Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 O jej jakie te buzi buzi slodkie;-))) Ja tez chce:placz:
moon27 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 GOSSE - zapewniam - wystarczą chęci :cool3: no i wiele pracy nad tym nie ma :cool3: :lol:
gosse Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Wszystko sie zgadza na codzien obcalowuja mnie 4 briardzie pysie:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Tylko ten twoj briardziaszek i dzidzia, no normalnie mniod malina:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
sota36 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Tak, to prawda - u nas podobnie - im mniejszy kolega tym lepszy -- do zalizania na smierc!!! Zdjecie swietne!!!!!!
moon27 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 GOSSE o twoich briardzich pycholach to ja wiem - miałam na myśli dzidzię ...:cool3: :evil_lol:
BOŻENA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 moon 27 -no ujawnij się co to za piesek !!!!!!!!!!!!
moon27 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 BOŻENA no to przecie mówiłam że Pierwsza Liga - Roxa :)
BOŻENA Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 No tak mi się właśnie kojażyła z 1 ligą a konkretnie podobda do swojego tyty-Nemka !!!!!
Recommended Posts