Ania&Psy Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Od-Nowa']Ania&Psy szansa jest... ale i czasu brak. po pierwszym przetasowaniu zostało 2000 zdjęć.... muszę zastosować ostrzejsze wymogi bo do gwiazdki nie pozmniejszam :evil_lol: Ania pyta - Ania ma ;) http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_9475-1.jpg :multi::multi: Dzięki wielkie. :loveu: To czekamy z niecierpliwością. :razz: Quote
shangri_la Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Zienio - piekne fotki i jaka super galeria jedna i druga :lol: Od-Nowa- czekamy czekamy ;) pozdrowienia Quote
gusia1972 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Od-Nowa napisał(a): ale i czasu brak. po pierwszym przetasowaniu zostało 2000 zdjęć.... muszę zastosować ostrzejsze wymogi bo do gwiazdki nie pozmniejszam :evil_lol: hehe znam ten ból :evil_lol: ja mam jeszcze przed sobą 1000 zdjęć z niedzieli do przepatrzenia i pokombinowania :evil_lol: jednym słowem masakra :p Quote
Od-Nowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 trochę zdjęć.... więcej chyba nie będzie bo szanowny photobucket nie pozwala mi wgrać... jakiś limit 1 GB.... nie wiem czy to na miesiąc czy jak....? może ktoś coś wie na ten temat.... DCDC Wrocław - sobota 1 fot. F.Drozd Quote
BooBC Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 jej. piękne te zdjęcia ba cudowne !!. baaardzo dziękuję za Pysie :) . można liczyć na więcej, gdyby photobucket ustąpił :cool3: Quote
Ania&Psy Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Od-Nowa napisał(a):trochę zdjęć.... więcej chyba nie będzie (...) nawet tak nie żartuj :placz: Bluesa nie ma, ale fotki i tak super :razz: może wrzucaj na imageshack.us? albo jeszcze coś innego? :roll: Quote
Fafq Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Zawsze można założyć drugie konto na pb ;), bo on faktycznie ma limity jako, że jest darmowy. Quote
Olusia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Od-Nowa']trochę zdjęć.... więcej chyba nie będzie bo szanowny photobucket nie pozwala mi wgrać... jakiś limit 1 GB.... nie wiem czy to na miesiąc czy jak....? może ktoś coś wie na ten temat.... Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket Super foty :loveu: Może tam chodzi o limit 1 GB fot ale w albumie, więc może załóż nowy album i spróbuj ;) Quote
Od-Nowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 bardzo dziękuję ;) jakość zdjęć fatalna... no ale klimacik jest. DCDC Wrocław - sobota 2 fot. F.Drozd Quote
Ania&Psy Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Od-Nowa']bardzo dziękuję ;) jakość zdjęć fatalna... no ale klimacik jest. DCDC Wrocław - sobota 2 fot. F.Drozd dzięki za Bluesa! :loveu: :multi: Quote
shangri_la Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Od-Nowa- dzieki za Birnixa :crazyeye: no normalnei genialne te foty, mozna przejklejac ? i co pod nimi napisac jako autora ? czekam na foty z niedzieli :cool3: pozdrowienia Quote
stereo Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dzięki wielkie za Javę :loveu: Mogę wkleić kilka na forum aussikowe? Czekamy na ciąg dalszy soboty i niedzielę :p Quote
Ania&Psy Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Od-Nowa napisał(a):jeszcze mam jakieś Wasze z niedzieli super :multi: to czekam z niecierpliwością :evil_lol: :razz: Quote
Zienio Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ostatnia odsłona. tym razem z soboty jest większość startujących zespołów we freestyle www.zieniewicz-foto.com http://zieniewicz-foto.com/DCDC_Wroclaw_2009/DCDC_Wroclaw_2009_day_1/bin/images/medium/WZI_7912.jpg Quote
Alusia Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Dzięki za wyżła :loveu: można przeklejać ??? Quote
Zienio Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Alusia napisał(a):Dzięki za wyżła :loveu: można przeklejać ??? wyżla można Quote
gusia1972 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 pierwsza część niedzieli, reszta się robi ... :) Picasa Web Albums - Agnieszka - Zawody Frisbe...# Quote
Od-Nowa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Zienio ostatnia odsłona. tym razem z soboty jest większość startujących zespołów we freestyle www.zieniewicz-foto.comi to się nazywa jakość ! :ppiękne zdjęcia Gusia pierwsza część niedzieli, reszta się robi ... :smile:Gusia podziwiam pracowitość :lol: relacja z prawdziwego zdarzenia! i dziękuję Ci bardzo za zdjęcia Lirutka bo już miałam zadać pytanie za milion, czy ktoś nas złapał w obiektyw :razz::evil_lol: odzewu się nie spodziewałam... wielką przyjemność mi sprawiłaś :loveu::loveu::loveu: w końcu z debiutu trzeba mieć pamiątkę ;) moja niedziela jeszcze się robi i znów nie mam gdzie wgrać... zapchałam już 3 konta na photobuckecie zdjeciami... :diabloti: a w ogóle to zaczęłam nie od tego co trzeba... Chciałam bardzo serdecznie podziękować za te zawody!! Atmosfera była nieziemska!! Organizacja - "mega profeska" :crazyeye::p bawiliśmy się świetnie! Ze strony zawodników spotkało nas bardzo dużo serdeczności i pomocy za co bardzo dziękuję bo wiadomo jakie to nerwy i stres gdy staje się na tym "polu" pierwszy raz... i na dodatek wszystko idzie pod górkę :roll::razz: z przeklejaniem proszę się wstrzymać do końca tygodnia, bo mi poblokują konta przez akcje hotlinkowane... i nikt zdjęć nie zobaczy :diabloti: Quote
gusia1972 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Tania nie ma za co :) toż ja specjalnie dla Was leciałam z Magdą z rana w niedzielę coby doping i dokumentacja była :) Tania czemu z picassy nie korzystasz ?? ja tam nie mam problemu z wrzucaniem i pobieraniem plików :) jakąś opłatę roczną niewielką zrobiłam bo dawno przekroczyłam limit przy tej ilości zdjęć Kali i innych :evil_lol: Quote
gusia1972 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 przerobiłam następną porcję z niedzieli :) jakość niezadowalająca :( ale momenty są :) będzie jeszcze cz. III ... wkrótce :) Picasa Web Albums - Agnieszka - Zawody Frisbe... Quote
gubis Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 a czy ktoś ma być może jakieś białogłowe cyknięte na pozawodowych pokazach? :cool3: Quote
Od-Nowa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Gusia - zdjęcia z niedzieli super! udało Ci się wyłapać wiele ciekawych momentów ;) z picassy nie korzystam bo mi się podobają takie czarne pokazy slajdów a picassa nie ma. gubis - chodzi Ci na przykład o ? Quote
gusia1972 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Gubis ja mam, ale to w cz. III za chwilę (potrwa z 2-3 dni) ;) Quote
mudiczka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 o! dzięki Ci zacna niewiasto za mojego Some Kind Of Monster! :loveu: Quote
Recommended Posts