Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mogę już na spokojnie odpowiedzieć na wszystkie wpisy, zostało mi już tylko 8 psów :multi:
To tak jak z tym kawałem z Ickiem i kozą ;)

TAK wszyscy wygrali główną nagrodę : TO DUMKA.
Co do aktywnie spędzonej niedzieli, :evil_lol: to...nie była już tak ruchliwa jak sobota, towarzystwo padło wykończone. Ja myślałam że pogoniłam psy i ludzi tylko 5 km, a okazało się że zrobili 10 km :eviltong:
Zaraz będzie główna nagroda, dalsze zdjęcia, których Anita porobiła mnóstwo, starczy na cały tydzień.

Nasze nowe cudo Negrunia

A w tle zasuwa Tinka

Posted

Tekla która miała cieczkę ( uwaga Anita łamie zasady dogo :mad:) i biegnąca za nią ,, kochająca inaczej " Polcia.

Zakochany wzrok Polci :evil_lol:

Polcia wybrała metodę okazywania swojej miłości Tekli pukając ją kufką jak dzięcioł.

Polcia takie biedne zakochane maleństwo.

Posted

Pierwsze- Dumka, 2. - Goliacik, 3. Dumka, 4. Goliacik i 5. Dumka! A takiego dzięcioła jak Polcia to ja mam w domku . Harutek mnie tak zawsze zaczepia jak chce iść na nocny spacer o 24.00 jak ja siedzę przy kompie. Fajne uczucie, ale cwaniaczki wymyśliły sobie pukanie. ;)

Posted

holly101 napisał(a):
Polcia :loveu::loveu::loveu:

Czy mnie teraz potrzebne są jakieś sweterki ? Niech mi spróbują założyć, 3 mniuty i już po nim, a gonienie kotów to moja specjalność

:diabloti:

Posted

Latika, jej nie można pomylić z żadnym niskopodwoziowym.:cool3:

Dwie fotogeniczne babki : Tekla i happy-mamas :cool3:

Dadzą nam coś w końcu jeść ????

Nie dali :shake:. Happy-mamas jogurcikiem nakarmiła.

Posted

bianka0 napisał(a):
Znajdź na mapie i przyjeżdżaj z Anitą. Przetestujemy wytrzymałość mojego wspaniałego męża.:diabloti:
Grzyby będą :multi: już to czuję.

ma chłopak cierpliwość:) ale chyba lubi zagęszczenie u was w domu :) heh...miał dla kogo gotować :P hihihi
swoją drogą POLECAM Kuchnię DŻOZEFA! Przyjerzdżajcie i testujcie..kuchnię nie Dżozefa :P

Celina12 napisał(a):
...ja tu kurczaki proponowałam zlot i co cisza???:angryy::mad::diabloti:

jak cicho siedzicie to siedźcie dalej..ja tam byłam...miód i wino piłam...
a wyjechałam ze smalczykiem :P i z KOSZEM MALIN od P.Ani, która adoptowała ode mnie poprzez Biankę DORO - pięknego ONKA

bianka0 napisał(a):
Tuli, Tekli, Latice i Anicie skrócę nóżki i też jako jamniczki się załapią.
Te trzy pierwsze muszę troszkę podkarmić, żeby do mojej hałastry pasowały :diabloti:

cholero - to po co mi pod nos podsuwałaś te frykasy...hę...
swoją droga - Latika jak dziś popatrzyła w miskę z chrooopami to spojrzała się wymownie na manie, a jej wzrok mówił...Kurna home..sweet homę..Pier****le taki home

bianka0 napisał(a):
Jutro będzie u nas 11 psów. :angryy: i ..... Anita.
Jak Josef przeżyje to będzie znaczyło, że już jest niezniszczalny.

przeżył - możesz zwozić następne:) aha..dziś znowu mamas powiedział, że NEGRĘ sobie zostawi :P

bianka0 napisał(a):
Spiżarnia zamknięta, zresztą nie trzeba było, Anita oszalała na punkcie Dumki, tylko ją widzi.
Lata jak szalona z aparatem fotograficznym i pstryka Dumisi zdjęcia:diabloti:

Ja widziałam tylko Dumkę :)
a POLCIa TYLKO pipkę i doopkę TEKLI :P
musisz z Poliną iść do sexuologa :P albo na parade..nie jamników..ale równości :P

bianka0 napisał(a):

Anita twierdzi że Maluszek ma coś z labradora. Tu zażywał kąpieli piaskowej, jak malutki wróbelek :evil_lol:

no ma - WAGĘ laba :P

jak mi sie uda - to wgram filmiki z lasu - jak Malunio wracał!!!dzizas...on juz skakał jak zając..nie miał siły tyłu prowadzić..skakał...
a jak doskakał do auta - usiadł i powiedział..."teraz to mnie kur**a bierz na ręce i wsadzaj!"

Posted

Isadora7 napisał(a):
caly Mój ci On tylko Mój

Proszę bardzo :evil_lol:

Anita nie gadaj tyle, tylko ugotuj psom porządne jedzenie, a nie jakieś tam chrupki :shake:

Tuptuś moja miłość.

Posted

Dumka ma charakter...teraz odeśpi ten rok, kt przesiedziała w bidulu i pokaze swoje prawdziwe łobliczze

przedsmak :P

[video=youtube;_wT64btsYCE]http://www.youtube.com/watch?v=_wT64btsYCE[/video]

p.s. zwróćcie uwagę na mistrzy drugiego planu

1. Negra, któa najpierw robi potem mysli
2. Teklę i Tuptusia...Tuptuś ten cipendejls :P chciał tu i teraz..bezwstydnik
3. Tinka, któa niczym kierowca rajdowca zepchneła z toru Dumkę
4. ostatnie minuty to MALUSZEK, który już pełzł do auta..ha ha ha

Posted

bianka0 napisał(a):
A tak z ciekawości, czy ktoś na ostatnich zdjęciach rozróżnia która to Tinka, a która Polcia ?:evil_lol:

Pierwsze 3 fotki to... Pola?, a te 2 ostatnie w posłanku to Tinka? Tak na moje, ale dziewczyn za bardo jeszcze nie rozróżniam....:shake::crazyeye::oops:...
Za to umiem odróżnić Goliatka i Dumcię...:multi::multi::multi: