bianka0 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 teacherka napisał(a):Frytka była w Falenicy i kiedy na DOGO wyczytałam, że jest adoptowana też wiedziałam, że coś jest nie tak, bo ciągle widziałam ją na stronie Psiego Azylu. Powiadomilam o tym Isadorę i ..... Dalej wiecie, jak było. Z wyrazmi najwyższego szacunku pozdrawiamy Was serdecznie. Beata, Tinka i Selcia. Frytkę wypatrzyłam równo rok temu w Boże Narodzenie. Całe szczęście już zapomniała o poprzednich przejściach.Jest bardzo zabawna,ma już siwy pyszczek a zachowuje się jak szczeniaczek, biega ,rozrabia,zaczepia inne psiaki. To chyba największa metamorfoza ze wszystkich moich zwierząt,więc sprawia mi to olbrzymią przyjemność.:lol: Najśmieszniejsze jest jedzenie przez Prytę suchej karmy.Przynosi ją do pokoju na dywan, kładzie się na niej grzbietem i tarza się. Potem podrzuca jak piłeczką i jak ją znajdzie to dopiero zjada.Jak jej się nie uda to znajduje ją mój TZet w momencie nadepnięcia, co oczywiście sygnalizuje odpowiednim dźwiękiem,którego nawet w przybliżeniu nie jestem w stanie przytoczyć :diabloti: Quote
lilk_a Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 :multi::multi:nareszcie trafiłam:multi::multi: szukałam aż znalazłam ;) Quote
bianka0 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 lilk_a napisał(a)::multi::multi:nareszcie trafiłam:multi::multi: szukałam aż znalazłam ;) Jak miło Cię gościć na wątku moich zwierzaków.:loveu::loveu: Jednego z nich miałaś okazję poznać już bardzo dokładnie:diabloti: Muszę tu zdradzić, że że lilk_a pięknie maluje i zrobiła wspaniały portet Harnasia na gwiazdkę dla mojej córeczki. Zrobię jego zdjęcie i wstawię, to same zobaczycie jakie cuda potrafi stworzyć.:razz: Quote
bianka0 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Popatrzcie tak wspaniale namalowała lilk_a Harnasia :lol::lol: Quote
danka1234 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Kochani wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku,oby był lepszy od poprzedniego a przynajmniej nie gorszy. Buziaczki dla wszystkich psiaczkow a szczególnie dla Grubencji. Prześliczny ten portret Harnasia. Quote
bianka0 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 WSZYSTKIM ZAGLĄDAJĄCYM NA NASZ WĄTEK ŻYCZYMY DUŻO RADOŚCI W NOWYM ROKU, MAŁO PORZUCONYCH ZWIERZĄT NA SWOJEJ DRODZE , ZDROWIA DLA DWUNOŻNYCH I CZWORONOŻNYCH DOMOWNIKÓW :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Portret poprostu dech zapiera cudo :loveu::loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 JamniczaRodzina. napisał(a):Portret poprostu dech zapiera cudo :loveu::loveu::loveu: lilk_a zgodziła się namalować akwarelki moich sześciu psiaków. Jak będzie już zrealizowane zamówienie, a lilk_a wyrazi zgodę to wrzucę na wątek ;) Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 A tak świętowaliśmy z moimi parówkami Sylwestra: KSIĘŻNICZKA LILITH GOSPODARZ MALUSZEK Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 warszawiak Tuptuś Frytka na słodko Quote
Kostek Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wszystkiego dobrego w nowym roku dla calutkiej rodziny Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 ŁOBUZIAK GOLIACIK Joguś, który wczoraj jak zwykle nam uciekł, wrócił porządnie sponiewierany i szczęśliwy. Zignorował mnie, czapeczki i Sylwestra.:evil_lol: Czapeczki zostały wszystkie chwilę potem zamordowane:diabloti: Quote
danka1234 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jest wreszcie cała brygada w noworocznych czapeczkach.cudnie wygladaja robaczki.:lol: rozszarpanie czapeczek to nagroda za pozowanie,nalezało im sie.:evil_lol: Quote
teacherka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Od nas też najlepsze życzenia! A obraz CUDO! Tak bym chciała taki obraz moich jamniorków. Może kiedyś będzie taki bazarek. Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Kostek napisał(a):Wszystkiego dobrego w nowym roku dla calutkiej rodziny Bardzo dziękujemy i jak zwykle nieustannie zapraszamy na wizytę poadopcyjną u Frytki. Pewnie sporo skarg złożyłaby na nas: za mało głaskania:shake: ,zmuszanie do wycierania łapek :-(,wyrzucanie z kojca Lilith:placz:,odmawianie posiłków w porach w których ona sobie zażyczy:angryy:, no i podawanie obrzydliwych :mad:leków Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='teacherka']Od nas też najlepsze życzenia! A obraz CUDO! Tak bym chciała taki obraz moich jamniorków. Może kiedyś będzie taki bazarek. Wystarczy się zapytać lilk_i na PW , może znajdzie trochę czasu:lol: Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 danka1234 napisał(a):jest wreszcie cała brygada w noworocznych czapeczkach.cudnie wygladaja robaczki.:lol: rozszarpanie czapeczek to nagroda za pozowanie,nalezało im sie.:evil_lol: Niestety Danusiu one w ogóle nie chcą pozować. Dwie osoby do zrobienia jakiegokolwiek zdjęcia, a i tak pozostawiają wiele do życzenia. One jak widzą aparat to się po prosu wszystkie chowają, może gdybym okleiła go plastrami szynki lub kiełbaski ...........:eviltong: Nie wyobrażam sobie jak robi te cudowne zdjęcia Jamnicza Rodzina. Bianka stwierdziła, że nasze to trzeba by było poprzyklejać do krzeseł i utwardzić lakierem bezbarwnym :diabloti: Quote
Kostek Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 trudno mi do Was dojechac ale wiem jedno-w tym roku na pewno trafie Fryta jak kazda rasowa baba ponarzekac musi :D Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 W Nowy Rok po półgodzinnej łapance po domu :angryy: udało mi się wyrzucić je wszystkie razem na zimowy spacer. Po 10 minutach odstawiły koncert pod drzwiami piwnicy, żeby je TZ-et wpuścił do domu :shake: Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Tam jest KOCICZKA ,Frytula jak zwykle pierwsza tropicielka kotów Chcemy już do domu i to szybko ! Quote
bianka0 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 A tu niespodzianka . Od pół roku mieszka u nas w drewutni dzika szylkretowa kociczka. Początkowo była piekielnie dzika:angryy:, nie mogliśmy się nawet jej dobrze przyjrzeć. Mąż zrobił jej tam cieplutkie legowisko, a ja od pół roku przygotowuję do jedzenia siedem miseczek.:p Dzisiaj dała mi się po raz pierwszy sfotografować: Quote
magenka1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 biankaO bardzo fajny masz ten zwierzyniec a ja się pochwalę (mam nadzieje, że nie będziesz miała mi za złe), że mam nowego domownika miał być tylko dom tymczasowy a stał się stały tu jest link z opisem: http://www.przytulpsa.pl/ a sunia nazywa się Hela :) (drugi opis na stronie), pozdrawiam serdecznie wszystkich domowników!!! Quote
yunona Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='bianka0']A tu niespodzianka . Od pół roku mieszka u nas w drewutni dzika szylkretowa kociczka. Początkowo była piekielnie dzika:angryy:, nie mogliśmy się nawet jej dobrze przyjrzeć. Mąż zrobił jej tam cieplutkie legowisko, a ja od pół roku przygotowuję do jedzenia siedem miseczek.:p Dzisiaj dała mi się po raz pierwszy sfotografować: O matko jakie kociątko piękne, jamniczki piękne a Harnaś namalowany cudownie. Słodze ale naprawdę jest czemu. Szczęśliwego 2010 Całej rodzince życzą łobuziaki i ja z synem Michałem. ( a grzybki wspaniałe! - i znowu słodzę!!!) Quote
Recommended Posts