Alusia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Wrocław po raz kolejny stanie się największa w naszym kraju areną dogfrisbee. 67 teamów w konkurencjach freestyle'owych, 71 w Super Pro Toss & Fetch! To wynik na poziomie Mistrzostw Europy! Oto jak przedstawiać się będzie plan czasowy zawodów Sobota, 13. czerwca: godz 13:00 - pierwsza runda Freestyle w kategorii Starters ok. 13:45 - pierwsza runda Freestyle w kategorii Young Dogs na przemian z runda Toss & Fetch najpierw Starters, potem Young Dogs ok. 16:00 - pierwsza runda Freestyle w kategorii Open na przemian z rundą Toss & Fetch w Open Niedziela, 14 czerwca: zawody będą rozgrywane na 2 ringach: Ring Główny i Rig Toss & Fetch Ring Toss & Fetch: godz. 8:30 - pierwsza runda Super-Pro Toss & Fetch (w kolejności przychodzenia!) ok. 11:30 - druga runda Super-Pro Toss & Fetch (w kolejności odwrotnej do rankingu po pierwszej rundzie!) bez TOP 15! Ring Główny 10:00 - druga runda Freestyle w kategorii Starters oraz Young Dogs ok. 12:00 - druga runda Freestyle w kategorii Open (bez TOP 15) ok. 14:00 - FINAŁY ok. 14:00 - Super-Pro Toss & Fetch TOP 15 ok. 15:00 - OPEN TOP 15 www.latajacepsy.pl Wyniki : Open: 1. Kuba&Puńt'a 2. Agnieszka&Robin 3. Justyna&Uma Young dogs 1. Karolina&Java 2. Pavel&Aura 3. Ania&Buddy Starters 1.Julia&Birnix 2. Alicja&Hera 3.Krzysztof&Kaja Quote
gubis Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 pierwsza runda Freestyle w kategorii Open na przemian z rundą Toss & Fetch w Open Ring Toss & Fetch: godz. 8:30 - pierwsza runda Super-Pro Toss & Fetch (w kolejności przychodzenia!) ok. 11:30 - druga runda Super-Pro Toss & Fetch (w kolejności odwrotnej do rankingu po pierwszej rundzie!) bez TOP 15! Ring Główny 10:00 - druga runda Freestyle w kategorii Starters oraz Young Dogs ok. 12:00 - druga runda Freestyle w kategorii Open (bez TOP 15) ok. 14:00 - FINAŁY ok. 14:00 - Super-Pro Toss & Fetch TOP 15 ok. 15:00 - OPEN TOP 15 czy wiadomo ile będzie czasu miedzy freestylem 'fafika' a jego mini w pierwszym dniu? zdaje się, ze w przypadku obu dni zawodów nie wzięto pod uwagę faktu, że nie wszytskie startujące psy to bordery i potrzebują trochę więcej czasu na regeneracje...tym samym również wystartowanie z burym kundlem w t&f i open jest w zasadzie nierealne. zeszłoroczne wrocławskie dcdc zaczynało się w sobotę o normalnej godzinie i można było pogodzić bez szkody dla psów wszytskie konkurencje. w tym roku więcej zawodników i mniej czasu 'programowego'... miejmy nadzieję, że właściciele w razie czego wykarzą się zdrowym rozsądkiem, a pogoda przychylnością...prognozy zapowiadają powyżej 20 stopni... Quote
shangri_la Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='gubis'] zdaje się, ze w przypadku obu dni zawodów nie wzięto pod uwagę faktu, że nie wszytskie startujące psy to bordery i potrzebują trochę więcej czasu na regeneracje... niestety musze przyznac racje :-( zeszłoroczne wrocławskie dcdc zaczynało się w sobotę o normalnej godzinie i można było pogodzić bez szkody dla psów wszytskie konkurencje. w tym roku więcej zawodników i mniej czasu 'programowego'... [quote] fakt spokojnie moglo by sie zaczac godzinke , dwie wczesniej... [quote]miejmy nadzieję, że właściciele w razie czego wykarzą się zdrowym rozsądkiem, a pogoda przychylnością...prognozy zapowiadają powyżej 20 stopni... ja z gory zakladam przy takim planie ze jak sucz nei wypocznie to przerwiemy wystep, lub sie wycofamy... ehhh ale miejmynadzieje ze nie bedzie tak zle ;) pozdrowienia Quote
ewka i haker Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 a my jesteśmy pewni ze jedziemy:D milo będzie oglądać tyle wspaniałych par Quote
mudiczka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 cudna pogoda-wywieje nas w peezdoo na Kamczatke :angryy: Quote
silver_shira Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wybiera się ktoś z dogomaniaków na Dog Chow Disc Cup 2009 do parku południowego 13 albo 14 Czerwca? Ja idę popatrzeć jak latają psy, ale że wszyscy moi znajomi są albo w pracy albo wolą siedzieć w domku :mad:... To może by zebrać się większą ekipą z dogomanii? Ktoś też ma ochotę się wybrać hm? Ja idę około 14 - 15 więc czekam na info :) Quote
silver_shira Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 No i w końcu poszłam sama, szkoda że nikt się nie odezwał Ale warto było, Ci co nie byli niech żałują :p Jak będę miała czas to wrzucę krótki filmik mojego autorstwa z DCDC 09' Quote
mudiczka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 No to lecimy... Foty by mój bratello :diabloti: Quote
dog_master Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Chciałabym przypomnieć, że wstawiamy maksymalnie 5 zdjęć na post (max. 640x640px) - Mudziczka, proszę, zmień swój post (na np kilka kolejnych postów) :) Quote
dog_master Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ok, poźniej to zrobie :), tylko na przyszlosc prosze o max 5 na post :) Quote
Alusia Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Chciałabym serdecznie podziękować wszystkim za wspaniałe zawody,świetnie się bawiłam. Wrocław rządzi-ale to oczywiste ..:) Pogoda dopisała w 85% - lekka wichura w sobotę, ale trzeba wziąć po uwagę, że przez cały tydzień lało i w ogóle ... Dobra organizacja wszystko przebiegło szybko ... Mam kilka fotek jak będę miała czas to wstawię Wyniki rozdali na karteczkach lecz ja tę kartkę zgubiłam i niestety nie napiszę ... Pozdrawiam Ala Quote
Angelka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Hejka! Ja mam "parę" fotek więc zapraszam do oglądania :eviltong::eviltong::eviltong: http://www.suri.pl/?page_id=24&album=1&gallery=8 Quote
gonek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 I moje fotki, można brać jak kto chce :) http://picasaweb.google.pl/piesyme/DCDC2009WrocAw#slideshow/ Quote
Ania&Psy Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='gonek']I moje fotki, można brać jak kto chce :) http://picasaweb.google.pl/piesyme/DCDC2009WrocAw#slideshow/ bardzo dziękuję za piękne fotki Bluesa! :) Quote
shangri_la Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 wow :crazyeye: dziekuje za Birnixa :cool3: pozdrowienia Quote
Marta & Figa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 super zdjęcia! bardzo dziekuje za Fiśkowego ;) Quote
Marta & Figa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 trochę moich wypocin, narazie sobotnie youngi i startersi ;) Quote
Recommended Posts