anita_happy Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 aha..zapomniałam dodac :) Podążając tropem Biank0, że psy upodabniają się do właścicieli...to ja Wam coś opowiem... Ruszcie wyobraźnią i zobaczcie jak to Bianka0 wyleguje się na dywanie klatę też ma niczego sobie * i chadza w stringach!!!! a na głowie ma artystyczny nieład Tinkę i jej wylewne okazywanie uczuć i WYMAGANIE kontaktu pozostawię bez komentu ponieważ Tinka u Bianki jest niedługooo a POLCIA i jej zapędy miłosne..to wpływ DŻOZEFA pewnie..coooo???? no bo chyba nie bianki :P bo Bianka TYLKO jamniki kocha :P Quote
bianka0 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Oj Anita, Anita :shake: Zamówiłam już u taks kompleciki dla Negry i Dumki, chyba u nas dłużej pobędą.:evil_lol: Zamówiłam też dwie podwójne smycze, takie jaką Ty masz, spacery będą łatwiejsze. Mają już swoje miseczki. Joosef ma kupić kojec dla Dumki, bo ciągle zajmuje jego kanapę.:cool3: Coraz rzadziej pyta czy mają już zrobione ogłoszenia. Nie mam czasu wylegiwać się na dywanie !!! Chyba że go akurat piorę. Quote
Isadora7 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='bianka0']Oj Anita, Anita :shake: Zamówiłam już u taks kompleciki dla Negry i Dumki, chyba u nas dłużej pobędą.:evil_lol: Zamówiłam też dwie podwójne smycze, takie jaką Ty masz, spacery będą łatwiejsze. Mają już swoje miseczki. Joosef ma kupić kojec dla Dumki, bo ciągle zajmuje jego kanapę.:cool3: Coraz rzadziej pyta czy mają już zrobione ogłoszenia. Nie mam czasu wylegiwać się na dywanie !!! Chyba że go akurat piorę. Ciekawa jestem kto ostatecznie będzie w tym kojcu:evil_lol: Quote
anita_happy Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Isadora7 napisał(a):Ciekawa jestem kto ostatecznie będzie w tym kojcu:evil_lol: ja sie tam przeprowadze :P hahahahhaahahahahahahah Quote
anita_happy Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='bianka0']Oj Anita, Anita :shake: Zamówiłam już u taks kompleciki dla Negry i Dumki, chyba u nas dłużej pobędą.:evil_lol: Zamówiłam też dwie podwójne smycze, takie jaką Ty masz, spacery będą łatwiejsze. Mają już swoje miseczki. Joosef ma kupić kojec dla Dumki, bo ciągle zajmuje jego kanapę.:cool3: Coraz rzadziej pyta czy mają już zrobione ogłoszenia. Nie mam czasu wylegiwać się na dywanie !!! Chyba że go akurat piorę. no sie chyba nie obraziłas :P heh bo czem dwie smycze wielozadaniowe zamowiłas :)) po ile sztuk na jednej??bo sie gubie aa po 4 zamawiam fote jak zapniesz wszystkich do sanek i fruuuuuuuu na zakopane a ja i tak widzę Cie w takiej pozie:P jak byście kobiety widziały jak MALUSZEK wygina śmiało ciało....echhh Quote
bianka0 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Isadora7 napisał(a):Ciekawa jestem kto ostatecznie będzie w tym kojcu:evil_lol: Myślę, że jednak Dumka.:p Takiej cielęciny to jeszcze w życiu nie widziałam, gdzie się ją położy tam leży i śpi. Na dwór musimy ją na rękach wynosić, a i to nie chce jej się wysiusiać. Z kanapy wstaje tylko do jedzenia. Ciekawe czy się chociaż trochę rozkręci :roll: Smycze zamówiłam po 2 sztuki na jednej, na początek przewiduję po 2 tury. Ale widzicie jak Maluszek jest świetnie zoperowany, był rozerżnięty od ogonka do siusiaczka. a blizny wcale nie widać. Jajka też nie odrastają. Quote
JamniczaRodzina. Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Coraz tłoczniej w waszym stadzie:diabloti:.Pozdrawiamy cieplutko. Quote
anita_happy Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 fajną to maluszek ma doopke:) heh...taka bajka kiedys była jak sie słoniki odwróciły tyłami i udawały, ze mają trąby z przodu i tyłu :) heh DUMKa to mnei rozwaliła na łopatki, jak wyspała się..wszyscy juz z sikania i koopania wrócili, a ona lezała sobie....lezała.... a potem wstała i poszła leniwie odsikać sie na dywan kolo telewizora... ja do niej...ej..co robisz..eno..i takie tam..a ona leniwie sie spojrzała i wcale sobie nie przerywała...az sie wysikała :) ale pazurki to ona pokaże...oj pokaże to typ jak moja tika..niby nic, taka cielęcina, a jak jej sie ktoś nie spodoba to ugryźć potrafi!!!nawet sam fakt jak leżała u was w przejściu w salonie!! puściła Maluszka...Goliacika...Negrę, a Tinki i Polci nie puściła - małe jak zobaczyły kły Tiki to się wycofały. To taka Tika niby nic, a przywalić potrafi. Dumka jest taka sama - jak ją uszczypałam to mnie dziabnela, ze sie sama zdzwiłam, ze ona może mieć taki refleks Quote
Isadora7 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 anita_happy napisał(a):fajną to maluszek ma doopke:) heh...taka bajka kiedys była jak sie słoniki odwróciły tyłami i udawały, ze mają trąby z przodu i tyłu :) heh DUMKa to mnei rozwaliła na łopatki, jak wyspała się..wszyscy juz z sikania i koopania wrócili, a ona lezała sobie....lezała.... a potem wstała i poszła leniwie odsikać sie na dywan kolo telewizora... ja do niej...ej..co robisz..eno..i takie tam..a ona leniwie sie spojrzała i wcale sobie nie przerywała...az sie wysikała :) ale pazurki to ona pokaże...oj pokaże to typ jak moja tika..niby nic, taka cielęcina, a jak jej sie ktoś nie spodoba to ugryźć potrafi!!!nawet sam fakt jak leżała u was w przejściu w salonie!! puściła Maluszka...Goliacika...Negrę, a Tinki i Polci nie puściła - małe jak zobaczyły kły Tiki to się wycofały. To taka Tika niby nic, a przywalić potrafi. Dumka jest taka sama - jak ją uszczypałam to mnie dziabnela, ze sie sama zdzwiłam, ze ona może mieć taki refleks No to podsikiwanie nie w takich miejscach to ma po swoim "kuzynie", ten tez ciągle przychodził pod pokój i a to siusiuńku a to kupeńkę... Fakt ona jeszcze da popalić :) Quote
bianka0 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Nie, Dumka nie gryzie, Anita ją cały czas szczypała. Ja w takiej sytuacji po 2 godzinach też bym ugryzła. A nasikała jeszcze tylko raz, dostała ścierką po kuprze, narobiła wrzasku na całą ulicę i to był ostatni raz na dywanie. Dzisiaj znowu ją trymowałam , podcinałam pazurki. Wszystko sobie daje robić, nawet bez próby ucieczki. Jest naprawdę aż za łagodna. Negra do mnie też ma już zaufanie, daje sobie wszystko oglądać. Natomiast musimy uważać, ugryzła osobę do nas wchodzącą. Trzeba ją tego zdecydowanie oduczyć. [quote name='JamniczaRodzina.']Coraz tłoczniej w waszym stadzie:diabloti:.[/QUOTE] No tak, mamy teraz osiem, nie licząc konia. Przekroczyliśmy liczbę psiaków, nie świętując szczęśliwej siódemki.:evil_lol: Quote
bianka0 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Dzisiaj PSIE ZADUSZKI :-( Wspomnienie mojej kochanej LILITH 28.10.2010. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 W Psie Zaduszki - Dla Ciebie Lilith.... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 W Psie Zaduszki - Dla Ciebie Fryteńko.... Quote
bianka0 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Biegajcie dziewuszki razem za TM. Ale nie biegnijcie za daleko poczekajcie..... Quote
Isadora7 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dla Lilithki ['] i Fryteczki['] [FONT=Georgia]Śpij piesku, śpij... już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma... Śnij, piesku śnij... w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy[/FONT] znalezione w necie Quote
Celina12 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Lilithko, Fryteczko...na pewno biegacie TAM za Tęczowym Mostem z moimi Ukochanymi...pamiętamy o WAS...tak bardzo WAS kochamy Quote
Isadora7 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='bianka0']Smutno się zrobiło......:-([/QUOTE] Melancholijnie, wspominkowo Quote
bianka0 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Czasami jest mi głupio, że ich miejsce zajęły już inne jamniczki. Ale tak trzeba było, szkoda się pogrążać w smutku, kiedy tyle innych psiaków w umiera schroniskach. Teraz jest mi głupio, że zostają u mnie młode i zdrowe, ale korzystam z tego, że TZet się na nie zgodził. Nie zabiorą miejsc w nowych domach innym, chociaż tyle.:oops: Quote
funia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Czekaj ,,,,,,,zostawiasz je na zawsze ????? Quote
bianka0 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='funia']Czekaj ,,,,,,,zostawiasz je na zawsze ?????[/QUOTE] Tak. Joosef nie mówi tak, nie mówi nie. Czyli się zgadza :evil_lol: Quote
funia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Będziesz w końcu musiała mu dac ......No wiesz co:eviltong:dziubka ....Bo na taką zgodę nie ma innej opcji ....Zasłuzył chłopina ,chociaż ma przechlapane .Józiu to Józiu tamto .... O Jezu.... Quote
bianka0 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='funia']. O Jezu....[/QUOTE] Funiu wszystko rozumiem, ale to zakończenie :mad: Quote
Jo37 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A ja mogę tylko po cichu pogratulować . Ale się sunieczkom udało. Quote
Recommended Posts