madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='gosse']nowy fotos Gosse z Krainy Mgiel:lol: no no no a gosse jak nowo narodzona po szczeniakach :loveu: moon27 wiecej fotek wiecej!!
Aga i Tajga Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No to my tez tu cosik dolozymy :) Takiego kfiecistego na przyklad ;)
sota36 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 No coz nie bedziemy gorsi, skoro "kfiatki" to "kfiatki" , moze nie jest najlepszej jakosci, ale widac to to fioletowe....
Aga i Tajga Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='sota36']Musze sie znow zareklamowac.... sota gdzie Wy takie fajne pienie macie?? zdjecie rewelka :loveu:
sota36 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Aga i Tajga napisał(a):sota gdzie Wy takie fajne pienie macie?? zdjecie rewelka :loveu: ha! u nas wszystko fajne!!! ZAPRASZAMY! A co - fajne tez sa w galerii Gutka? Takie pnie sa na slawetnym mopowisku!!!
moon27 Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 to teraz ja - moze kfiatków nie ma ale jest wiocha :D
DużyCP Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 a ja nie mam cyfrówki :placz: moze i lepiej bo bym zalał was fotkami;)
Zdzisek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Cześć wszystkim :-) Oj, już dawno mnie tu nie było. Muszę Wam kogoś przedstawić - moją nową siostrunię; :loveu: Beauty - Smartness BEAUTY MOONLIGHT SPARKLE Baba, jak to baba - troszkie mi przeszkadza - ale jest fajna i da się lubić. (chociaż z niej istna :diabloti: ) Muszę z tym zrobić porządek. :mad:
caterina1 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Zdzisiek jak dawno cię tu nie było. Co tam u twojego stadka słychać ?? Widzę ze Rino chłopak jak sie patrzy:loveu: Ale BEAUTY dziewczyna jak malina:razz: . Rinek nie daj sie babie,:mad: :lmaa: od czsu do czasu, bo wiesz jak sie baby nie bije to jej watroba gnije:lol:
gosse Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No poprostu rewelacja:crazyeye: .I jak tu nie kochac futrzakow:angryy: .Prosimy czesciej wysylac zdjatka.
Zdzisek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Rinio już jest po operacji (dysplazja łokcia) i zabiegu i czuje się coraz lepiej. Malutka prowokuje go do wysiłku i bardziej ruchliwego trybu życia. :evil_lol: Rino dał "babie" popalić przez dwa miesiące od chwili gdy przywieźliśmy ją z Poznania. Teraz to Beauty odbija sobie jego "mało gentelmeńskie" zachowanie.:baddevil: Teraz to maluta broni "honoru domu" na wystawach.
gosse Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Briard jako srodek lokomocji..... Wiecej z tej podrozy;-) http://1briard.w.interia.pl/pasazer.htm
iwoncja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 nas też odwiedza kumpel :evil_lol: :evil_lol: co tam ciekawego muszę zobaczyc..:multi: :multi: :multi: :multi: a potem cieplutkie spanko :thumbs: pa
iwoncja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 a czemu nie ...można dwie kitki a co....:diabloti: briard w powietrzu hihihi.........:eek2:
sota36 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 No nie, to i ja musze zdjecie Gutka z czelusci kompa wygrzebac jakies. Moze to - wakacyjne? Sie nam wyroslo - kawal chlopa juz...
sota36 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Agga'] WIdać na parapecie lepiej niż w legowisku:p - A to jest nasz Przyjaciel - Danon Yogurtowy!!!!!!
BOŻENA Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 SOTA -on jest śliczny -bardzo wielka szkoda że nie można z nim zrobić uprawnień było by czym kryć !!!!-naprawdę piękny pies.
sota36 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 BOŻENA napisał(a):SOTA -on jest śliczny -bardzo wielka szkoda że nie można z nim zrobić uprawnień było by czym kryć !!!!-naprawdę piękny pies. Dziekujemy! Realizujemy sie inaczej - zaczynamy kolejne szkolenie. Kochamy go takim jakim jest - nawet z tym jego zakreconym ogonkiem :) Gutek jak jest szczesliwy wysoko nosi ogoniastego i tak smiesznie go zakreca.
Recommended Posts