grygy Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 proponuje otwarcie oficjalnej galeri, bo nie ma czegos takiego, a przecież każdy z nas robi zdjecia swoim psiakom i chciałby się nimi podzielić, więc wklejajmy tu nasze zdjęcia JA wkleje zdjęcia mojego piska już wkrótce, jak je poobrabiam pozdrawiam :fadein: Maciek
Doggerek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 No to ja też wrzucę kilka fotek (ostatnio ogarnęła mnie pasja fotografowania :wink: ): Tańczące briardy:
madzia20sosnowiec Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Doggerek napisał(a):No to ja też wrzucę kilka fotek (ostatnio ogarnęła mnie pasja fotografowania :wink: ): nie dziwić się...przy takich pięknych psiakach :lol: ja sie też dorzucę z Gajkiem ;) reszta na naszej stronce ;)
Doggerek Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Caterina - Twoje dziewczynki to prawdziwe piekności :lilangel: Lespa: można tylko wklejać zdjęcia, które są na serwerze ogólnodostępnym, najprostszy sposób to założyć, np. onetalbum i podawać w postach (pomiędzy znacznikami adresy zdjęć z onetalbumu :wink:
sota36 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Podobaja mi sie zdjecia w locie oto kika piruet nochal briarda podbiegajacego do panci (mialo byc zdjecie portretowe, wyszlo laryngoligiczne) Obroty na lace w swietle slonca - ma te firury baletowe - jasny gwint!!! no i bieg, ped z predkoscia swiatla - zwroccie uwage jaka zyleta!!!! A tak serio - to ow tancerz wyglada tak :
Katerinas Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Nasza Gajeczka :) Troszkę zaległych zdjęć :)
madzia20sosnowiec Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 katerinas jak mnie sie straaaasznie ten Twój Gajek podoba... :lol:
lespaa Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 to jest moj Danonek, zwany rowniez Manuelem, Kosmateusem :multi: tutaj wydaje sie byc taki slodki ale w jego główce drzemie podstęp :motz: Mój pan pies nie lubi zdjęć i robi wszystko zeby na zlosc zrobic :motz: ehhh Wpuszczam dziewczynkę do lozeczka kiedy mi się podoba ;) generalnie decyduje o wszystkim nawet o tym gdzie leżę --->;D i nie śmiejcie się ;) Czasami jestem dobry dla mojej dziewczyny i chociaz nie przynoszę kwiatów ona jest zachwycona ;)
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='lespaa'] jaaaaaaacie jak on tam wlazł :o ale zakochac się można....:loveu:
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Oj Madzia! Ty nie znasz Danonka - a mowie ci to dran, ze az kochany!!!! lecz w tym wszystkim jest jedna super rzecz - Danonek ma kochana pancie, ktora wszystko mu wybaczy!!!!!
lespaa Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 oj taaak dziewczyny :grins: chłopak dosłownie zawrocil mi w glowie, zwłaszcza jak zgrywa lalunię :Rose:
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 znajac Danonka z opowiadac to czarus!!!!!! ale tak serio - to CZORT :):):)
lespaa Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 madzia ty tu nie czaruj tylko dawaj gajusi zdjęcia. Stesknilam się za jej mordką :shiny:
lespaa Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 skoro główny faworyt narazie nie wie jak, to wykorzystam to by zaprezentować swojego kandydata. Tylko w ten sposób danonek chociaz na moment może oczarować publiczność :p mój kandydat jest zasobny - dysponuje własnym krokodylem :sweetCyb: ubaw, ale czad :B-fly:
sota36 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 O a jak sie pytalam Patki, jak wstawic zjdecia, to odpowiedziala, ze niby nie umie... a tu prosze - no coz konkurencja dziala! moj tez zasobny! - ma krokodylka (zielonego!!!), zwanego "lolkiem" i , o Boze , nie wiem czy teraz mozna... - kaczorka z kolorowym kuperkiem...... i dom na wsi i dzialke (w koncu to pastuch, ale z miejskimi manierami) i 3 pogryzione pilki, 5 kocykow, 3 smycze, 3 obroze, 1 sznurek, i OGROMNE SERCE!!!!!
lespaa Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 sota36 napisał(a):O a jak sie pytalam Patki, jak wstawic zjdecia, to odpowiedziala, ze niby nie umie... a tu prosze - no coz konkurencja dziala! moj tez zasobny! - ma krokodylka (zielonego!!!), zwanego "lolkiem" i , o Boze , nie wiem czy teraz mozna... - kaczorka z kolorowym kuperkiem...... i dom na wsi i dzialke (w koncu to pastuch, ale z miejskimi manierami) i 3 pogryzione pilki, 5 kocykow, 3 smycze, 3 obroze, 1 sznurek, i OGROMNE SERCE!!!!! jolus normalnie się kulam ze śmiechu:cunao: najlepsze jest " o boże nie wiem czy teraz można" - joluś mistrzostwo świata :thumbs: alem się normalnie ubawiła ! kurde taka inwentaryzacja i spis z natury to mnie nawet przez myśl nie przeszedł :cool2: no jeszcze dochodzę do siebie :lol: ale krokodyl ? farbowany? to dyskwalifikuje kandydata ;) absolutnie :p
lespaa Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 idzie ostra zima, bo futra wyszły z szaf :biggrina:
Recommended Posts