bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Mogę już na spokojnie odpowiedzieć na wszystkie wpisy, zostało mi już tylko 8 psów :multi: To tak jak z tym kawałem z Ickiem i kozą ;) TAK wszyscy wygrali główną nagrodę : TO DUMKA. Co do aktywnie spędzonej niedzieli, :evil_lol: to...nie była już tak ruchliwa jak sobota, towarzystwo padło wykończone. Ja myślałam że pogoniłam psy i ludzi tylko 5 km, a okazało się że zrobili 10 km :eviltong: Zaraz będzie główna nagroda, dalsze zdjęcia, których Anita porobiła mnóstwo, starczy na cały tydzień. Nasze nowe cudo Negrunia A w tle zasuwa Tinka Quote
bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Tekla która miała cieczkę ( uwaga Anita łamie zasady dogo :mad:) i biegnąca za nią ,, kochająca inaczej " Polcia. Zakochany wzrok Polci :evil_lol: Polcia wybrała metodę okazywania swojej miłości Tekli pukając ją kufką jak dzięcioł. Polcia takie biedne zakochane maleństwo. Quote
bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Dumka to, czy Goliat :niewiem: Quote
yunona Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Pierwsze- Dumka, 2. - Goliacik, 3. Dumka, 4. Goliacik i 5. Dumka! A takiego dzięcioła jak Polcia to ja mam w domku . Harutek mnie tak zawsze zaczepia jak chce iść na nocny spacer o 24.00 jak ja siedzę przy kompie. Fajne uczucie, ale cwaniaczki wymyśliły sobie pukanie. ;) Quote
bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Rzuć piłeczkę, no rzuć.... Anita rzuć do cholery tą piłeczkę !!! Quote
bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 yunona napisał(a):Pierwsze- Dumka, 2. - Goliacik, 3. Dumka, 4. Goliacik i 5. Dumka! ;) Brawo :bigcool: Quote
taxelina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 http://images50.fotosik.pl/1129/f4e2b74ba066ebf3med.jpg ja bym od razu rzucila! Quote
bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 holly101 napisał(a):Polcia :loveu::loveu::loveu: Czy mnie teraz potrzebne są jakieś sweterki ? Niech mi spróbują założyć, 3 mniuty i już po nim, a gonienie kotów to moja specjalność :diabloti: Quote
bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 deer_1987 napisał(a):http://images50.fotosik.pl/1129/f4e2b74ba066ebf3med.jpg ja bym od razu rzucila! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Towarzyszy temu tak przeraźliwy dźwięk, że wszyscy rzucają. Quote
bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Latika, jej nie można pomylić z żadnym niskopodwoziowym.:cool3: Dwie fotogeniczne babki : Tekla i happy-mamas :cool3: Dadzą nam coś w końcu jeść ???? Nie dali :shake:. Happy-mamas jogurcikiem nakarmiła. Quote
anita_happy Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 bianka0 napisał(a):Znajdź na mapie i przyjeżdżaj z Anitą. Przetestujemy wytrzymałość mojego wspaniałego męża.:diabloti: Grzyby będą :multi: już to czuję. ma chłopak cierpliwość:) ale chyba lubi zagęszczenie u was w domu :) heh...miał dla kogo gotować :P hihihi swoją drogą POLECAM Kuchnię DŻOZEFA! Przyjerzdżajcie i testujcie..kuchnię nie Dżozefa :P Celina12 napisał(a):...ja tu kurczaki proponowałam zlot i co cisza???:angryy::mad::diabloti: jak cicho siedzicie to siedźcie dalej..ja tam byłam...miód i wino piłam... a wyjechałam ze smalczykiem :P i z KOSZEM MALIN od P.Ani, która adoptowała ode mnie poprzez Biankę DORO - pięknego ONKA bianka0 napisał(a):Tuli, Tekli, Latice i Anicie skrócę nóżki i też jako jamniczki się załapią. Te trzy pierwsze muszę troszkę podkarmić, żeby do mojej hałastry pasowały :diabloti: cholero - to po co mi pod nos podsuwałaś te frykasy...hę... swoją droga - Latika jak dziś popatrzyła w miskę z chrooopami to spojrzała się wymownie na manie, a jej wzrok mówił...Kurna home..sweet homę..Pier****le taki home bianka0 napisał(a):Jutro będzie u nas 11 psów. :angryy: i ..... Anita. Jak Josef przeżyje to będzie znaczyło, że już jest niezniszczalny. przeżył - możesz zwozić następne:) aha..dziś znowu mamas powiedział, że NEGRĘ sobie zostawi :P bianka0 napisał(a):Spiżarnia zamknięta, zresztą nie trzeba było, Anita oszalała na punkcie Dumki, tylko ją widzi. Lata jak szalona z aparatem fotograficznym i pstryka Dumisi zdjęcia:diabloti: Ja widziałam tylko Dumkę :) a POLCIa TYLKO pipkę i doopkę TEKLI :P musisz z Poliną iść do sexuologa :P albo na parade..nie jamników..ale równości :P bianka0 napisał(a): Anita twierdzi że Maluszek ma coś z labradora. Tu zażywał kąpieli piaskowej, jak malutki wróbelek :evil_lol: no ma - WAGĘ laba :P jak mi sie uda - to wgram filmiki z lasu - jak Malunio wracał!!!dzizas...on juz skakał jak zając..nie miał siły tyłu prowadzić..skakał... a jak doskakał do auta - usiadł i powiedział..."teraz to mnie kur**a bierz na ręce i wsadzaj!" Quote
Isadora7 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 post #2197 caly Mój ci On tylko Mój Quote
bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Isadora7 napisał(a): caly Mój ci On tylko Mój Proszę bardzo :evil_lol: Anita nie gadaj tyle, tylko ugotuj psom porządne jedzenie, a nie jakieś tam chrupki :shake: Tuptuś moja miłość. Quote
anita_happy Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 tuptuś to nie facet w stringtach....TO RASOWY chippendales Quote
bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Jak Josef zostawi sobie Negrę, to ja sobie zostawię Dumkę :diabloti: Quote
anita_happy Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Dumka ma charakter...teraz odeśpi ten rok, kt przesiedziała w bidulu i pokaze swoje prawdziwe łobliczze przedsmak :P [video=youtube;_wT64btsYCE]http://www.youtube.com/watch?v=_wT64btsYCE[/video] p.s. zwróćcie uwagę na mistrzy drugiego planu 1. Negra, któa najpierw robi potem mysli 2. Teklę i Tuptusia...Tuptuś ten cipendejls :P chciał tu i teraz..bezwstydnik 3. Tinka, któa niczym kierowca rajdowca zepchneła z toru Dumkę 4. ostatnie minuty to MALUSZEK, który już pełzł do auta..ha ha ha Quote
bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Cielęcinka ugryzła Anitę w palec :evil_lol: Quote
bianka0 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Tinka to, czy Polcia :confused: Tyle na dziś. Jutro wkleję zbiorowe scenki i gościnne panienki ;) Quote
Celina12 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Sama już nie wiem w kim bardziej się zakochałam ale chyba urzekają mnie dalej siwe pysie....tak mnie to wzrusza....tak porusza....tęsknię za moimi staruszkami :-( CZekamy na foty! Quote
bianka0 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 A tak z ciekawości, czy ktoś na ostatnich zdjęciach rozróżnia która to Tinka, a która Polcia ?:evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 bianka0 napisał(a):A tak z ciekawości, czy ktoś na ostatnich zdjęciach rozróżnia która to Tinka, a która Polcia ?:evil_lol: Pierwsze 3 fotki to... Pola?, a te 2 ostatnie w posłanku to Tinka? Tak na moje, ale dziewczyn za bardo jeszcze nie rozróżniam....:shake::crazyeye::oops:... Za to umiem odróżnić Goliatka i Dumcię...:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts