ma Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Chcialam sie pochwalic:) Moja Tarka juz skonczyla zdobywanie CACIBow na interchampiona. I majac ich 5 w Brnie skonczyla zdobywanie tego tytulu:):). Jestem z niej bardzo dumna:). Tym bardziej ze jest mama dwoch miotow i to bardzo udanych. Jej corka a moja Zanka juz ma dwa CACIBy a synek Tarki -Zarysek jest 25PONem w USA. Zdobyl to mjese wygrywajac w wielkim stylu jedna wystawe:):). A ma dopiero 7 miesiecy! ps musialam sie na nowo zarejestrowac bo ani starego loginu ani hasla jakos nie moglam odzyskac Quote
PALATINA Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Gratuluję! :lol: :lol: :lol: Ja nadal wystawowych zapędów nie mam i już chyba mieć ich nie będę... :roll: Quote
Kamilapon Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Mariola cudnie :angel: :angel: :angel: GRATULUJEMY!!!!!! TYLKO NIE OSIADAJCIE NA LAURACH Co najwyżej jeden dzień na :drinking: 8) Quote
nani ni Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Gratulacje i zyczenia takich samych sukcesow dla Panny Mlodszej! :wink: Quote
ma Posted February 20, 2005 Author Posted February 20, 2005 Wszystkim bardzo sedrecznie dziekuje za mile slowa i gratulacje. Ten tytul dla mojej suczki jest to dla mnie wielka rzecz- to moja pierwsza PONka wystawiana na wystawach, ona jest matka mojego rodu Ama Canem. Dzieki niej zaczelo sie spelniac moje marzenie o wystawach hodowli i szczeniaczkach. Dziekuje Ci Tarusiu:):) Quote
flashka-g Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Po prostu Tarka i Talarek to światowe rodzeństwo;] gratulejszon;] Quote
Tusia Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 :D Gratulujemy! Czekamy na kolejne wieści o kolejnych sukcesach :D Quote
ma Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Jeszcze raz Dzieki :D :lol: Teraz bedziemy walczyc z Zanusia i kolej na inne dzieci Tarki. Czekam na ich wystepy z wielka trema :o Quote
ma Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 Dawno tu nie zagladalam. Ale jak sie chwalic to na calego. Zanka juz jest od kwietnia Championem Poilski. Poszlo jej to super. W wieku 22 miesiecy zdobyla ten tytul ma 4 wystawach ( raz byla druga). I synus mojej Tarki tez dzielnie pnie sie do Championatu USA. A Zawtarek w Krakowie na wystawie mino 3 miejsca ( ocena doskonala) wzbudzal powszechce zainteresowanie swoja uroda. Bardzo mi bylo milo gdy nieznajome osoby telefonowaly powiedzec mi ze to wyjatkowo piekny pies. Zeby tylko wlascieie umieli go jeszcze dobrze pokazac. Ma mily charakter ale jest tak kochany ze robi z wlascicielami co chce. Teraz czekamy na nastepne szczeniaki. Tatusiem zostal wyjatkowy pies Werbel z Wielgowa. Piekny, mocny- po prostu doskonaly PON. Oplacilo sie jechac 14 godzin do niego! Prosze trzymajcie ksciuki za szczesliwy przebieg ciazy u mojej Tarki. Jeszcze dlugo ale trzymanie kciukow nie zawadzi :D Quote
ma Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Dokladam jeszcze troche samochwalstwa. Zanka juz od konca pazdziernika jest Interchampionem. Moja córcia:):)!!!:multi: :loveu: A do tego w miedzyczasie zostala drugi raz Zwyciezca Austrii. Bardzo sie sedzinie p. Uchi Elsner podobala:lol: . A teraz- mamy przerwe w wystawianiu. Zanka spodziewa sie Werblowych dzieciaczkow a na ringi zaczynaja zagladac nowe "amacanemki" Musze napisac ze jestem bardzo szczesliwa widzac moje "dzieciaczki psie" na ringach. I widzac ze powoli ,powoli lecz i "amacanemki" zdobywaja tytuly i uznanie.:multi: Quote
Recommended Posts