Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Pierwsze 3 fotki to... Pola?, a te 2 ostatnie w posłanku to Tinka? Tak na moje, ale dziewczyn za bardo jeszcze nie rozróżniam....:shake::crazyeye::oops:...
Za to umiem odróżnić Goliatka i Dumcię...:multi::multi::multi:

Odwrotnie :diabloti:
My też mamy kłopot rozróżnić brązowe.
Czarne jak leżą i biegają też trudno, tylko na zdjęciach łatwiej. Ostatnio włożyłam rękę pod brzuszek żeby sprawdzić które śpi na fotelu, trafiłam na frędzelek Tuptusia :evil_lol:

Posted

Ale dałam plamę:oops:, ale przynajmniej odróżniłam, że 3 pierwsze fotki to jedna, a 2 następne to druga...:roll:, a jak są zagadki z szczoteczkami, to zawsze Yunonka mnie uprzedzi w rozwiązaniu:cool3::eviltong:!
Ale Gromadkę macie imponującą!!! Super!!!

Posted

>>>. Sunie cudne :loveu::loveu::loveu:

JA mało kiedy odróżniam TO Towarzystwo.U mnie podobnie było z Dżekusiem i Atosikiem-ja beż problemu a Cioteczkom się niektórym myliło ale to tak chyba jest.

Jak dobrze ,że mam WAS Kochane moje....dziękuję ,że Jesteście.Chce się żyć....ależ mam dziś KOPA....dawno nie miałam takowego.Tak chciałabym pomóc większej liczbie jamników...a tak nie mogę:-(

Posted

Celina12 napisał(a):
..ależ mam dziś KOPA....dawno nie miałam takowego.Tak chciałabym pomóc większej liczbie jamników...a tak nie mogę:-(

Celinko takie uczucia i takie myśli ma zapewne każda z nas. A potem przychodzi ten lepszy dzień.
Nigdy nie pomożemy wszystkim psom, nigdy nie unikniemy codziennych trosk związanych z życiem.
Jutro będzie lepiej.

Posted

[quote name='Celina12']Jejciu jakie ma boskie uszolki...winowajczyni????
Miała cieczkę, Joguś musiał być zamknięty i nie poszedł do lasu.
Tuptuś pomimo że nie ma nabiału pokazał że ma jeszcze chęci.
Polcia cały czas pokazywała że ,,kocha inaczej"

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Podglądam ...Podczytuję ... i za eb siem chytam - Sodomia i Gomoria :crazyeye::evil_lol:

Witaj matrioszko, a gdzie to Cię tyle miesięcy wessało :hand:
U Ciebie ostatnio jak u Arktyki, telefony nie dzwonią , internet nie działa. :p

Posted

Jak tak się przyjrzałam dłużej to psiaki Anity mają pysie cholernie do siebie podobne choć kazde innej maści, za to wyraz całej morduchny mówi : jestem happy! I od razu wiadomo kto właściciel. ;). Joguś biedaczysko aż się popłakał , ze takie wredne ;) i nie dały się pozalecać. Co do Polci to uważaj, czy przypadkiem nie zmieniła płci i cóś jej tam nie wyrasta:eviltong::evil_lol:

Posted

Przyjrzałam się, ale Polci wyrasta tylko brzuszek. To jest w ogóle wielka indywidualistka. Wie czego chce, albo śpi, albo tropi i goni koty, albo zaleca się do suczek, ale tylko młodych. Tinkę toleruje, ale nie bawi się z nią.

Posted

szukam DT dla małego czarnego knypa..beżową sunie ja wezmę!!!!na DT

[video=youtube;-s8aNN5m6Po]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-s8aNN5m6Po[/video]

mały to dziecko tej bezowej
były dwa czarne, a juz jest jeden:(
sunia zaciazona bo sama ja widziałą z watahą na ogonie:(

dwóch nie wezme..
a samego malca na ulicy nie zostawimy chociaż matka juz przestała byc matką
jak karmiłam ich to zabierała mu jedzenie spod nosa:(
wczoraj dostali 3 puchy animondy
dzis dostali male opakowanie suchego Darlinga
wczoraj bali się mnie jak ognia...
dzis suka podchodzi, mały na dystans
ale na bank nie jest do złapania jeszcze..jeszcze troche oswajania
nie chce ich tez az tak oswajac..bo jak przyjdą do mnie to i do tych debili z wysypiska co wyłapują psy - a tam na wysypisku to ich śmierć czeka/łopata i palą psiaki/

Posted

bianka0 napisał(a):
Anita weź obydwa na DT, jak widziałaś u mnie to już nie ma znaczenia czy na DT jest jeden, czy dwa.
Szczeniak z DT szybko znajdzie dom.

jassssne Anita bieri, bieri sabaku adnoj i drugoj

Posted

anita_happy napisał(a):
ta bierii...A MOJA SĄSIADKA TO MNIE ZAMORDUJE!!!!
kobiety..ona na to jedno i tak będzie sapać

pipa stara no!

Ty sobie nie poradzisz???? Nie nooooo..... Anita litości :0

Posted

anita_happy napisał(a):
ta bierii...A MOJA SĄSIADKA TO MNIE ZAMORDUJE!!!!
kobiety..ona na to jedno i tak będzie sapać

pipa stara no!

Nie martw się, przyjadę w odwiedziny jeszcze ze swoimi ośmioma i ,, pipę starą no" będziesz miała z głowy.
Po godzinie odwiozą ją w kaftanie bezpieczeństwa :diabloti:

Posted

bianka0 napisał(a):
Nie martw się, przyjadę w odwiedziny jeszcze ze swoimi ośmioma i ,, pipę starą no" będziesz miała z głowy.
Po godzinie odwiozą ją w kaftanie bezpieczeństwa :diabloti:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: baldzio chciałabym to zobaczyć hi, hi,hi.......