Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od-Nowa napisał(a):
ale i czasu brak. po pierwszym przetasowaniu zostało 2000 zdjęć.... muszę zastosować ostrzejsze wymogi bo do gwiazdki nie pozmniejszam :evil_lol:

hehe znam ten ból :evil_lol: ja mam jeszcze przed sobą 1000 zdjęć z niedzieli do przepatrzenia i pokombinowania :evil_lol: jednym słowem masakra :p

Posted

Od-Nowa napisał(a):
trochę zdjęć....
więcej chyba nie będzie (...)

nawet tak nie żartuj :placz:
Bluesa nie ma, ale fotki i tak super :razz:
może wrzucaj na imageshack.us? albo jeszcze coś innego? :roll:

Posted

Zienio

ostatnia odsłona. tym razem z soboty
jest większość startujących zespołów we freestyle
www.zieniewicz-foto.com
i to się nazywa jakość ! :ppiękne zdjęcia

Gusia
pierwsza część niedzieli, reszta się robi ... :smile:
Gusia podziwiam pracowitość :lol: relacja z prawdziwego zdarzenia!

i dziękuję Ci bardzo za zdjęcia Lirutka bo już miałam zadać pytanie za milion, czy ktoś nas złapał w obiektyw :razz::evil_lol: odzewu się nie spodziewałam...
wielką przyjemność mi sprawiłaś :loveu::loveu::loveu: w końcu z debiutu trzeba mieć pamiątkę ;)

moja niedziela jeszcze się robi i znów nie mam gdzie wgrać... zapchałam już 3 konta na photobuckecie zdjeciami... :diabloti:

a w ogóle to zaczęłam nie od tego co trzeba... Chciałam bardzo serdecznie podziękować za te zawody!! Atmosfera była nieziemska!! Organizacja - "mega profeska" :crazyeye::p bawiliśmy się świetnie!
Ze strony zawodników spotkało nas bardzo dużo serdeczności i pomocy za co bardzo dziękuję bo wiadomo jakie to nerwy i stres gdy staje się na tym "polu" pierwszy raz... i na dodatek wszystko idzie pod górkę :roll::razz:
z przeklejaniem proszę się wstrzymać do końca tygodnia, bo mi poblokują konta przez akcje hotlinkowane... i nikt zdjęć nie zobaczy :diabloti:

Posted

Tania nie ma za co :) toż ja specjalnie dla Was leciałam z Magdą z rana w niedzielę coby doping i dokumentacja była :)

Tania czemu z picassy nie korzystasz ?? ja tam nie mam problemu z wrzucaniem i pobieraniem plików :) jakąś opłatę roczną niewielką zrobiłam bo dawno przekroczyłam limit przy tej ilości zdjęć Kali i innych :evil_lol:

Posted

Gusia - zdjęcia z niedzieli super! udało Ci się wyłapać wiele ciekawych momentów ;)
z picassy nie korzystam bo mi się podobają takie czarne pokazy slajdów a picassa nie ma.

gubis
- chodzi Ci na przykład o ?