bianka0 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Co najbardziej lubi Tuptuś ? :evil_lol: Żółty serek i kiszone ogórki, o rzodkiewce już nie wspomnę. I co z tego jak niczym nie poczęstowali :shake: Tinka lubi wszystko co da się zjeść. :diabloti: Co oni na tym stole przed nami chowają ? Quote
bianka0 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Tinka poszła pożalić się do Maluszka. A o malutkiej Polci na pewno zapomnieli. Może w końcu coś dadzą zjeść :mad: Goliacik woli piłeczkę. :shake: Quote
Celina12 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 :mad::mad:...no wiecie co???? Nic nie dali???? TA niewaga krwi wymaga...a gdzie Josef???? Pozwolił na to???? Quote
Mika31 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 super foty mina Tuptusia rozwala a Tinka patrzy tak żałośnie Quote
anita_happy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 piersza FRYTA:) http://www.dogomania.pl/threads/213492-KALENDARZ-2012-METAMORFOZY-FIRST-edition-ZG%C5%81OSZENIA-nadal-przyjmujemy-do-26.10/page8 Quote
anita_happy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 bianka0 napisał(a):Nie martw się, przyjadę w odwiedziny jeszcze ze swoimi ośmioma i ,, pipę starą no" będziesz miała z głowy. Po godzinie odwiozą ją w kaftanie bezpieczeństwa :diabloti: PRZYJEŻDZAJCIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE balagam Quote
bianka0 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Dajcie spróbować :modla: Chociaż trochę.... chociaż troszeczkę.... chociaż odrobinkę..... może spadnie im jakiś okruszek.... Quote
bianka0 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 [quote name='anita_happy']piersza FRYTA:) http://www.dogomania.pl/threads/213492-KALENDARZ-2012-METAMORFOZY-FIRST-edition-ZG%C5%81OSZENIA-nadal-przyjmujemy-do-26.10/page8 Moja kochana Fryteczka:loveu: Gdyby to był kalendarz tylko z jamniczkami druga powinna był Lilithka :-( Dziękuję Anita, zrobiłaś mi olbrzymią przyjemność :Rose: [quote name='anita_happy']PRZYJEŻDZAJCIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE balagam Myślę że poradziłabym sobie z nią nawet bez moich psów, bo miałabym jeden ważny atut : ja tam nie mieszkam.:evil_lol: Quote
bianka0 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Najedli się sami, a nam nie dali.... Drrrrrrranie ... Nie, to nie. Idę sobie. :shake: No i trzeba było nakarmić, przynajmniej gości. Lati smakowało, to widać :lol: Quote
bianka0 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Szorściuszki mają chyba podobny temperament. Dumka jest tak samo jak Goliat, leniwiec nieprzeciętny. Powolna, ożywia się tylko jak coś ją interesuje, resztę świata olewa.:cool3: Zdjęcia miały być do ogłoszeń, ale sama jeszcze nie wiem. Dzisiaj mąż karmił Dumkę łyżeczką :diabloti: Więc obawiam się, że z ogłoszeń nici. Quote
bianka0 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Negra, to całkowite jej przeciwieństwo. Energiczna , pewna siebie, bystra. Szybko się wszystkiego uczy. Nawet na zdjęciach widać tą iskrę w niej :razz: Quote
anita_happy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 bianko - kochana...dzwoniłaś, a ja oglądałam ambitne arabskie kino na TVP! dobrze, ze abonamentu nie płacę:P nie usłyszałam fona - bo mam wyciszony film mnie tak wciągnął:) heh w sumie to nie wiem o czym był takiego gniota dawno nie widziałam a zaciekawił mnie ponieważ jak wpadłam na niego akurat była scena walk psich cao i tak mnie wciągnęła ta kultura Mówiłam Ci, że Pryta ma swój miesiąc w kalendarzu:) ale juz nie pamiętam który miał być.. czy to styczeń czy kwiecień??? przypomnij:) nie kupuj kalendarza :) mam tyle zdjec, że będziesz miała swój - jamniczy:P Quote
bianka0 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Na pewno kupię kalendarz dla psiaków.:lol: Nawet kilka, w każdym gabinecie będzie. A jamniczy kalendarz... to byłoby piękne przedsięwzięcie. Z telefonem, nie martw się jutro zadzwonię, mam pytanie o te cholerne skróty na pulpicie :diabloti: KWIECIEŃ Quote
Isadora7 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Czy mi się wydaje, czy Negrze w obwodzie przybrało? :evil_lol::evil_lol: Quote
anita_happy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Isadora7 napisał(a):Czy mi się wydaje, czy Negrze w obwodzie przybrało? :evil_lol::evil_lol: przybyło...przybyło... podczas moich 3 dni Dumka tez przytyła... trzeba ich foty w ramki oprawic..za 3 mc nie będą odstawać od reszty!!! a to sie mnie na diete wywala....nie czaje tego - w ogóle Quote
anita_happy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='bianka0']Na pewno kupię kalendarz dla psiaków.:lol: Nawet kilka, w każdym gabinecie będzie. A jamniczy kalendarz... to byłoby piękne przedsięwzięcie. Z telefonem, nie martw się jutro zadzwonię, mam pytanie o te cholerne skróty na pulpicie :diabloti: KWIECIEŃ juz wpisuje..KWIECIEŃ REZERWATION Quote
bianka0 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Chyba jeszcze nie przybyło za bardzo :evil_lol: Negra nie była chuda. Przypuszczamy, że w boksie była dominantką, więc zjadała pierwsza ile chciała. Nie gryzie innych, ale ona pcha się wszędzie pierwsza, bez żadnych zahamowań, budzi respekt u innych psów. Dumka to sama skóra i kości, pokryte futerkiem. Ona czeka na zaproszenie do jedzenia, tak jakby się bała sama podejść, pewnie była ostatnim ogniwem w boksie. Zjadała resztki, jest jeszcze strasznie chuda. Była bardzo bita, strasznie się boi niespodziewanego dotknięcia, zamiera w lęku. Josef tak zawziął się żeby nabrała ciałka, że dzisiaj karmił ją łyżeczką. A ta cielęcinka siedziała i tylko mordkę otwierała.:diabloti: Quote
taxelina Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 No nie jamniczki tak prosza a Wy takie zimne? :mad: Quote
bianka0 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 deer_1987 napisał(a):No nie jamniczki tak prosza a Wy takie zimne? :mad: Cały czs były dokarmiane, tylko pod stołem, po cichu.:evil_lol: Quote
taxelina Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 bianka0 napisał(a):Cały czs były dokarmiane, tylko pod stołem, po cichu.:evil_lol: A to rozumiem :loveu: Quote
bianka0 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Podobno pieski upodabniają się do swoich właścicieli, albo odwrotnie :hmmmm: Wściekła Tekla, suczka Anity. Wydaje mi się, że ząbki mają podobne, charakterki też.:p Goliacik leżący na boczku. I Maluszek kółkami do góry. Maluszek sprawdza czy Goliacik umył ząbki. Quote
bianka0 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Maluszek wszystkiego pilnuje. Polcia śpiąca na siedząco. Maluszek śpiący razem z Tinką. Wszystkie ukochane kobietki Anity. I na koniec trochę Goliacika. Quote
bianka0 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 deer_1987 napisał(a):Malusze to taki szef :loveu: Tak, on się u nas urodził. Potem przyjmował kolejne psy do domu. Potem żegnał te umierające i kolejne przychodzące. Goliacika wychował od szczeniaczka, traktuje go ciągle jak dziecko. Nazywamy go Popodarzem, lub Gospodarzykiem, zawsze z boku, wszystko kontroluje. Quote
anita_happy Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA :smile: WYBIERAMY KANDYDATÓW Z 43 ZGŁOSZONYCH mamy do obstawienia 11 miejsc w KALENDARZU ~~~~ metamorfozy na 2012 rok tutaj testowa strona i LINK gdzie można zobaczyć i docenić kandydatów http://www.dogomania.pl/threads/2135...O-15.10-do0.00 Quote
Recommended Posts